12 Haziran 2015, Cuma 15:50:41

DHMİ'den Ordu-Giresun açıklaması

Bir süre önce açılışı gerçekleştirilen Giresun-Ordu Havalimanı’ndaki uçak sefer iptalleri ile aksaklıkların en kısa sürede giderileceği belirtildi.
  • DHMİ sitesinde böyle bir açıklamaya ulaşamadım. Ltf açıklamayı teyit eder misiniz?
  • Vali Bey yalan söylemez tabii ki, fakat yanlış bilgilendirilmiş. Havalimanında VOR ve ILS cihazı yok. Diğer cihazlar da tam olarak aktif değil. Bunu herkes biliyor. Sadece Genel Müdür ve Vali Bey bilmiyor herhalde. En son Babalar duyar...
  • Koca Ordu Valisi Beyefendi bu sistemlerin var olduğunu ancak daha iyisi ile değiştirileceğini söyledi. Siz ise yok ama yapılacal diyorsunuz. Aklınızca Devletin Valisi Beyefendiyi yalanlıyorsunuz. Devletin Valisi Beyefendi yalan söylemeyeceğine göre bu haber yalan haber yalan değilse DHL Müdürü Beyefendinin beyanı yalan. Vali yalan söyleyecek değil ya. Ayrıca gezici isimli arkadaş, hizmet yapılmasına karşı olan kimse yok, insanların hayatının acele seçim yatırımları ile riske edilmesine karşı olanlar var. Tabi sizin nazarınızda önemli olan sandalye sayısı ise, insan hayatının bir önemi yoksa ona da bir şey söylememek lazım. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz!
  • PAPI bile yokken sadece bir NDB koyarsan her düzlüğe pist dersin. Araştırın yalnız NDB olan hangi meydanlar var üçüncü dünya ülkelerinde. Yine bir seçim manevrasına kurban gitti bir proje.
  • Gezizekalilar yine turemis. Bunlarin asil derdi niye hizmet yapildi. Yapilan her hizmete karsi olmak vatanhainligidir!
  • Herzaman olduğu gibi vatandaşımıza biz hizmet yapıyoruz diye yatırımlar bitmeden açıyorlar sonra bir sürü aksaklık.Açılalı 1 ayı geçti hala uçak inemedi. Sivil Havacılık ve DHMİ yide çok tebrik ediyorum yalakalıkta sınır tanımıyorlar nasıl izin veriyorlar böyle hayati önem taşıyan bir işin bitmeden açılmasına.
  • kurumun yeniden yapılanmasının vakti geldi de geçiyor
  • Kim kandırdıysa iyi kafa bulmuş valla. Havacılık mühendisi olan birisinin böyle kolay oltaya gelmesi pek hoş olmamış. Küçük bir tavsiye, sayın genel müdür kendinizi ve genel müdürü olduğunuz bu kurumu bu kadar kolay harcamayın harcatmayın !
  • O ne laa :)) cay icerek kafa yapmak daha az vergiyle bu ulkede...Beles nerdeyse ... pilot mudahelesi olmadan inmek ne demek ?soralim bu soruyu, icao ya , eurocontrol e :)) yerli "indirenler" adam olmadigi icin,,,ne demek mis diye ...hic sormadin mi neden bu ucaklar inemiyor diye usagumm etrafindakilere ...sonra da metafor yaparak bizim yerimize soruyorsunuz " nerde yanlis yaptik" diye...valla ilk uctugundan beri bu nesleri "kaldiran , indiryor" Melekleri bu pis islerinize alet etmeyin kuzeyliler...itiraf etmek buyuk erdemdir.bari bir kez erdemli ollllll
  • Sevgili pilot arkadaslar yazinalrinizi okuyanda sizde herseyin 4*4 lük oldugunu düsünecek.Azcik ayaklariniz yere bassin :-)

Yolcu yoğunluğuna rağmen uçak seferlerinin iptali veya buraya iniş yapacak uçakların en yakın havaalanlarına iniş gerçekleştirmesi yolcuların tepkisine neden olurken, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, seyrüsefer için gerekli sistemlerin var olduğu ancak daha kapsamlı sistemlerin kurulacağı belirtildi.

Açıklamada, "Ordu-Giresun Havalimanı’nın kullanımı açısından gerekli olan sistem kurulmuştur. Seyrüsefer için diğer havaalanlarında bulunan sistemlerle aynı sitemdir. Ancak bunun yanı sıra sis gibi hava şartlarına rağmen iniş ve kalkışlarda da sorun yaşanmayacak. Aletli İniş Sistemi (ILS) ve bu sisteme ilave olarak VOR ünitesi (çok yönlü radyo seyrüsefer istikamet cihazı) kurulacaktır. Bu sistemler sayesinde uçakların hiçbir pilot müdahalesi olmaksızın bile havalimanına inmesi mümkün olacak" denildi.

DHMİ'den Ordu-Giresun açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

DHMİ ~ 9 yıl önce
DHMİ sitesinde böyle bir açıklamaya ulaşamadım. Ltf açıklamayı teyit eder misiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vali ~ 9 yıl önce
Vali Bey yalan söylemez tabii ki, fakat yanlış bilgilendirilmiş. Havalimanında VOR ve ILS cihazı yok. Diğer cihazlar da tam olarak aktif değil. Bunu herkes biliyor. Sadece Genel Müdür ve Vali Bey bilmiyor herhalde. En son Babalar duyar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Koca Ordu Valisi Beyefendi bu sistemlerin var olduğunu ancak daha iyisi ile değiştirileceğini söyledi. Siz ise yok ama yapılacal diyorsunuz. Aklınızca Devletin Valisi Beyefendiyi yalanlıyorsunuz. Devletin Valisi Beyefendi yalan söylemeyeceğine göre bu haber yalan haber yalan değilse DHL Müdürü Beyefendinin beyanı yalan. Vali yalan söyleyecek değil ya. Ayrıca gezici isimli arkadaş, hizmet yapılmasına karşı olan kimse yok, insanların hayatının acele seçim yatırımları ile riske edilmesine karşı olanlar var. Tabi sizin nazarınızda önemli olan sandalye sayısı ise, insan hayatının bir önemi yoksa ona da bir şey söylememek lazım. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
safe flight ~ 9 yıl önce
PAPI bile yokken sadece bir NDB koyarsan her düzlüğe pist dersin. Araştırın yalnız NDB olan hangi meydanlar var üçüncü dünya ülkelerinde. Yine bir seçim manevrasına kurban gitti bir proje.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
geziciler ~ 9 yıl önce
Gezizekalilar yine turemis. Bunlarin asil derdi niye hizmet yapildi. Yapilan her hizmete karsi olmak vatanhainligidir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Statik ~ 9 yıl önce
Kokpitinde kemersiz iniş yapılan ülkede herşey olur. Şaşırmıyoruz. Ülke sıralamamız da inişte. Ne hikmetse.
seçim yatırımı ~ 9 yıl önce
Herzaman olduğu gibi vatandaşımıza biz hizmet yapıyoruz diye yatırımlar bitmeden açıyorlar sonra bir sürü aksaklık.Açılalı 1 ayı geçti hala uçak inemedi. Sivil Havacılık ve DHMİ yide çok tebrik ediyorum yalakalıkta sınır tanımıyorlar nasıl izin veriyorlar böyle hayati önem taşıyan bir işin bitmeden açılmasına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
kurumun yeniden yapılanmasının vakti geldi de geçiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Genel müdür ~ 9 yıl önce
Kim kandırdıysa iyi kafa bulmuş valla. Havacılık mühendisi olan birisinin böyle kolay oltaya gelmesi pek hoş olmamış. Küçük bir tavsiye, sayın genel müdür kendinizi ve genel müdürü olduğunuz bu kurumu bu kadar kolay harcamayın harcatmayın !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lastorlost ~ 9 yıl önce
O ne laa :)) cay icerek kafa yapmak daha az vergiyle bu ulkede...Beles nerdeyse ... pilot mudahelesi olmadan inmek ne demek ?soralim bu soruyu, icao ya , eurocontrol e :)) yerli "indirenler" adam olmadigi icin,,,ne demek mis diye ...hic sormadin mi neden bu ucaklar inemiyor diye usagumm etrafindakilere ...sonra da metafor yaparak bizim yerimize soruyorsunuz " nerde yanlis yaptik" diye...valla ilk uctugundan beri bu nesleri "kaldiran , indiryor" Melekleri bu pis islerinize alet etmeyin kuzeyliler...itiraf etmek buyuk erdemdir.bari bir kez erdemli ollllll

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atc yabanci ~ 9 yıl önce
Sevgili pilot arkadaslar yazinalrinizi okuyanda sizde herseyin 4*4 lük oldugunu düsünecek.Azcik ayaklariniz yere bassin :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000