21 Nisan 2016, Perşembe 15:12:12

Onur Air'den Ramazan kampanyası

Onur Air, Ramazan'a özel kampanya başlattı.
  • evt camurcu kadro burdamı,hadi aglama vaktı onuaır haberı var,vallahi surıyelıler bile sizden daha ıyı,islerine gelmedigi icin terk i dıyar eylemisler,siz dıyorsunuzki hem ayranım dokulmesin hem ...... anlayan anladı,hadi aglayın ezıkcan lar.
  • Şirketlerin çoğu kampanya yapıyor, mesela pegasus sun express, bu arada sunexpresin yeni uçağı yoldaymış geliyormuş doğrumu? Max mı acaba??
  • Onurair kim nederse desin sen yoluna devam et...Basarilar seni bekliyor....
  • Onur Air Edremit uçuşlarıni denemeli. Millet edremite gitmek için Sabiha Gökçen e mecbur kalıyor. En azından bu hat denenmeli çünkü yolcu potansiyeli yüksek seviyede.
  • Hatay varmı HTY
  • Ordu giresuna ne zaman ucucak
  • Atak üstüne atak tebrik ederim valla önce Airbus A-380 sonra kıbrısa business uygulaması şimdi ramazan kampanyası içini bilmesem küfürbaz kaptanlarını şerefli teknisyenlerini diyecemki uçalım şu havayoluyla.Şimdi cevaplar patır patır kuyruk acınmı var onur air çiçektir falan filan.
  • Ekiplerin canı çıksın asgari ücretle...?!!! UÇAK bilETLERİNİ otobüs biletlerinden ucuza satın...OLacak şey değil..ÇOK AH !! ALIYORSUNUZ ÇOOOKKKK....
  • ADAM YOLUN KENARINDA TURFANDA MEYVEYI COK UCUZA HATTA BEDAVA DENECEK KADAR UCUZA SATAN SATICIYI GÖRÜNCE SASIRMIS.HEMSERIM NEDEN BU KADAR UCUZ YOKSA BOZUK MU DIYE SORMUS, SATICI ISE YOK BEYEFENDI HERHANGI BIR BOZUKLUK DEMIS.NEDEN BU KADAR UCUZ DIYE SORUNCADA ; YOK BIRSEY AMMA BENDE TEZGAHI YOLDAN GECERKEN BOS BULDUM SATIYORUM.MAL BENIM DEGILKI NIYE DERT EDEYIM DEMIS.MALIN SAHIBI DÜSÜNSÜN _,BEN CEBIME KOYDUGUMA BAKARIM DEMIS.
  • halen Kıbrıs hattında business koltuklu uçan uçağımız,pek yakında diğer dış hatlarda da sizlerle birlikte olacak.Gerçek business hizmeti görün.

Onur Air, Ramazan'a özel kampanya başlattı. İnternet sitesinden duyurulan kampanyada yurt içinde 54 Lira'ya yurt dışında ise 45 dolardan başlayan fiyatlarla uçulacağını açıkladı.

Onur Air kampanya detayında şu bilgilereyer verildi:

19-24 Nisan arasında biletinizi alın, haziran ayı boyunca yurtiçine her şey dahil 54 TLden, yurtdışına her şey dahil 45 USD’den başlayan fiyatlarla uçun! Üstelik uçuşlar Atatürk Havalimanı’na ve  Anadolu’nun 12 şehrinden bağlantı imkanıyla.
Kampanya satış tarihleri: 19.04.2016 – 24.04.2016
Kampanya uçuş tarihleri: 01.06.2016 – 30.06.2016

Kurallar:

-      Kampanyalı ücretler tek yön ve her şey dahildir.
-      Bu fiyat sadece Onur Air'in web sitesi www.onurair.com 'dan, Onur Air'in mobil sitesinden, Onur Air'in IOS ya da Android mobil uygulamalarından bilet satın alırken geçerlidir.
-      Diğer satış kanallarında farklı hizmet bedeli uygulanabilir.
-      Onur Air’in tüm uçuşlarını kapsamaktadır.
-      Promosyon ücretler için ön rezervasyon alınamaz, Rezervasyon ve biletleme aynı anda yapılır.
-      Promosyon biletlerde isim ve parkur değişikliği yapılamaz.
-      Promosyon gidiş-dönüş biletlerde dönüş açık düzenlenemez, biletler açığa alınamaz.
-      Promosyon ücretli koltuklar sınırlı sayıda açılmıştır.
-      Satın alınan  ilgili sınıf kuralları geçerlidir.
-      Kampanya 25.000 adet koltukla sınırlıdır.
-      Çocuk yolcular kampanya ya dahil, bebek yolcular dahil değildir
-      Onur Air kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
-      Kampanya ile ilgili her türlü soru, öneri ve şikayetleriniz için [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz
-      Kampanyaya katılan tüm kullanıcılar bu kuralları okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Onur Air'den Ramazan kampanyası

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

aglama vaktı ~ 8 yıl önce
evt camurcu kadro burdamı,hadi aglama vaktı onuaır haberı var,vallahi surıyelıler bile sizden daha ıyı,islerine gelmedigi icin terk i dıyar eylemisler,siz dıyorsunuzki hem ayranım dokulmesin hem ...... anlayan anladı,hadi aglayın ezıkcan lar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen doğru yalağa git :))) ~ 8 yıl önce
Sen ağlamada kimse ağlamaz :))))
yağlama vakti... ~ 8 yıl önce
şirket fedaisi gene mi hopladın buraya.yahu....izindeyim..dönünce sana cevap yazıcam...:)ama şimdilik şunu bil,adını yaz koçum adını...cesur ol...korkma..."şirketin" arkanda durur...pasta kesmeye devam...
Yuh ~ 8 yıl önce
Şirketlerin çoğu kampanya yapıyor, mesela pegasus sun express, bu arada sunexpresin yeni uçağı yoldaymış geliyormuş doğrumu? Max mı acaba??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IL ~ 8 yıl önce
Onurair kim nederse desin sen yoluna devam et...Basarilar seni bekliyor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Önerim var. ~ 8 yıl önce
Onur Air Edremit uçuşlarıni denemeli. Millet edremite gitmek için Sabiha Gökçen e mecbur kalıyor. En azından bu hat denenmeli çünkü yolcu potansiyeli yüksek seviyede.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hty ~ 8 yıl önce
Hatay varmı HTY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat ~ 8 yıl önce
Ordu giresuna ne zaman ucucak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Samsunlu ~ 8 yıl önce
Ordu giresuna once gumruk koyulmasi lazim ki, yurt disindan baglanti verip ucursunlar :)
Vay be ~ 8 yıl önce
Atak üstüne atak tebrik ederim valla önce Airbus A-380 sonra kıbrısa business uygulaması şimdi ramazan kampanyası içini bilmesem küfürbaz kaptanlarını şerefli teknisyenlerini diyecemki uçalım şu havayoluyla.Şimdi cevaplar patır patır kuyruk acınmı var onur air çiçektir falan filan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur onur ~ 8 yıl önce
Ekiplerin canı çıksın asgari ücretle...?!!! UÇAK bilETLERİNİ otobüs biletlerinden ucuza satın...OLacak şey değil..ÇOK AH !! ALIYORSUNUZ ÇOOOKKKK....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Samsunlu ~ 8 yıl önce
Cok da dua aliyorlar! Aralik 2015 de avrupa ucuslarinda baslattiklari uygun rakamlarla cogu insanin duasini aldilar. Bos bos konusma!
SAT GITSIN ~ 8 yıl önce
ADAM YOLUN KENARINDA TURFANDA MEYVEYI COK UCUZA HATTA BEDAVA DENECEK KADAR UCUZA SATAN SATICIYI GÖRÜNCE SASIRMIS.HEMSERIM NEDEN BU KADAR UCUZ YOKSA BOZUK MU DIYE SORMUS, SATICI ISE YOK BEYEFENDI HERHANGI BIR BOZUKLUK DEMIS.NEDEN BU KADAR UCUZ DIYE SORUNCADA ; YOK BIRSEY AMMA BENDE TEZGAHI YOLDAN GECERKEN BOS BULDUM SATIYORUM.MAL BENIM DEGILKI NIYE DERT EDEYIM DEMIS.MALIN SAHIBI DÜSÜNSÜN _,BEN CEBIME KOYDUGUMA BAKARIM DEMIS.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
onurluyuz ~ 8 yıl önce
halen Kıbrıs hattında business koltuklu uçan uçağımız,pek yakında diğer dış hatlarda da sizlerle birlikte olacak.Gerçek business hizmeti görün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000