18 Ağustos 2011, Perşembe 09:25:19

AIRPORTHABER YAZDI, CEVAP GECİKMEDİ

Airporthaber yazdı, açıklama gecikmedi. 22 Temmuz'da görkemli bir törenle temeli atılan Giresun-Ordu havaalanının inşaatına 50 gün sonra başlanacağı bildirildi.
  • Geçen günkü haber de yazınca bana itiraz edenler işte açıklama idari süreç devam ediyor. Yani aslında inşaat başlamış. Bu arada firma 50 gün sonra fiili inşaat başlayacak demiş ama 50 gün gecxeikecek dememiş. Süreler hesaplanırken idari işlemler için geçen sürede inşaat süresine eklenir. Yani fiili inşaat esnasında işi aksatacak durumlar olmaz ise ( fırtına vs. ) gecikme yaşanmaz.

Sektörün tek sesi Airporthaber, hafta başında 528 günde tamamlanması vaadiyle temeli atılan Ordu-Giresun havaalanında henüz faaliyetlere başlanmadığını kamuoyuna duyurmuştu.

528 gün gibi kısa sürede teslim edilmesi planlanan Ordu-Giresun havaalanında temel atma töreninin üzerinden 23 gün geçmesine rağmen henüz tek bir çivi bile çakılmamasına ilişkin yüklenici firmadan cevap geldi.

Yüklenici firmadan edinilen bilgiye göre, araç gereç malzeme ve inşaatın idari kanadında bazı çalışmalar yapıldığı ve 50 günlük bir sürecin ardından yapım çalışmalarının başlayacağı ifade edildi.

Türkiye'de bir ilk, dünyada ikinci örnek olacak ve deniz üzerine yapılacak havaalanının 1,5 sene de yapılması planlanıyordu.

 Airporthaber, Pazartesi günü "İsim bulunca mı başlanacak?" başlıklı haberle Ordu-Giresun Havaalanı'nda beklenen çalışmaların bir türlü başlamadığına dikkat çekmişti.
AIRPORTHABER YAZDI, CEVAP GECİKMEDİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Geçen günkü haber de yazınca bana itiraz edenler işte açıklama idari süreç devam ediyor. Yani aslında inşaat başlamış. Bu arada firma 50 gün sonra fiili inşaat başlayacak demiş ama 50 gün gecxeikecek dememiş. Süreler hesaplanırken idari işlemler için geçen sürede inşaat süresine eklenir. Yani fiili inşaat esnasında işi aksatacak durumlar olmaz ise ( fırtına vs. ) gecikme yaşanmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000