07 Aralık 2012, Cuma 08:25:38

HAVALİMANI İSİM TARTIŞMASI SÜRÜYOR

Ordu’da yapımı devam eden havaalanının isim tartışması devam ediyor.
  • bence emıne sumeye erdogan yapsınlar!! herseyın altından nasılsa cıkıyorlar bence yakışır
  • En Makbulü tabi ki Recep Tayyip Erdoğan...
  • devletin bütçesiyle yapılmış tesislere neden siyasilerin adı verilir anlamış değilim..sanki başbakan cebinden yaptırıyor o eseri..bence toplumun genelinde kabul gören isimler olmalı..ordu havalimanı densin yada ne biliyim Yunus Emre havalimanı densin..neden R.T.E.?
  • İsmi olan meydana neden isim aranırki???. Meydan bitsinde ismi olmasada olur yeterki biz uçalım
  • Ordu şehrin kurucusu ve ilk belediye başkanı olan Süleyman Felek adını kullansınlar. Mantıklı olan o ve aynı zamanda dile de kolay. Kimse başkasına maksatlı olarak (çıkar gözetme) bir isim koyuldu da diyemez. Tabi, Giresun ne der o isme bilemeyiz.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin’in “Ordu-Giresun havaalanının adı Recep Tayip Erdoğan Havaalanı olmalıdır” açıklamasına Ordu Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Başkanı Recep Aydın, “Servet Şahin yaptığı açıklamalarda Ordu Gazeteciler Cemiyeti’nin de aralarında olduğu bazı sivil toplum kuruluşları ile birlikte ortak bir karar aldıklarını belirtmektedir. Ordu Gazeteciler Cemiyeti olarak Havaalanına Recep Tayyip Erdoğan adının verilmesi konusunda Servet Şahin’le alınmış ortak bir kararımız olmadığı gibi bu konu sözlü olarak bile tartışılmamış ve tarafımızdan dile getirilmemiştir” dedi.

OGC Başkanı Recep Aydın, düzenlediği basın toplantısında şunları kaydetti: “Son günlerde Ordu Kamuoyunda yapımı devam eden Havaalanı ile ilgili isim tartışmaları yaşanmaktadır. Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin yaklaşık bir yıl önce dile getirdiği yapımı devam eden havaalanının adının Recep Tayyip Erdoğan olması önerisini tekrar gündeme taşımıştır. Bir oda başkanı olarak kendisinin havaalanı adı konusunda istediği öneriyi yapma özgürlüğü ve hakkı vardır. Ancak Sayın Servet Şahin yaptığı açıklamalarda Ordu Gazeteciler Cemiyeti’nin de aralarında olduğu bazı sivil toplum kuruluşları ile birlikte ortak bir karar aldıklarını belirtmektedir. Ordu Gazeteciler Cemiyeti olarak havaalanına Recep Tayyip Erdoğan adının verilmesi konusunda Servet Şahin’le alınmış ortak bir kararımız olmadığı gibi bu konu sözlü olarak bile tartışılmamış ve tarafımızdan dile getirilmemiştir. Servet Şahin’in yaptığı açıklamalarda adını saydığı diğer sivil toplum kuruluşlarının böyle bir karara ortak olup olmadıklarını bilmiyoruz ancak şunu tekrar vurgulamak isterim ki, Ordu Gazeteciler Cemiyeti olarak böyle bir karara ne katıldık ne de imza koyduk. Kaldı ki havaalanının adı konusunda Ordu Valisi Sayın Orhan Düzgün bir açıklama yaparak havaalanının adının Ordu-Giresun Havaalanı olduğunu belirtmiştir.”

HAVALİMANI İSİM TARTIŞMASI SÜRÜYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
bence emıne sumeye erdogan yapsınlar!! herseyın altından nasılsa cıkıyorlar bence yakışır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
En Makbulü tabi ki Recep Tayyip Erdoğan... ~ 11 yıl önce
En Makbulü tabi ki Recep Tayyip Erdoğan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avionics ~ 11 yıl önce
devletin bütçesiyle yapılmış tesislere neden siyasilerin adı verilir anlamış değilim..sanki başbakan cebinden yaptırıyor o eseri..bence toplumun genelinde kabul gören isimler olmalı..ordu havalimanı densin yada ne biliyim Yunus Emre havalimanı densin..neden R.T.E.?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ordu Giresun ~ 11 yıl önce
İsmi olan meydana neden isim aranırki???. Meydan bitsinde ismi olmasada olur yeterki biz uçalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Ordu şehrin kurucusu ve ilk belediye başkanı olan Süleyman Felek adını kullansınlar. Mantıklı olan o ve aynı zamanda dile de kolay. Kimse başkasına maksatlı olarak (çıkar gözetme) bir isim koyuldu da diyemez. Tabi, Giresun ne der o isme bilemeyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000