18 Nisan 2010, Pazar 08:03:11

CHP'DEN OR-Gİ'YE DESTEK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, OR-Gİ Havaalanı'nın yapımının gerçekleşinceye kadar mücadele edeceklerini söyledi.
  • sanki babasının parasıyla yapılacak demiş arkadaş kendi olduğun yerdeki havaalanı babalarınızın parasıyla mı yapıldı.. herkesin verdiği vergilerle yapıldı neden bu kadar ben psikoloji var insanlarımızda bilmiyorum..
  • yaşamayan bilmez tabi.. kendi yaşadığını yerde muhtemelen havaalanı vardır ve rahatlıkla kullanıyosunuzdur.. istanbul dan ordu veya giresun a gelmek isteyenler 15 saatlik yolu çekmek zorundalar.. siz hiç o kadar yolu otobüsle gittiniz mi..evet tabi gittim diyosanız nasıl zorluk old.bilirsiniz zaten yok hayır gitmedim diyosanızda vereceğiniz cevabın hiçbi anlamı yok vermiş olduğunuzun da yok.. bi 5 yıl öncesine kadar türkiyede ki uçak sayısı şimdikinin yarısının yarısıydı. ayrıca artık boşta olan havaalanı da yok
  • sn. nurettin canikli den sonuç bekliyoruz artık... cek , cak lardan bıktık...
  • sanki babasının parasıyla yapıcak ver parasını yap arkadaşım benim vergimle yapma
  • bu işler inatla olmaz
  • MERA OLAN MEYDANLARIN BUGÜN HEPSİ ÇALIŞMAYA BAŞLADI. BUĞÜNÜ DEĞİL 10 YIL 20 YIL SONRASINI DÜŞÜNMEK LAZIM. TÜRKİYE COĞRAFYASI BÜYÜK, BİR UÇTAN BİR UCA 2 SAATTE UÇULUYOR. TÜRKİYENİN BİR ZAMANLAR DEMİR AĞLARLA ÖRÜLMEYE ÇALIŞILAN DÖRT BİR YANI ŞİMDİ MEYDANLARLA ÖRÜLMEK ZORUNDA.SİZ İSTESENİZDE İSTEMESENİZDE GELECEK GÖKYÜZÜNDE. SON 5 YILDAKİ GELİŞMEYE BAKIN BUNU ANLARSINIZ.
  • her ile havaalanı dediler ve bugün bakınca bir çok hava alanı inek merası olarak hizmet veriyor ben zengin degilim ve benim vergilerimin daha verimli kullanılmasını istiyorum orgi nin maliyetini çıkarırlarsa önümüzdeki 200 yıl karşılamıyacagı aşikar. her meydana jet inicek diye bir kuralda yok uygun bir alana turboprob uçakların iniş kalkış yapıcagı bir yer yapılabilir. AMA ÇOK İSTİYORLARSA MEYDAN YAPIMINI ORDU GİRESUN HALKI KARŞILASIN OKADAR PARALARI VARSA YAPILSIN

Karaibrahim, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, OR-Gİ Havaalanı'nın, Giresun'un olmazsa olmazlarından olduğunu belirtti.

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli'nin, her platformda OR-Gİ Havaalanı'nın yapılacağı sözünü verdiğini ifade eden Karaibrahim, bu konuda Başbakan'dan da  yapım sözü istediklerini dile getirdi.

OR-Gİ Havaalanı'nın yapımının gerçekleşinceye kadar mücadele edeceklerini kaydeden Karaibrahim, "OR-Gi, Giresun hayati önemi olan bir proje. Yapımı için de elimizden  geleni  yapacağız. Sürekli gündeme tutarak, iktidara bu projenin hayata geçmesi hususunda ısrarcı olcağız. Çünkü OR-Gİ, Giresun için olmazsa olmaz bir projedir. Peşini bırakmayacağız" dedi.

CHP'DEN OR-Gİ'YE DESTEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
sanki babasının parasıyla yapılacak demiş arkadaş kendi olduğun yerdeki havaalanı babalarınızın parasıyla mı yapıldı.. herkesin verdiği vergilerle yapıldı neden bu kadar ben psikoloji var insanlarımızda bilmiyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yaşamayan bilmez tabi.. kendi yaşadığını yerde muhtemelen havaalanı vardır ve rahatlıkla kullanıyosunuzdur.. istanbul dan ordu veya giresun a gelmek isteyenler 15 saatlik yolu çekmek zorundalar.. siz hiç o kadar yolu otobüsle gittiniz mi..evet tabi gittim diyosanız nasıl zorluk old.bilirsiniz zaten yok hayır gitmedim diyosanızda vereceğiniz cevabın hiçbi anlamı yok vermiş olduğunuzun da yok.. bi 5 yıl öncesine kadar türkiyede ki uçak sayısı şimdikinin yarısının yarısıydı. ayrıca artık boşta olan havaalanı da yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sn. nurettin canikli den sonuç bekliyoruz artık... cek , cak lardan bıktık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sanki babasının parasıyla yapıcak ver parasını yap arkadaşım benim vergimle yapma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu işler inatla olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
MERA OLAN MEYDANLARIN BUGÜN HEPSİ ÇALIŞMAYA BAŞLADI. BUĞÜNÜ DEĞİL 10 YIL 20 YIL SONRASINI DÜŞÜNMEK LAZIM. TÜRKİYE COĞRAFYASI BÜYÜK, BİR UÇTAN BİR UCA 2 SAATTE UÇULUYOR. TÜRKİYENİN BİR ZAMANLAR DEMİR AĞLARLA ÖRÜLMEYE ÇALIŞILAN DÖRT BİR YANI ŞİMDİ MEYDANLARLA ÖRÜLMEK ZORUNDA.SİZ İSTESENİZDE İSTEMESENİZDE GELECEK GÖKYÜZÜNDE. SON 5 YILDAKİ GELİŞMEYE BAKIN BUNU ANLARSINIZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
her ile havaalanı dediler ve bugün bakınca bir çok hava alanı inek merası olarak hizmet veriyor ben zengin degilim ve benim vergilerimin daha verimli kullanılmasını istiyorum orgi nin maliyetini çıkarırlarsa önümüzdeki 200 yıl karşılamıyacagı aşikar. her meydana jet inicek diye bir kuralda yok uygun bir alana turboprob uçakların iniş kalkış yapıcagı bir yer yapılabilir. AMA ÇOK İSTİYORLARSA MEYDAN YAPIMINI ORDU GİRESUN HALKI KARŞILASIN OKADAR PARALARI VARSA YAPILSIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000