06 Kasım 2008, Perşembe 08:46:15

"Havaalanı için Ankara'dan ciddi destek var"

Ordu Valisi Ali Kaban, Ordu ile Giresun illerinin ortaklaşa yapmayı planladığı havaalanı için aralık ayında ciddi gelişmeler olacağını söyledi.
  • Sayın Valimiz o kadar doğru konuşmuş ki, söylediği kelimelerin hepsine katılıyorum. Çok uzaklarda aramaya gerek yok. İçimizden birileri o muhalif kişliler de. Otobüs firmaları havaalanını açılmaması için ellerinden geleni yapıyorlar. Trabzon'dan İstanbul'a çok iyi bir firmadan otobüs biletini 50 YTL'ye alabiliyorsunuz. Ordu'dan İstanbul'a otobüs ile gitmek için en azzzz 65-70YTL'yi ödemek gerekiyor. Kaldı ki Ordu, İstanbul'a Trabzom'dan 3 saat daha yakın. Peki biletler neden pahalı? Bir açıklama yapmama gerek yok sanırım. Bunun cevabını herkes anlar artık.

Ankara'da yaptığı ziyaret ve çalışmalar hakkında bilgi veren Ordu Valisi Ali Kaban, OR-Gİ konusunda 2 ilin ciddi olduğunu, Ankara'dan da ciddi destek aldıklarını ve aralık ayında herkesi sevindirecek bir gelişme olacağını belirtti. Vali Kaban, "OR-Gİ ile ilgili sanıyorum Aralık ayında ciddi bir gelişme olacak. Ben bile şeklini bilmiyorum. Biz sadece iki il olarak 1'er milyon YTL ayırdık. Neden biraz daha bekliyoruz? El el etek çekilince biraz daha ucuza taşımaya imkan bulacağımız için. Bu konuda kasıtlı bekliyorum. Çünkü bir muhalif kesim var. Her şeye karşı çıkıyor. Paramız da var bizim için zor bir şey yok yakında başlayacağız. Bu konuda desteği de aldığımızda her şey daha kolay olacak" dedi.

OR-Gİ'nin beklenenden daha ucuza mal edileceğini de kaydeden Vali Kaban, "Bu aşamada bazı şeylerin yanlış bilindiğinin farkına vardım. OR-Gİ 35 milyon YTL ile bitirilebiliyor. Bu noktada destek bekliyoruz. Ulaştırma Bakanının da desteği var" diye konuştu.

"Havaalanı için Ankara'dan ciddi destek var"

Yorumlar

MaRTı ~ 15 yıl önce
Sayın Valimiz o kadar doğru konuşmuş ki, söylediği kelimelerin hepsine katılıyorum. Çok uzaklarda aramaya gerek yok. İçimizden birileri o muhalif kişliler de. Otobüs firmaları havaalanını açılmaması için ellerinden geleni yapıyorlar. Trabzon'dan İstanbul'a çok iyi bir firmadan otobüs biletini 50 YTL'ye alabiliyorsunuz. Ordu'dan İstanbul'a otobüs ile gitmek için en azzzz 65-70YTL'yi ödemek gerekiyor. Kaldı ki Ordu, İstanbul'a Trabzom'dan 3 saat daha yakın. Peki biletler neden pahalı? Bir açıklama yapmama gerek yok sanırım. Bunun cevabını herkes anlar artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000