07 Temmuz 2015, Salı 08:31:35

Ordu-Giresun fiyatları uçurdu

Deniz üzerine inşa edilen Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılmasıyla birlikte Ordu’da arsa ve konut fiyatları adeta uçuşa geçti.
  • Araplar Ordudan yer alıyorsa bu sevinilecek bir olay değil. Arsa ve ev fiyatları artınca evi olmayan üç beş kuruş para biriktirip ev almaya çalışan insanların hayalleri yıkılır. Zengin daha zengin olur fakir olduğu yerde sayar.
  • Ucak biletleri cok pahali yardimlarini bekliyoruz
  • Bilet fiyatlarınında uçtuğunu göz ardı etmemek lazım
  • Trabzonu araplar aldı, ve piyasayı çok yükselttiler.Şimdide O tarafı alsınlar Devlet devlet değilki engel koysun... Yakında kiracı olcaz hepsine
  • Memleketimizde arap istemiyoruz!!!
  • ormanları arazileri satın savın iğrenç ruhsuz binalarınızla bu ülkeyi kirletin ama gelip de bu vatanı seviyorum zırvalarını anlatmayın bize yatacak yeriniz yok
  • Biz uçaklarda yer bulamıyoruz, siz ölü yatırım diyorsunuz. Bir an önce pegasus da gelmeli, şu an bilet fiyatları çok yüksek.
  • Farkinda olmadiklari bir durum var ama: olu yatirim. Yabancilarin tabiriyle dead invesment
  • Yabancıya toprak satmak vatan hainliğidir..Apartman dairesi satın bari..

Deniz üzerine inşa edilen Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılmasıyla birlikte Ordu’da arsa ve konut fiyatları adeta uçuşa geçti.

Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen, havalimanının hizmete girmesiyle birlikte Gülyalı ilçesindeki arsa ve konut fiyatlarında 2 katına varan artışlar olduğunu belirterek, "Havaalanı, bölgede inşaat yatırımlarının hız kazanmasına neden oldu. Öncelikli olarak Gülyalı ilçesinde görülen hareketlilik havalimanının batısında yer alan Cumhuriyet mevkisi ve doğusunda yer alan Piraziz mevkisinde de hız kazandı. Havalimanı inşaatından önce ulaşılabilirliğinden dolayı Trabzon'u tercih eden Arap turist ve yatırımcılar bölgeye yöneldi" dedi.

Başkan Şen, "Gülyalı ilçesinde havalimanı inşaatına başlanmadan önce ortalama 75 bin liraya satılan daireler 150 bin TL'ye yükseldi. Metrekare fiyatı 100 TL olan arsaların birim satış fiyatları yaklaşık 200-300 TL'ye çıktı. Havalimanı yolu aksında ise metrekare fiyatı 500 TL'ye kadar yükseldi" diye konuştu. 

Ordu-Giresun fiyatları uçurdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Salih Çubuk ~ 9 yıl önce
Araplar Ordudan yer alıyorsa bu sevinilecek bir olay değil. Arsa ve ev fiyatları artınca evi olmayan üç beş kuruş para biriktirip ev almaya çalışan insanların hayalleri yıkılır. Zengin daha zengin olur fakir olduğu yerde sayar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ays ~ 9 yıl önce
Ucak biletleri cok pahali yardimlarini bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bilet fiyatlarınında uçtuğunu göz ardı etmemek lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 9 yıl önce
Trabzonu araplar aldı, ve piyasayı çok yükselttiler.Şimdide O tarafı alsınlar Devlet devlet değilki engel koysun... Yakında kiracı olcaz hepsine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap! ~ 9 yıl önce
Memleketimizde arap istemiyoruz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
batı ~ 9 yıl önce
ormanları arazileri satın savın iğrenç ruhsuz binalarınızla bu ülkeyi kirletin ama gelip de bu vatanı seviyorum zırvalarını anlatmayın bize yatacak yeriniz yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilet bulamıyoruz ~ 9 yıl önce
Biz uçaklarda yer bulamıyoruz, siz ölü yatırım diyorsunuz. Bir an önce pegasus da gelmeli, şu an bilet fiyatları çok yüksek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memleket ~ 9 yıl önce
Memleket elden gidiyor siz neredesiniz. Ölü yatırım tabii ki. Biraz şu ülkeyi sevin arapları değil.
Araplar ~ 9 yıl önce
Araplar ev alcak diye uçağa mı binmeyelim? O zaman bütün havalimanları kapatılsın.
mehmet ~ 9 yıl önce
UÇAK BİLETLERİ ÇOK PAHALLI.
Spekulatorler is basinda ~ 9 yıl önce
Farkinda olmadiklari bir durum var ama: olu yatirim. Yabancilarin tabiriyle dead invesment

Yanıtla

Kalan karakter 1000
toprak ~ 9 yıl önce
Yabancıya toprak satmak vatan hainliğidir..Apartman dairesi satın bari..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000