29 Mart 2010, Pazartesi 15:23:28

"330 KM'YE ÜÇ HAVAALANI FAZLA"

Trabzon Genç İşadamları Derneği (TGİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Selim İsaoğlu, Trabzon Havaalanı pistinin uzatılması ve mevcut pistin yanına 2. bir pistin yapılması ile ilgili açıklamalarda bulundu.
  • bir arkadaşımız sanki buradaki ufak tartışmanın yönünü değiştirmek istemiş muhtemelen trabzonlu..trabzon yöneticilerinden artık kim bilmiyorum orgi ye gerek yok trabzon pist uzatılsın diyor.. burdan mı çıkardınız trabzonu örnek verme durumunu..bir trabzonlu orgi yi örnek göstererek gereksiz bi yatırım olarak görmüş..utanın yaa nediyeyim..korkmayın o zman orgi nin yapılmasından sizde isteyn trabzonlular gücümüzü görsün..trabzon insanına gücünüz yetmnez demişsiniz bence bu da çok çirkin bi yorum.. saygılar
  • sayet hitap ettiği il sayısı azalırsa trabzonun önce hava gücü sonra ekonomik gücü sonrada diğer değerleri yavaş yavaş sona erer. trabzonspor bile 2. lige düşer. trabzonlular kendilerine çok güveniyorlarsa or gi yi desteklesinler. yada evet bu bizim sonumuz olabilir desinler. trabzonun büyüklüğü diğer illerden geliyor. bunu herkes görecek, herkes bilecek. or gi yapılsın. ve türkiyenin daha nice or gilere ihtiyacı var. her tarafa eşit hak tanınması için böyle havaalanlarına ihtiyaç var. çünkü bu ülkenin her köşesinde insan yaşıyor.
  • Çarşamba - Trabzon - Batum. En azından aralarındaki mesafeleri bir ölçün.! Trabzona ikinci pist, DLH daki abilerimizin boş zamanlarında yaptıkları bir çalışma. 2. pistin yapımı için harcanacak para... ben sıfırlarını karıştırdım... Sebep ne biliyormusunuz. Trabzon Lobisi.... Önünde durabilecek bir babayiğit varmı... Yoookkkkk.... Bu pist 90 günde mükemmel bir hale gelir ama Trabzon' lular uçağa binemeyecekler bu sürede. Medeniyet dediniz yol yaptınız. ne oldu sadece sure kısaldı. tabiyat. deniz.
  • Rize'nin hiç bir zaman havaalanı olmayacak aklın yolunu seçip memleketine alanın gereksizliğini gören bir başbakanımız var şükür.İsterük demekle,yaygara koparmakla,güç elde edemezsiniz,330kmye üç havaalanı veTrabzon ikinci pist aklın yolu değil.
  • gelmesıin 180 kişilik uçak trabzona. 50-70 kişilik kucuk ucaklarda gelsin. sirketler bolgesel tasımacılıga yonelsin.
  • haklı talepleri yerini bulacaktır. BORAJET gibi yeni açılan bolgesel ucakalra sahip şirketlerinde or-gi ye destek vermesi gerekmektedir. HALK HERSEYIN BILINCINDE.ZAMANINDA BOLGE INSANINDAN TOPLANAN PARALARIN NEREYE GITTIGINI BILEN VARMIYDI? bır boeing bir airbus inmesede olur ORGI YE BIR ATR YETERLI .
  • 15.30 da evden cıktım.16.00 da giresundan trabzon havalimanı için dolmuşa bindim.imkanım yoktu arabayla 1.saat 30 dk da gidemedim.dolmuşun durmadığı yer yoktu.saat 19 gibi havalimanına ulasabildim.3.30 dakika ve yoldaki yorgunluk yanıma kar kaldı. herkes kendini ve ticaretini düşünmeyi bıraksın.hizmeti dusunsun.istanbulda giresuna ucakal gitmek arabası olmaya zulumdur. 6 seritli muhtesem otoban yapan devletim için istediği zamanda zaten temelleri atılmış olan havalimanının yapımı cokda zor olmasa gerek.ama arada samsun ve trabzon ileri gelenleri surekli istemedikleri için or-gi yi.hala yaprak kıpırdamıyor.burada gorev giresunlulara dusuyor.giresun sivil toplum orgutlerine ordu sivil toplum kuruluslarına dusuyor.birlikte yapacakları haklı
  • oldu olacak bartın a da havaalanı yapılsın.isteyenin bir yüzü yapmayanın iki yüzü kara misali....
  • or-gi havaalanı yapılmalı neden yapılmalı çünkü yolcu potansiyeli bir hayli fazla newyork'taki yağlıdereliler gelip gitseler yeter avrupadakiler de onlardan aşağı kalmaz
  • HERHALDE ORGİ YAPILMALI,ŞU NEDENLE YAPILMALI,MANTIKLI OLAN BU DEMEK GÜÇSÜZLÜK,TA ORALARDAN GÜÇ YETMEZ,KARIŞMAYIN,GÜÇ; ARKADAŞIM ANLAŞILMAYAN NE YADA ANLAYAMADIĞINIZ,TRABZONA İSTERSENİZ 10 PİST 20 PİST YAPIN,ARADA ARAB YARIŞI DA YAPARSINIZ,MESELA EURO 2016 YA DA SOKARLAR BELKİ:) AMA BİZ DEMİYORUZKİ ORAYA YAPMAYIN.YAPIN ORGİ Yİ KARŞILAŞTIRMAK NASIL OLURMUŞ GÖRELİM.HA BİR DE SORMAK LAZIM,TÜRKİYENİN İSO 500 ÜNDE KAÇ KARADENİZ FİRMASI VAR? NEREDE?2 TANESİ HANGİ İLDE?GÜÇ SORUNUMUZ DA YOK EVEL ALLAH,KONUŞMAK BİLE GEREKSİZ

Selim İsaoğlu, OR-Gİ Havaalanı’nda ciddi gelişmeler yaşanırken, 2010 yılı yatırım planına alınan Trabzon Havaalanı 2. Pist Projesi ve mevcut pistin uzatılması projelerinin ihalesinin yapılmamasının üzüntü verici olduğunu söyledi. İsaoğlu, “OR-GI yapılırsa bölgede 330 km’lik bir mesafe içerisinde 3 havaalanı olacak. Bunların hangisi bu durumda yolcu kapasitelerini dolduracak ve ful kapasite çalışacak? Peki, Trabzon’a yeni İç Hatlar Terminali neden yapıldı? Trabzon’daki mevcut pistin uzatılıp, yeni bir pistin yapılmaması yanlıştır” dedi.


‘2009 yılında Trabzon’da iç hatlarda 11.700 uçuş gerçekleştirilmiş ve 1.531.780 yolcu taşınmış, dış hatlarda ise 2009 yılında 3.192 uçuş gerçekleştirilip 65.125 yolcu taşınmıştır’ diyen İsaoğlu, “Trabzon Havaalanı’nın 2009 yük trafiği (kargo, bagaj, posta) ise 16.902 tondur. Tüm bu istatistikleri topladığımızda Trabzon’un ülke genelinde var olan 44 havaalanı içinde 8. sırada olduğunu görüyoruz. Bu da açıkça gösteriyor ki Trabzon Havalimanı pistinin önü ve arkası bir an önce doldurulmalı ve pist Kaşüstü’ne doğru uzatılmalıdır. Hatta Trabzonspor Tesisleri’ni içine alacak yerler de boşaltılarak havalimanına ilave edilip büyütülmelidir. Yoksa Trabzon Havalimanı’nın hiçbir fonksiyonu kalmayacaktır” dedi.


İsaoğlu son olarak, 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları’na ev sahipliği yapacak olan Trabzon’un, artan yolcu sayısı ile birlikte yeni bir pisti hak ettiğini ifade ederek, 8 milletvekilini meclise gönderen bir şehir olarak havaalanına 2. pist yapılması ve mevcut pistin uzatılması için sadece bir vekilimizin ve belediye başkanımız Sayın Gümrükçüoğlu’nun değil, şehrin tüm dinamiklerinin ayağa kalkması gerektiğini belirtti.

"330 KM'YE ÜÇ HAVAALANI FAZLA"

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Misafir ~ 14 yıl önce
bir arkadaşımız sanki buradaki ufak tartışmanın yönünü değiştirmek istemiş muhtemelen trabzonlu..trabzon yöneticilerinden artık kim bilmiyorum orgi ye gerek yok trabzon pist uzatılsın diyor.. burdan mı çıkardınız trabzonu örnek verme durumunu..bir trabzonlu orgi yi örnek göstererek gereksiz bi yatırım olarak görmüş..utanın yaa nediyeyim..korkmayın o zman orgi nin yapılmasından sizde isteyn trabzonlular gücümüzü görsün..trabzon insanına gücünüz yetmnez demişsiniz bence bu da çok çirkin bi yorum.. saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sayet hitap ettiği il sayısı azalırsa trabzonun önce hava gücü sonra ekonomik gücü sonrada diğer değerleri yavaş yavaş sona erer. trabzonspor bile 2. lige düşer. trabzonlular kendilerine çok güveniyorlarsa or gi yi desteklesinler. yada evet bu bizim sonumuz olabilir desinler. trabzonun büyüklüğü diğer illerden geliyor. bunu herkes görecek, herkes bilecek. or gi yapılsın. ve türkiyenin daha nice or gilere ihtiyacı var. her tarafa eşit hak tanınması için böyle havaalanlarına ihtiyaç var. çünkü bu ülkenin her köşesinde insan yaşıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çarşamba - Trabzon - Batum. En azından aralarındaki mesafeleri bir ölçün.! Trabzona ikinci pist, DLH daki abilerimizin boş zamanlarında yaptıkları bir çalışma. 2. pistin yapımı için harcanacak para... ben sıfırlarını karıştırdım... Sebep ne biliyormusunuz. Trabzon Lobisi.... Önünde durabilecek bir babayiğit varmı... Yoookkkkk.... Bu pist 90 günde mükemmel bir hale gelir ama Trabzon' lular uçağa binemeyecekler bu sürede. Medeniyet dediniz yol yaptınız. ne oldu sadece sure kısaldı. tabiyat. deniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Rize'nin hiç bir zaman havaalanı olmayacak aklın yolunu seçip memleketine alanın gereksizliğini gören bir başbakanımız var şükür.İsterük demekle,yaygara koparmakla,güç elde edemezsiniz,330kmye üç havaalanı veTrabzon ikinci pist aklın yolu değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gelmesıin 180 kişilik uçak trabzona. 50-70 kişilik kucuk ucaklarda gelsin. sirketler bolgesel tasımacılıga yonelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
haklı talepleri yerini bulacaktır. BORAJET gibi yeni açılan bolgesel ucakalra sahip şirketlerinde or-gi ye destek vermesi gerekmektedir. HALK HERSEYIN BILINCINDE.ZAMANINDA BOLGE INSANINDAN TOPLANAN PARALARIN NEREYE GITTIGINI BILEN VARMIYDI? bır boeing bir airbus inmesede olur ORGI YE BIR ATR YETERLI .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
15.30 da evden cıktım.16.00 da giresundan trabzon havalimanı için dolmuşa bindim.imkanım yoktu arabayla 1.saat 30 dk da gidemedim.dolmuşun durmadığı yer yoktu.saat 19 gibi havalimanına ulasabildim.3.30 dakika ve yoldaki yorgunluk yanıma kar kaldı. herkes kendini ve ticaretini düşünmeyi bıraksın.hizmeti dusunsun.istanbulda giresuna ucakal gitmek arabası olmaya zulumdur. 6 seritli muhtesem otoban yapan devletim için istediği zamanda zaten temelleri atılmış olan havalimanının yapımı cokda zor olmasa gerek.ama arada samsun ve trabzon ileri gelenleri surekli istemedikleri için or-gi yi.hala yaprak kıpırdamıyor.burada gorev giresunlulara dusuyor.giresun sivil toplum orgutlerine ordu sivil toplum kuruluslarına dusuyor.birlikte yapacakları haklı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
oldu olacak bartın a da havaalanı yapılsın.isteyenin bir yüzü yapmayanın iki yüzü kara misali....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
or-gi havaalanı yapılmalı neden yapılmalı çünkü yolcu potansiyeli bir hayli fazla newyork'taki yağlıdereliler gelip gitseler yeter avrupadakiler de onlardan aşağı kalmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HERHALDE ORGİ YAPILMALI,ŞU NEDENLE YAPILMALI,MANTIKLI OLAN BU DEMEK GÜÇSÜZLÜK,TA ORALARDAN GÜÇ YETMEZ,KARIŞMAYIN,GÜÇ; ARKADAŞIM ANLAŞILMAYAN NE YADA ANLAYAMADIĞINIZ,TRABZONA İSTERSENİZ 10 PİST 20 PİST YAPIN,ARADA ARAB YARIŞI DA YAPARSINIZ,MESELA EURO 2016 YA DA SOKARLAR BELKİ:) AMA BİZ DEMİYORUZKİ ORAYA YAPMAYIN.YAPIN ORGİ Yİ KARŞILAŞTIRMAK NASIL OLURMUŞ GÖRELİM.HA BİR DE SORMAK LAZIM,TÜRKİYENİN İSO 500 ÜNDE KAÇ KARADENİZ FİRMASI VAR? NEREDE?2 TANESİ HANGİ İLDE?GÜÇ SORUNUMUZ DA YOK EVEL ALLAH,KONUŞMAK BİLE GEREKSİZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000