12 Ağustos 2015, Çarşamba 17:15:40

Onur Air'in yeni A330'ları geldi

Onur Havayolları, 6 adet Airbus 330 tipi uçaktan ikisini Türkiye'ye getirdi. Uçaklar Suudi Arabistan Havayolları renklerine boyandı.
  • şirket 100 uçak alsa nolur.kendini şirketin sahibi zanneden ekip planladığını iddia etme departmanından herkes bıkmış durumda.kokpit dahil.kendileri mesaileri biter bitmez servise kurulurlar,pazartesi sabahına kadar tatil.ama iş uçucuya gelince re-current günü gece 02:50z uçuş verirler.çift boşuna da ancak gece 3 te girebilirsin.hep aynı yere yatıya gönderip,akıllarınca eğlenirler.ama şunu unutmayın kimsenin ahı kimseye kalmaz...
  • bi 330 daha geldi gidiyor saudia ya ama burada haber yok ilginc
  • Artık isimlerde dökülmeye başlamış buralara... Alaaddin abi olayına gelince T...ÇE G...DE D...lI'ya amir olabilir diyorsan ve Alaaddin Sezişli'yi amir yapmıyorsan tecrübe başarı performasn merformas hikayedir. Art niyet ararım altında bunun ;) Üstelik bu amirlik verilen arkadaşların hepsi TK Dyned sınavına da cep telefonlarını kapatıp eğitimden kaçıp geldiler.
  • Hala mı ZAM yok OnurAir Kabin ekiplerine.403€=1325TL maaş yattı.Utan OnurAir.Yaşasın tebrikler THY'ye geçen K/A ve K/M arkadaşlar.Umarım devamı aynı şekilde gelir.OnurAir bu tokadı çoktan hak etti.
  • 403 euro aldığını idda eden lise mezunu çalışanlar sizi gizlice çay kahve ya da 3 lü marlboroları tek tek sattırmak zorunda kalanlar utansın ;)
  • OnurAir müşteri memnuniyeti ödülleri sahiplerini buldu.Ama bu arkadaşlar OnurAirden memnun değil olmalılar ki THY ye geçmek üzeredirler.
  • Tünelin sonunda ışık göründü.Emekçi arkadaşlar gönlünüzü ferah tutun.Alaattin Sezişli'ye amirlik vermezsen, o ve onun gibi yılların tecrübesi K/M 1 ler gidince 3-4 aylık memurları K/M1 yapıp uçur ne olacakki?Hesap kapatamaz.İşleri döndüremez.Çözüm bulamaz.Zaten onların çoğu da T.B'nin ajanı.Paşa paşa uçarlar.Sabredin az kaldı.Bakalım kimleri bulup da 4 bacaklara,gecikmeli uçuşlara yollayacaklar acaba?
  • burdan atıp tutmak kolay allah bilir sen bu insanları ancak ordan burdan geriden izlersin burda atıp tutarsın ancak senin gibileri alan şirket suçlu bence eminim o vip ler seni kahle bile almıyordur yiyosa çık ekip tahsisde konuşsana adam maça gidiyormuş bak sen sende git tutanmı var allahtan biz kendisini tanıyoruz senin gibilerede yedirmeyiz hain
  • Bim mi Onur Air mi cevap belli.403euro maaş OnurAirde.Amir550 euro.
  • Uçan Sefiller yazan şahsiyetten yoksun insan parçası.sana bimden iş buldum malum sende işsizsin sanırım buraya boş Beleş yorum Yaptığın için,

Geniş gövde filosunu büyüten Onur Havayolları, iki Airbus 330 daha kiraladı. Uçaklar TC-OCJ ve TC-OCİ tescillerini aldı.

Suudi Arabistan Havayolları’na ekibiyle birlikte kiralanacak olan uçaklar bu havayolunun renklerine boyandı.

Onur Havayolları, yakın tarihte 4 adet daha Airbus 330 tipi uçağı filosuna dahil edecek.

Onur Havayolları’nın, Çin, Güney Afrika, Güney Amerika ve Güney Kore bölgelere uçma hedefleri vardı. 



©AirportHaber

Onur Air'in yeni A330'ları geldi

Yorumlar Tüm Yorumlar (70)

nafile... ~ 9 yıl önce
şirket 100 uçak alsa nolur.kendini şirketin sahibi zanneden ekip planladığını iddia etme departmanından herkes bıkmış durumda.kokpit dahil.kendileri mesaileri biter bitmez servise kurulurlar,pazartesi sabahına kadar tatil.ama iş uçucuya gelince re-current günü gece 02:50z uçuş verirler.çift boşuna da ancak gece 3 te girebilirsin.hep aynı yere yatıya gönderip,akıllarınca eğlenirler.ama şunu unutmayın kimsenin ahı kimseye kalmaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birisi ~ 9 yıl önce
bi 330 daha geldi gidiyor saudia ya ama burada haber yok ilginc

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Durum acayip ~ 9 yıl önce
Artık isimlerde dökülmeye başlamış buralara... Alaaddin abi olayına gelince T...ÇE G...DE D...lI'ya amir olabilir diyorsan ve Alaaddin Sezişli'yi amir yapmıyorsan tecrübe başarı performasn merformas hikayedir. Art niyet ararım altında bunun ;) Üstelik bu amirlik verilen arkadaşların hepsi TK Dyned sınavına da cep telefonlarını kapatıp eğitimden kaçıp geldiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpi ~ 9 yıl önce
Hala mı ZAM yok OnurAir Kabin ekiplerine.403€=1325TL maaş yattı.Utan OnurAir.Yaşasın tebrikler THY'ye geçen K/A ve K/M arkadaşlar.Umarım devamı aynı şekilde gelir.OnurAir bu tokadı çoktan hak etti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhalefet partisi ~ 9 yıl önce
403 euro aldığını idda eden lise mezunu çalışanlar sizi gizlice çay kahve ya da 3 lü marlboroları tek tek sattırmak zorunda kalanlar utansın ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
düzeltme ~ 9 yıl önce
küçük bi düzeltme,o işle ilgilenenler 403 değil yaklaşık iki katını alan grup.
Asr ~ 9 yıl önce
OnurAir müşteri memnuniyeti ödülleri sahiplerini buldu.Ama bu arkadaşlar OnurAirden memnun değil olmalılar ki THY ye geçmek üzeredirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski Onur'lu. ~ 9 yıl önce
Tünelin sonunda ışık göründü.Emekçi arkadaşlar gönlünüzü ferah tutun.Alaattin Sezişli'ye amirlik vermezsen, o ve onun gibi yılların tecrübesi K/M 1 ler gidince 3-4 aylık memurları K/M1 yapıp uçur ne olacakki?Hesap kapatamaz.İşleri döndüremez.Çözüm bulamaz.Zaten onların çoğu da T.B'nin ajanı.Paşa paşa uçarlar.Sabredin az kaldı.Bakalım kimleri bulup da 4 bacaklara,gecikmeli uçuşlara yollayacaklar acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yav alaattin ~ 9 yıl önce
yahu alaattin kendin için de şuraya başkasıymış gibi yorum yazdın ya...bunu da gördük...
Tuh ~ 9 yıl önce
Alaaddin deki İNGİLİZCE bende olsa ohhoooo.TB.olmayan çatpat ingilizcesiyle nasıl oluyorda Alladdinin amirliği için karar verebiliyor.Umarım THY ye girersin asıl o zaman TB.nin suratına tokadı atarsın
vip haa ~ 9 yıl önce
burdan atıp tutmak kolay allah bilir sen bu insanları ancak ordan burdan geriden izlersin burda atıp tutarsın ancak senin gibileri alan şirket suçlu bence eminim o vip ler seni kahle bile almıyordur yiyosa çık ekip tahsisde konuşsana adam maça gidiyormuş bak sen sende git tutanmı var allahtan biz kendisini tanıyoruz senin gibilerede yedirmeyiz hain

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Guy ~ 9 yıl önce
Bim mi Onur Air mi cevap belli.403euro maaş OnurAirde.Amir550 euro.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
onur ~ 9 yıl önce
Uçan Sefiller yazan şahsiyetten yoksun insan parçası.sana bimden iş buldum malum sende işsizsin sanırım buraya boş Beleş yorum Yaptığın için,

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000