22 Ağustos 2008, Cuma 11:45:53

HABERİMİZ KAMPANYA OLDU

AirportHaber’de 19 Ağustos’ta yayınlanan “OR-Gİ HAVAALANI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI” haberinin ardından Ordu’da havaalanı için kampanya başlatıldı.
  • Vtail arkadaşımız çok isabetli bir yorum yapmış. Her il bir meydana sahip olmalı fakat kanunen uçak sahibi olabilme zeminini kolaylaştırmak gerekir. Her havaalanı illaki büyük ticari uçak gelecek beklentisi ile yapılmamalı. İllaki 3000 metre pist olmamalı. Yorgana göre ayak uzatmak gerek.
  • Havaalanı gibi bir yatırımın kampanyalar ile yapılamayacağı hala öğrenilemedi. OR-Gİ için yıllar öncede kampanya düzenlenmişdi. Hatta ilk okul öğrencileride harçlıklarını bağışlamış idi....!!!!
  • Her ilde hatta ilçede, ufak da olsa bir hava alanı açılsın. Ancak sivil havacılık kanunu değişmediği sürece, insanların kolayca uçak sahibi olması ve uçuş eğitimi alması sağlanmadıkça bu pistler boş yatar. Ya koyun otlatılır, yada araba yarışı yapılır. Pistten önce bu pisti kullanacak potansiyeli oluşturmak gerekli.
  • Havaalanlarını açın açın. Türkiye havaalanı çöplüğüne döndü.. Neredeyse her şehürde bir tane var.. Sadece baştaki kişilerin kendilerine insan toplamak için yaptığı birşey bu.. Yok o şehire havaalanı yapacağım. yok bu şehire havaalanı yapacağım... Gereksiz yere havaalanı yapılıyor. Sonrası ise hüsran genelde. Kısa bir süre ilgi var. Peşinden yaa kapatılıyor yada haftada maximum 1 - 2 uçak iniyor... Baştakiler yüzünden Türkiye'nin olmayan parası çöpe gidiyor. Hahahahhhh
  • AirportHaber sık sık bu havaalanını gündeme getiriyor. Bence OR-Gİ havaalanının açılışında airporthabere de en azından bir teşekkür plaketi verilmeli. Ben bir ordulu olarak bunu size teşekkür ediyorum umarım yakın zamanda memleketimize göklerden ineriz.

Sitemizde geçtiğimiz Salı günü yayınlanan haberin ardından Ordu’nun ektin gazetelerinden olan Ordu Olay Gazetesi OR-Gİ Havaalanı için kampanya başlattı.

Haberimizi manşetine taşıyan gazete, kampanya haberinde, AirportHaber’e gelen konuyla ilgili yorumlara da yer verdi. Gazete, hem Orduluları hem de Giresunluları kampanyaya davet etti.

İşte Ordu Olay Gazetesi’nin bugünkü manşeti:

OR-Gİ

19.08.2008 tarihinde AirportHaber’de yer alan o haber için tıklayın:
“OR-Gİ HAVAALANI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI”

HABERİMİZ KAMPANYA OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Cenap ~ 16 yıl önce
Vtail arkadaşımız çok isabetli bir yorum yapmış. Her il bir meydana sahip olmalı fakat kanunen uçak sahibi olabilme zeminini kolaylaştırmak gerekir. Her havaalanı illaki büyük ticari uçak gelecek beklentisi ile yapılmamalı. İllaki 3000 metre pist olmamalı. Yorgana göre ayak uzatmak gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Havaalanı gibi bir yatırımın kampanyalar ile yapılamayacağı hala öğrenilemedi. OR-Gİ için yıllar öncede kampanya düzenlenmişdi. Hatta ilk okul öğrencileride harçlıklarını bağışlamış idi....!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vtail ~ 16 yıl önce
Her ilde hatta ilçede, ufak da olsa bir hava alanı açılsın. Ancak sivil havacılık kanunu değişmediği sürece, insanların kolayca uçak sahibi olması ve uçuş eğitimi alması sağlanmadıkça bu pistler boş yatar. Ya koyun otlatılır, yada araba yarışı yapılır. Pistten önce bu pisti kullanacak potansiyeli oluşturmak gerekli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flughafen ~ 16 yıl önce
Havaalanlarını açın açın. Türkiye havaalanı çöplüğüne döndü.. Neredeyse her şehürde bir tane var.. Sadece baştaki kişilerin kendilerine insan toplamak için yaptığı birşey bu.. Yok o şehire havaalanı yapacağım. yok bu şehire havaalanı yapacağım... Gereksiz yere havaalanı yapılıyor. Sonrası ise hüsran genelde. Kısa bir süre ilgi var. Peşinden yaa kapatılıyor yada haftada maximum 1 - 2 uçak iniyor... Baştakiler yüzünden Türkiye'nin olmayan parası çöpe gidiyor. Hahahahhhh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teşekkürler ~ 16 yıl önce
AirportHaber sık sık bu havaalanını gündeme getiriyor. Bence OR-Gİ havaalanının açılışında airporthabere de en azından bir teşekkür plaketi verilmeli. Ben bir ordulu olarak bunu size teşekkür ediyorum umarım yakın zamanda memleketimize göklerden ineriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000