19 Ekim 2010, Salı 08:43:57

"BU İŞİN ŞAKASI YOK"

Hilmi Güler, Ordu-Giresun Havaalanı konusunda muhalefet partilerine mensup isimlerin açıklamalarının 'iddialardan' ibaret olduğunu belirterek, "Havaalanı kararında ve tarihinde en ufak bir değişiklik yoktur" diye konuştu.
  • orgi ismi biraz kotu yabancilar yanlis anlar, alay konusu olabilir :))
  • öyledir uşağum ne kadar ilerlemişler değil mi?
  • soldaki fotoğraf projenin bitmiş hali mi olcak
Güler, bakanlığı döneminde havaalanı ile ilgilenmeye başladığını, hatta arazide keşiflerde bulunduğunu, ayrıca geçmiş yıllarda yapılan etüt ve fizibilite raporlarının yetersiz olduğunu belirten M. Hilmi Güler, gündemde bile yok iken bu yatırıma müdahil olduğuna dikkat çekti.

Bakanlığı döneminde Ulaştırma Bakanlığı'na vekalet etmesinin avantajını da kullandığını kaydeden Güler, "Daha o zamandan havaalanı konusunu arkadaşım olan Binali beyle müşahade etmeye başladık. Ancak kamuoyunun ilgisini çekmeden alt yapısını oluşturduk. Hazır olduğumuz zaman daha önceki çalışmaların eski ve yetersiz olması dolayısıyla etüt ve fizibilite rapor ve çalışmalarını yeniden başlattık. Binali bey, Ordu ziyareterinde 'Havaalanı gündemimizde yok' derken bile biz çalışmaları ileri bir aşamaya getirmiştik. Bu yatırımı Ordu'nun geleceği için takip ettik ve buraya kadar getirdik. Ordulular boş sözlere kulak asmasın. Havaalanı konusunda ne yatırım kararında ne de tarihinde en küçük bir değişiklik yoktur" diye konuştu.

Muhalefet partilerine mensup isimlerin havaalanı konusunda konuşmalarının iddialardan ibaret olduğuna da vurgu yapan Güler, "Böylesine büyük yatırımlar ve takip aşamaları ciddi insanların işidir. Bu işin şakası yok. Bizi başkalarıyla karıştırmasınlar" açıklamasında bulundu.

"BU İŞİN ŞAKASI YOK"

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
orgi ismi biraz kotu yabancilar yanlis anlar, alay konusu olabilir :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
öyledir uşağum ne kadar ilerlemişler değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
soldaki fotoğraf projenin bitmiş hali mi olcak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000