11 Şubat 2012, Cumartesi 10:19:39

TEKNİSYEN YETİŞTİRECEK

Son zamanlarda yoğunluğu giderek artan EASA uygunsuzlukları nedeniyle uçakların ground edilmesi, yetki iptali gibi haberler ile morali bozulan sektöre müjde Almanya’dan geldi.
  • 18ayda pilot yetiştiriliyor ise 3 ayda da teknisyen yetiştirilebilir. niye kızıyorsunuz. ikisnin de yaptıgı iş atla deve değil.
  • avrupada easa -66 lisansı veren yüzlerce kuruluş var.hepside easa-66 kurallarına göre hareket ediyor.peki onlar yanlış bizmi dogruyuz.neden erdal gülmeze kızıyoruz anlamıyorum.o yapmasa başkası anlaşma saglayacaktı.alman veya başkası.birde bardagın boş tarafı sh-66 lisansı -=easa-66 mı? düşünün bir kere elinizde easa-66 varsa vede tipleriniz işli ise kendinize güveniniz varsa ingilizceniz iyiyse çözüm aslında sizsiniz.bu yüzden gold aire veya başka şirkete kızmak yerine ingilizcenizi mesleginiz geliştirin.easa-66 almaya çalışın.böylece bacasız ekonomi =işgücünü dışarıya pazarlayalım.girin aircraftsearchjob vb.sitelere.avrupalılının gitmekte naz yaptıgı uzakdogu afrika vb yerlere çok iyi maaşlar veriliyor.neden olmasın bunu düşünün.
  • bence sürekli olarak ihtiyaçtan fazla uçak teknisyeni piyasaya pompalanıyor.sayı arttıkça maaşlar düşecek (habom örneği)lisansın da hiçbir önemi kalmayacaktır.
  • arkadaşım galiba sektörde yenisin.emirates dediğin firma dubaili olduğu için ucuz iş gücü ile çalışır (habom gibi.)teknisyenlerin çoğu da filipinli ve hindistanlıdır.başlarındaki lisanslı adamlar ingiliz ya da amerikalıdır asıl parayı o amcalar alır.işlerinde de uzmandırlar.amele tayfası ise dubai koşullarında kıt kanaat geçinip para biriktirip daha iyi şirketlere geçme derdindedirler.araplar ingilizlere amerikalılara bayıldıkları için(şimdi uzun uzun tarih dersine gerek yok) önemli görevlere türkleri almazlar.yani senin o aldığın easa lisansı ile ancak hintli kardeşlerle kanka olursun.inanmazsan kendin gidip öğrenebilirsin(ben gittim) ya da gitmene de gerek yok internette araştırırsan çıkar.kısaca kendinizi kandırmayın.
  • Arkadaşlar bana Erdal beyin avukatı demeyin lütfen.Erdal Bey emekli olmuş ve böyle bir işkolunda faaliyet gösteriyor ve yasal olarak herşey açık.Kurslara katılmak için gelenlere seviye belirleme sınavı yapılmaya başlanacak.Buradan yazıp kızacağınıza gidip Şirinevlerde bir çaylarını için. 4 yıllık mezunu kardeşlerim:Sizlerin durumunuz çok üzücü ama sabretmekten başka birşey elimizden gelmez.kaybettik dediğiniz seneleri çalışmaya başlayınca geri alırsınız merak etmeyin.Sizler yeterki bu işi yapmayı isteyin ve işe girince çok çalışın.Ben yıllardır gözlemliyorum ve işe girenlerin %20 si gayet başarılı diğerleri laylay lom.olaya birde bu tarafından bakın. Tüm havacılık dallarında çalışan arkadaşlarıma kazasız ,sağlıklı ve başarılı günler diler
  • şu an tüm mezunlarımız iş bulabiliyor,her yıl habom açılmayacak birkaç yıl sonra iş bulmamız zor, easa lisansı sayesinde emirates,lufthansa,quantas iş bulabiliriz. bize iş ülkeye döviz olur.düzgün yapıldıktan sonra easa lisans kursunda sorun yok yeter ki yunan işi gibi olmasın
  • Arkadaşlar camiaya saygılar.Bir kere işin tam içeriğini öğrenmeden neden atıp tutuyorsunuz.Sivil Havacılık mezunu arkadaşlarım neden korkuyorsunuz daha doğru dürüst ingilizce bilmeyen,yaptığı iş sök tak tan ibaret olan, ilerleme düzeyi sınırlı ve size kesinlikle yetişemeyecek olan bu arkadaşlardan bu kadar neden nefret ediyorsunuz. Gold air sizlere kopya vermiyor sınavları nizami yapıyor diyemi sıkıntı çıkarıyorsunuz.Güzel kardeşlerim.Gidin Gold Air a , yazılın 3 aylık kurslara,sizde Alman sivil havacığından EASA part 66 Lisansı alın.Hem korkularınızı giderin hemde dünyanın heryerinde çalışabilme imkanı yakalayın.O altı aylık arkadaşlarla aranızda siz bir fark göremiyorsanız (ki ben görüyorum),lisans farkınız olsun.Ticariye geliyorum..
  • ticaretten rahatsız olan arkadaşımız kızılay'da çalışıyorsa diyecek birşey yok . burjuvanın önde gideni bussiness jet firmasının patronuna çalışıp da ticaretten rahatsız oluyorsa doktor tavsiye etmekten başka diyecek birşey yok
  • EASA lisansı ile kalifiye işgücü ihracı mümkün, bu işin otoritesi easa olduğuna göre 5 yıl okuyup niye lisans alamıyoruz sorusunun cevabını easa'ya değil okulları açanlara,yönetenlere sorun lütfen
  • EASA kurallarına harfiyen uygun program yapılıyor,ticari olması da gayet doğal sizi rahatsız eden nedir ? e.g
Dornier uçak imalatçısı olan ve 2003 yılında eğitim sektörüne giren ve Aero-Bildung Markası ve DE.147.0002 easa yetki numarasıyla easa temel ve tip eğitim yetkisine sahip Alman okulu Türkiye temsilcisi olan Altın Havacılık Egt.Hiz şirketi ( Gold Air Training Center ) ile işbirliğine giderek EASA part 66 şartlarına uygun 1800 saatlik teorik ve 600 saatlik pratik temel eğitimi ile A- B1 lisanslı ve tip kurslu teknisyen yetiştirecek.

Altın Havacılık Genel Müdürü Atila Özlü, AirportHaber'e yaptığı açıklamada;

“Ülkemiz Havacılık sektörünün nitelikli bakım personeli ihtiyacına bir nebze çözüm üretmek için yaptığımız eğitim programı 24 aylık süreyi kapsamakta olup bu sürenin ilk 3 ayı teknik İngilizce olarak istanbul’da geriye kalan 21 aylık sürenin yaklaşık yarısının Almanya Münih’te pratik eğitim ve geri kalan sürenin de teorik ve bazı pratik eğitimleri içerecek şekilde İstanbul’da yapılacak. İlk grubu 18 kişi olarak Haziran 2012 de başlatmayı planladıkları söyleyen Özlü, görüştükleri havayollarının projelerine çok olumlu yaklaştığını hatta ONURAIR ve ATS TEAM’in belli sayıda kursiyer için istihdam garantisi verdiklerini, SunExpress’in de bu programı bitirenelere istihamda da öncelik tanıyacaklarını belirttiklerini söyledi.
TEKNİSYEN YETİŞTİRECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Misafir ~ 12 yıl önce
18ayda pilot yetiştiriliyor ise 3 ayda da teknisyen yetiştirilebilir. niye kızıyorsunuz. ikisnin de yaptıgı iş atla deve değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
avrupada easa -66 lisansı veren yüzlerce kuruluş var.hepside easa-66 kurallarına göre hareket ediyor.peki onlar yanlış bizmi dogruyuz.neden erdal gülmeze kızıyoruz anlamıyorum.o yapmasa başkası anlaşma saglayacaktı.alman veya başkası.birde bardagın boş tarafı sh-66 lisansı -=easa-66 mı? düşünün bir kere elinizde easa-66 varsa vede tipleriniz işli ise kendinize güveniniz varsa ingilizceniz iyiyse çözüm aslında sizsiniz.bu yüzden gold aire veya başka şirkete kızmak yerine ingilizcenizi mesleginiz geliştirin.easa-66 almaya çalışın.böylece bacasız ekonomi =işgücünü dışarıya pazarlayalım.girin aircraftsearchjob vb.sitelere.avrupalılının gitmekte naz yaptıgı uzakdogu afrika vb yerlere çok iyi maaşlar veriliyor.neden olmasın bunu düşünün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bence sürekli olarak ihtiyaçtan fazla uçak teknisyeni piyasaya pompalanıyor.sayı arttıkça maaşlar düşecek (habom örneği)lisansın da hiçbir önemi kalmayacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
arkadaşım galiba sektörde yenisin.emirates dediğin firma dubaili olduğu için ucuz iş gücü ile çalışır (habom gibi.)teknisyenlerin çoğu da filipinli ve hindistanlıdır.başlarındaki lisanslı adamlar ingiliz ya da amerikalıdır asıl parayı o amcalar alır.işlerinde de uzmandırlar.amele tayfası ise dubai koşullarında kıt kanaat geçinip para biriktirip daha iyi şirketlere geçme derdindedirler.araplar ingilizlere amerikalılara bayıldıkları için(şimdi uzun uzun tarih dersine gerek yok) önemli görevlere türkleri almazlar.yani senin o aldığın easa lisansı ile ancak hintli kardeşlerle kanka olursun.inanmazsan kendin gidip öğrenebilirsin(ben gittim) ya da gitmene de gerek yok internette araştırırsan çıkar.kısaca kendinizi kandırmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaşlar bana Erdal beyin avukatı demeyin lütfen.Erdal Bey emekli olmuş ve böyle bir işkolunda faaliyet gösteriyor ve yasal olarak herşey açık.Kurslara katılmak için gelenlere seviye belirleme sınavı yapılmaya başlanacak.Buradan yazıp kızacağınıza gidip Şirinevlerde bir çaylarını için. 4 yıllık mezunu kardeşlerim:Sizlerin durumunuz çok üzücü ama sabretmekten başka birşey elimizden gelmez.kaybettik dediğiniz seneleri çalışmaya başlayınca geri alırsınız merak etmeyin.Sizler yeterki bu işi yapmayı isteyin ve işe girince çok çalışın.Ben yıllardır gözlemliyorum ve işe girenlerin %20 si gayet başarılı diğerleri laylay lom.olaya birde bu tarafından bakın. Tüm havacılık dallarında çalışan arkadaşlarıma kazasız ,sağlıklı ve başarılı günler diler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
şu an tüm mezunlarımız iş bulabiliyor,her yıl habom açılmayacak birkaç yıl sonra iş bulmamız zor, easa lisansı sayesinde emirates,lufthansa,quantas iş bulabiliriz. bize iş ülkeye döviz olur.düzgün yapıldıktan sonra easa lisans kursunda sorun yok yeter ki yunan işi gibi olmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaşlar camiaya saygılar.Bir kere işin tam içeriğini öğrenmeden neden atıp tutuyorsunuz.Sivil Havacılık mezunu arkadaşlarım neden korkuyorsunuz daha doğru dürüst ingilizce bilmeyen,yaptığı iş sök tak tan ibaret olan, ilerleme düzeyi sınırlı ve size kesinlikle yetişemeyecek olan bu arkadaşlardan bu kadar neden nefret ediyorsunuz. Gold air sizlere kopya vermiyor sınavları nizami yapıyor diyemi sıkıntı çıkarıyorsunuz.Güzel kardeşlerim.Gidin Gold Air a , yazılın 3 aylık kurslara,sizde Alman sivil havacığından EASA part 66 Lisansı alın.Hem korkularınızı giderin hemde dünyanın heryerinde çalışabilme imkanı yakalayın.O altı aylık arkadaşlarla aranızda siz bir fark göremiyorsanız (ki ben görüyorum),lisans farkınız olsun.Ticariye geliyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ticaretten rahatsız olan arkadaşımız kızılay'da çalışıyorsa diyecek birşey yok . burjuvanın önde gideni bussiness jet firmasının patronuna çalışıp da ticaretten rahatsız oluyorsa doktor tavsiye etmekten başka diyecek birşey yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
EASA lisansı ile kalifiye işgücü ihracı mümkün, bu işin otoritesi easa olduğuna göre 5 yıl okuyup niye lisans alamıyoruz sorusunun cevabını easa'ya değil okulları açanlara,yönetenlere sorun lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
EASA kurallarına harfiyen uygun program yapılıyor,ticari olması da gayet doğal sizi rahatsız eden nedir ? e.g

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000