11 Nisan 2014, Cuma 14:27:02

ORDU-GİRESUN HAVALİMANI NE ZAMAN AÇILACAK?

Ordu-Giresun Havalimanı'nın hizmete gireceği tarihi Ordu Valisi Kenan Çiftçi açıkladı.
  • Daha dün önünden geçtim, 29 ekim'e yetişmesi imkansız. Daha dolgu alan bitmemiş, bina yarım, altyapı hazır değil. Geç olsun da sağlam olsun, güvenli olsun, acele edilmesin..
  • Bence süper birşey eskiden saatlerce orda burda bekliyorduk giresuna varmak için. Allah bunu yapdırandan razi olsun. Hem o ordaki halk ve hem ordaki bölge için iyi birşey. Bide yok efendim haram olsun diyene bunu diyeçem. Oralar dağlık yer Deniz'in üstüne yapaçak tabi. Bilmeden konuşanlara pes yani
  • Havalimanini cekemeyen vatandas sen bineceksun essek gibi otobus e !!!
  • ALLAH IM BU HİZMETİ GİRESUNLU VE ORDULULARA VERENLERDEN VEVESILE OLANLARDAN RAZI OLSUN
  • Cekemeyen komsularimiz selam olsun size
  • Bu yatirimi elestirenlere acikcasi ne denir bilmem ki; Ama yine Atalarimiz demis ne demisse,,,, az laf cok is...is bilenin kilic kusananin,,,,
  • Olumsuz yorumlar,samsun yada trabzonlu dolmusculara ait olabilir.aksi halde hic usenmeden buraya yorum yazmazlardi,geleceğe yatirim millete ,memlekete yatirimdir.anlatamadik,anlatamayacagiz.
  • Herşey insan için,inşallah en kısa sürede havaalanı açılır ve de Ordu ,Giresun'un çehresi değişir,gelişir özellikle de turizm sektörü,tabiki çekemeyenler olacaktır bırakın ipler kopsun,yapandan vesile olandan Allah razı olsun.
  • Cok lazimdi sanki oraya deniz ustune havalimani. Bu millete haram deniz ustune japonya modeli havalimani. Essek gibi binsinler otobuse neyine onlarin havalimani.
  • 4000 metre pist askeri alanlarda belki olur. Bu alanın özelliği nedir? Ne kadar bol paramız varmış.

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, denize dolgu yöntemiyle inşa edilen Ordu-Giresun Havalimanı'nın 29 Ekim 2014 tarihinde hizmete gireceğini söyledi.

Vali Çiftçi yaptığı açıklamada, Ordu-Giresun Havalimanı projesinin Türkiye'nin en prestij projelerinden bir tanesi olduğunu belirterek, "Ordu- Giresun Havalimanı inşaatımız alt yapı ve üst yapı olarak iki etaptan oluşmaktadır. Bir tanesi pist ve alt yapı hizmetleri, diğeri de apron, binalar ve insanların konaklayacakları giriş, çıkış yapacakları alan. Alt yapı ile ilgili çalışmalar hızlı bir şekilde devam etmişti. Çalışmalar, Temmuz-Ağustos aylarında bitmiş olacak. Terminal binası ve insanların uçağa bindiği alanlar ile ilgili çalışmalar ise hızlı bir şekilde devam ediyor" dedi.

Hava şartlarında problem yaşanmazsa, 29 Ekim 2014 tarihinde Ordu-Giresun Havalimanı'nın hizmete gireceğini söyleyen Vali Kenan Çiftçi, "Ordulu ve Giresunlu kardeşlerimiz, Ordu'ya, Giresun'a gelmek isteyen veya Ordu'dan, Giresun'dan yurt içine, yurt dışına çıkmak isteyen kardeşlerimiz havalimanını kullanacaklar. Ordu-Giresun Havalimanı hizmete girdiğinde hep beraber buradan uçmaya başlayacağız" diye konuştu.

ORDU-GİRESUN HAVALİMANI NE ZAMAN AÇILACAK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

seretan ~ 10 yıl önce
Daha dün önünden geçtim, 29 ekim'e yetişmesi imkansız. Daha dolgu alan bitmemiş, bina yarım, altyapı hazır değil. Geç olsun da sağlam olsun, güvenli olsun, acele edilmesin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Giresunluyum ~ 10 yıl önce
Bence süper birşey eskiden saatlerce orda burda bekliyorduk giresuna varmak için. Allah bunu yapdırandan razi olsun. Hem o ordaki halk ve hem ordaki bölge için iyi birşey. Bide yok efendim haram olsun diyene bunu diyeçem. Oralar dağlık yer Deniz'in üstüne yapaçak tabi. Bilmeden konuşanlara pes yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
giresunlu ~ 10 yıl önce
Havalimanini cekemeyen vatandas sen bineceksun essek gibi otobus e !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AKDİN HÜSEYİN ~ 10 yıl önce
ALLAH IM BU HİZMETİ GİRESUNLU VE ORDULULARA VERENLERDEN VEVESILE OLANLARDAN RAZI OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sezer ~ 10 yıl önce
Cekemeyen komsularimiz selam olsun size

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu yatirimi elestirenlere acikcasi ne denir bilmem ki; Ama yine Atalarimiz demis ne demisse,,,, az laf cok is...is bilenin kilic kusananin,,,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Olumsuz yorumlar,samsun yada trabzonlu dolmusculara ait olabilir.aksi halde hic usenmeden buraya yorum yazmazlardi,geleceğe yatirim millete ,memlekete yatirimdir.anlatamadik,anlatamayacagiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Herşey insan için,inşallah en kısa sürede havaalanı açılır ve de Ordu ,Giresun'un çehresi değişir,gelişir özellikle de turizm sektörü,tabiki çekemeyenler olacaktır bırakın ipler kopsun,yapandan vesile olandan Allah razı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Cok lazimdi sanki oraya deniz ustune havalimani. Bu millete haram deniz ustune japonya modeli havalimani. Essek gibi binsinler otobuse neyine onlarin havalimani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yılmaz5234 ~ 10 yıl önce
senin gibi manyaklara otobüste fazla ama binlerce ordulu giresunlu o günü iple cekecek haberin olsun yapanlardan vesile olanlardan allah razı olsun memleketime sevgilerimle
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
4000 metre pist askeri alanlarda belki olur. Bu alanın özelliği nedir? Ne kadar bol paramız varmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000