27 Ağustos 2010, Cuma 09:09:43

"Hükümetin OR-Gİ açıklamalarında çelişki var!"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, partisinin il Başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında OR-Gİ Havaalanıyla ilgili gelişmeleri değerlendirdi.
  • istanbulda yaşayan trabzonlu 358.030 kişi, Giresunlu 464.972 kişi , Ordulu 465.589 kişi, Samsunlu 382.955 kişidir. (kaynak: tüik) Orgi yapılırsa trabzonuda samsunuda geçecektir. zaten bütün sıkıntı bu...
  • çALIŞMAZ DİYEN ARKADAŞ BÖLGE Yİ BİLMİYOR GALİBA BEN GİRESUN DA TABYATUR SEYAHAT ACENTESİ OLARAK HER UÇAK DA 50 KOLTUĞU ŞİMDİDEN GARANTİ EDERİM.GİRESUN-TRABZON HAVAALANINA HER GUN SERVİS HİZMETI VERIYORUZ OR-Gİ NİN ÇALIŞIP ÇALIŞMAYACAĞINI EN İYİ BİZ BİLİRİZ.YALNIZ AMERİKADAKİ GİRESUN LU NUFUSU 45.000 KİŞİ YAZ AYINDA HAFTADA 1 KEZ NEW YORK-ORGİ UÇAK BİLE ÇALIŞIR YAPACAKLARI VE EMEĞİ ĞEÇENLERİ KUTLUYORUM
  • düşünce serbest yorum hürdür
  • ben siyasi konuşmam ama bunu iyi bilirimki başbakan bu güne kadar neyi vaad etmişse dediyi gününden önce yapılmıştır onun için kimse bilip bilmeden konuşmasın seçim yatırımı diye o zama hiçbir hükümet bi çalışma yapmasın nasıl olsa 4 sene sonra seçim olur ve ahali seçim yatırımı diye söyler, işte bu cahilktir bu düşünce sahipleri zaten neden hiç iktidar yüzü görmediklerde aşikardır kimseler merakta etmesin referandumda halkın en az % 65 EVET diyecek
  • Çalışır kardeşim çalışır. Tokat Havaalanına da bin basar merak etme sen. Öyle bir çalışır ki Or-Gi Havaalanı, sizin de ağzınız açık kalır öylece. Ordu ve Giresun'u Tokat ile karıştırma.
  • siz asıl evet çıkınca ne yapacaksınız onu düşünün. alıştınız tabı yattığınız yerden yorum yapmaya. düzen bozulacak. CHP de bugune kadar bir fidan mı dikti gelmiş bu tarz projelere yorum yapıyor. Olayları çarptımayı bırakın gerçeklere dönelim.
  • Iktidar partisin 12 eylul Anayasa refarandumunu koz kullanarak secim yatirimlarini yapmaya basladi,bu iktidar 8 yili askin burda elini tutanmi vardi or-gi havaalani icin,sonra esnaflara 0/0 5 1 yillik kredi ,bunun referandumla ne ilgisi var?.Bunlar tutustu iktidar elden gidiyar chp geliyor artik ,onun icin daha ne vaadle verecekler ancak hepsi sözde kalacak,kendini demokrat ve ülkeyi seven herkesi 12 eylul referandumunda hayira davet ediyorum,cünku bu anayasa AKP yi kurtarma planidir.
  • orgi havaalanına 100 trilyon para gider. ama çalışmaz.
  • yerseniz kardeşim.adamlar can derdinde siz havalimanı."evet" çıkmazsa hepsi kaçmaya hazırlanıyor ve bu şartlar altında siz hizmet bekliyorsunuz.siz mars ta mı yaşıyorsunuz?

İktidarın OR-Gİ Havaalanı konusundaki açıklamalarını samimi bulmadığını kaydeden Milletvekili Karaibrahim “OR-Gİ konusunda, AK Parti’nin Giresun Milletvekilleri farklı maliyet veriyor, Ordu milletvekilleri farklı. Ulaştırma Bakanı farklı tarih veriyor, Başbakan farklı. Hangisi doğru söylüyor.Ulaştırma Bakanı 2010 Ek Yatırım Programı’na alınarak yıl başından önce temel atılacak demişti. Başbakan 2011 Mart ayını işaret etti. Bunların hepsi bir çelişki. Ancak yapılan açıklamalara inanmak istiyoruz" dedi.

CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, "Havaalanı projesi gerçekleşirse de emeği geçenlere teşekkürü bir borç biliriz” şekline konuştu.
 

"Hükümetin OR-Gİ açıklamalarında çelişki var!"

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
istanbulda yaşayan trabzonlu 358.030 kişi, Giresunlu 464.972 kişi , Ordulu 465.589 kişi, Samsunlu 382.955 kişidir. (kaynak: tüik) Orgi yapılırsa trabzonuda samsunuda geçecektir. zaten bütün sıkıntı bu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
çALIŞMAZ DİYEN ARKADAŞ BÖLGE Yİ BİLMİYOR GALİBA BEN GİRESUN DA TABYATUR SEYAHAT ACENTESİ OLARAK HER UÇAK DA 50 KOLTUĞU ŞİMDİDEN GARANTİ EDERİM.GİRESUN-TRABZON HAVAALANINA HER GUN SERVİS HİZMETI VERIYORUZ OR-Gİ NİN ÇALIŞIP ÇALIŞMAYACAĞINI EN İYİ BİZ BİLİRİZ.YALNIZ AMERİKADAKİ GİRESUN LU NUFUSU 45.000 KİŞİ YAZ AYINDA HAFTADA 1 KEZ NEW YORK-ORGİ UÇAK BİLE ÇALIŞIR YAPACAKLARI VE EMEĞİ ĞEÇENLERİ KUTLUYORUM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
düşünce serbest yorum hürdür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ben siyasi konuşmam ama bunu iyi bilirimki başbakan bu güne kadar neyi vaad etmişse dediyi gününden önce yapılmıştır onun için kimse bilip bilmeden konuşmasın seçim yatırımı diye o zama hiçbir hükümet bi çalışma yapmasın nasıl olsa 4 sene sonra seçim olur ve ahali seçim yatırımı diye söyler, işte bu cahilktir bu düşünce sahipleri zaten neden hiç iktidar yüzü görmediklerde aşikardır kimseler merakta etmesin referandumda halkın en az % 65 EVET diyecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çalışır kardeşim çalışır. Tokat Havaalanına da bin basar merak etme sen. Öyle bir çalışır ki Or-Gi Havaalanı, sizin de ağzınız açık kalır öylece. Ordu ve Giresun'u Tokat ile karıştırma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
siz asıl evet çıkınca ne yapacaksınız onu düşünün. alıştınız tabı yattığınız yerden yorum yapmaya. düzen bozulacak. CHP de bugune kadar bir fidan mı dikti gelmiş bu tarz projelere yorum yapıyor. Olayları çarptımayı bırakın gerçeklere dönelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Iktidar partisin 12 eylul Anayasa refarandumunu koz kullanarak secim yatirimlarini yapmaya basladi,bu iktidar 8 yili askin burda elini tutanmi vardi or-gi havaalani icin,sonra esnaflara 0/0 5 1 yillik kredi ,bunun referandumla ne ilgisi var?.Bunlar tutustu iktidar elden gidiyar chp geliyor artik ,onun icin daha ne vaadle verecekler ancak hepsi sözde kalacak,kendini demokrat ve ülkeyi seven herkesi 12 eylul referandumunda hayira davet ediyorum,cünku bu anayasa AKP yi kurtarma planidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
orgi havaalanına 100 trilyon para gider. ama çalışmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yerseniz kardeşim.adamlar can derdinde siz havalimanı."evet" çıkmazsa hepsi kaçmaya hazırlanıyor ve bu şartlar altında siz hizmet bekliyorsunuz.siz mars ta mı yaşıyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000