27 Temmuz 2015, Pazartesi 11:10:29

Onur Air’den müthiş projeler

Onur Havayolları ufkunu genişletiyor. Türkiye’de sıkışan havacılığı ve daralan Pazar payını genişletmek isteyen şirket ufkunu uzaklara açıyor. Toplam altı adet Airbus 330 geliyor. Uçakların uçacakları noktalar da birer birer netleşiyor. İşte Airporthaber’in özel haberi.
  • Ulan asgari ucretle e.r mi yapilir
  • Yeter artık T.B ihtar ver uyarı ver elinden geleni ardına koyma.Aksam yastığına kafanı rahatça nasıl koyuyorsun hayret sana.
  • HADİ HAYIRLISI İŞTE ATILIM BU BEYLERRR HAYIRLI VE UĞURLU OLUR İNŞAALLAH
  • DEĞİL VENEZUELLA'YA,KORE'YE,MALDİVLERE BİLE UÇSANIZ ARTIK ELİNİZDE TECRÜBELİ PERSONEL KALMAYACAK,İŞTE BÖYLE YILDA 6 DÖNEM SINIF AÇIP MEMUR ALIR,O UÇAKLARI DA MAKS.2 YIL TECRÜBELİ MEMURLARLA 1.200 TL MAAŞLA,8.95 SODEXOYLA UÇURURSUNUZ.BİZ 2 YIL ÖNCE KURTULDUK,ALLAH ORDA KALAN TÜM ARKADAŞLARI KURTARSIN.....
  • ER uçuşları öncesi yolculara hızlandırılmış kabin eğitimi verip öyle uçurur artık. Sirkete eleman dayanmıyor ya başkasına geçiş ya mecburi istifa. Projeymiş..ileriye bakıyorsun iyi güzel ama biraz da zahmet edip elindekiyle ilgilen.
  • ÖNCELİKLE İÇERİYE İŞİ BİLEN KİŞİLERİ ALMALARI GEREKİYOR.YOKSA İÇERİDEKİLERLE HAŞA İŞ YAPILAMAZ.ÖZELİKLE PARTCHARTER DEKİ ARKADAŞLARLA...ALMANYA TARİFELİ SEFERLER İÇİN MUHATAP BULAMIYORSUNUZ.KİMSE YOK.SADECE ALAN HİZMETLERİ TAŞERON EDİLMİŞ.BENİ SOKMAYAN YILAN BİN YAŞASIN MANTIĞIYLA TİCARET GÖTÜRÜLMEYE ÇALIŞILIYOR. BUNDAN DOLAYI ÇOĞU KİMSE KOLTUK ALMAYA KORKUYOR SORULARINA CEVAP ALAMADIKLARI GİBİ YA YOLCULAR ALANDA KALIYOR YA İSİM LİSTESİNDE GÖRÜNMÜYOR.SANIRIM AHBAP EŞ DOST UN ADAMLARINA MASA VERİLMİŞ GALİBA..ÇOĞU KİMSE SUN EXPRESS KAÇIYOR.YOKSA İÇERİYİ KALİFİYE ELEMAN ALINSA ESKİ ALMANYA HOLLANDA UÇUŞLARINI GERİ YAKALAYABİLİRLER.
  • air indianın A330larıysa geçmiş olsun. Olsa olsa hurda olur bunlar. AJ'nin ESB'de yatan ve Hindistan'dan gelip kurtulamadığı B739lar gibi olmasın.
  • Bu arada TB ekip odasına adamını yollayıp THY ile prensip anlasması yapıldığını, kesinlikle THYye Onurdan basvuru kabul edılmeyecegini duyuruyor.yahu insanların ekmek parasıyla oynamak değil de nedir bu.etik mi normal mi.yazık degil mi
  • Pegasus ortak sirket ile amerika pazarina yakinda giricek..o zaman gorun begenmediginiz ozpegasus u...yuru pegasusummm
  • caracasa uçmak için deli olmak gerekir.. hangi transfer yolcuyu taşıyacaksınız caracasa 330 ile ? samsuın dan mı ? diyarbakırdan mı ? yoksa eminsiniz yani Türkiyeden caracasa uçağı dolduracaksınız.. oyle mi ?

Onur Havayolları dünyanın önemli şirketleri arasındaki yerini almak üzere önemli kararlara imza atıyor. Şirkete toplam 6 adet Airbus 330-200 serisi uçak alınıyor. Uçakların 2 tanesi 5-7 Ağustos 2015 tarihinde filoya girecek. İki uçağın ise 17-25 Ağustos tarihlerinde İstanbul’da olması bekleniyor. Airbus’tan gelecek son 2 uçağın tarihi daha sonra belli olacak.

Filosunu uzun menzilli uçaklarla güçlendirecek olan Onur Havayolları’na gelecek olan uçakların ikisi Airbus’tan ikisi Apollo Aviation Group diğer ikisi ise Aircapt firmasından kiralandı.

İlk etapta gelecek olan uçaklara geçici tescil de yapıldı. TC-OCI, TC-OCJ, TC-OCE, TC-OCF kodu ile geçici tescil yapılan uçakların iki tanesinin Suudi Arabistan Havayolları’na kiralanacağı kaydedildi.

Onur Havayolları Genel Müdürü Teoman Tosun’un Airporthaber’e yaptığı açıklamaya göre Suudi Arabistan’a gönderilecek uçakların haricinde gelecek uçaklarla ilgili önemli planlamalar yapılıyor. Tosun, “Güney Afrika, Güney Amerika ve Güney Kore gibi hedeflerimiz var. Güney Amerika’da Venezuela’nın başkanti Karakas’a, Güney Afrika’da ise Johannesburg’a uçmak için hazırlıklar yapıyoruz” dedi. Kore için ise çalışmaların sürdüğünü belirten Teoman Tosun, uzak mesafeli uçuşlar için pazar araştırmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi.

©Airporthaber.com/Özel

Onur Air'e gelecek uçaklardan ikisi:



Onur Air’den müthiş projeler

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

Thy ~ 9 yıl önce
Ulan asgari ucretle e.r mi yapilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alkl ~ 9 yıl önce
Yeter artık T.B ihtar ver uyarı ver elinden geleni ardına koyma.Aksam yastığına kafanı rahatça nasıl koyuyorsun hayret sana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEKNİSYEN ~ 9 yıl önce
HADİ HAYIRLISI İŞTE ATILIM BU BEYLERRR HAYIRLI VE UĞURLU OLUR İNŞAALLAH

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boşuna ~ 9 yıl önce
DEĞİL VENEZUELLA'YA,KORE'YE,MALDİVLERE BİLE UÇSANIZ ARTIK ELİNİZDE TECRÜBELİ PERSONEL KALMAYACAK,İŞTE BÖYLE YILDA 6 DÖNEM SINIF AÇIP MEMUR ALIR,O UÇAKLARI DA MAKS.2 YIL TECRÜBELİ MEMURLARLA 1.200 TL MAAŞLA,8.95 SODEXOYLA UÇURURSUNUZ.BİZ 2 YIL ÖNCE KURTULDUK,ALLAH ORDA KALAN TÜM ARKADAŞLARI KURTARSIN.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eski-KM ~ 9 yıl önce
ER uçuşları öncesi yolculara hızlandırılmış kabin eğitimi verip öyle uçurur artık. Sirkete eleman dayanmıyor ya başkasına geçiş ya mecburi istifa. Projeymiş..ileriye bakıyorsun iyi güzel ama biraz da zahmet edip elindekiyle ilgilen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KK ~ 9 yıl önce
ÖNCELİKLE İÇERİYE İŞİ BİLEN KİŞİLERİ ALMALARI GEREKİYOR.YOKSA İÇERİDEKİLERLE HAŞA İŞ YAPILAMAZ.ÖZELİKLE PARTCHARTER DEKİ ARKADAŞLARLA...ALMANYA TARİFELİ SEFERLER İÇİN MUHATAP BULAMIYORSUNUZ.KİMSE YOK.SADECE ALAN HİZMETLERİ TAŞERON EDİLMİŞ.BENİ SOKMAYAN YILAN BİN YAŞASIN MANTIĞIYLA TİCARET GÖTÜRÜLMEYE ÇALIŞILIYOR. BUNDAN DOLAYI ÇOĞU KİMSE KOLTUK ALMAYA KORKUYOR SORULARINA CEVAP ALAMADIKLARI GİBİ YA YOLCULAR ALANDA KALIYOR YA İSİM LİSTESİNDE GÖRÜNMÜYOR.SANIRIM AHBAP EŞ DOST UN ADAMLARINA MASA VERİLMİŞ GALİBA..ÇOĞU KİMSE SUN EXPRESS KAÇIYOR.YOKSA İÇERİYİ KALİFİYE ELEMAN ALINSA ESKİ ALMANYA HOLLANDA UÇUŞLARINI GERİ YAKALAYABİLİRLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 9 yıl önce
air indianın A330larıysa geçmiş olsun. Olsa olsa hurda olur bunlar. AJ'nin ESB'de yatan ve Hindistan'dan gelip kurtulamadığı B739lar gibi olmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ela ~ 9 yıl önce
Bu arada TB ekip odasına adamını yollayıp THY ile prensip anlasması yapıldığını, kesinlikle THYye Onurdan basvuru kabul edılmeyecegini duyuruyor.yahu insanların ekmek parasıyla oynamak değil de nedir bu.etik mi normal mi.yazık degil mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Pegasus ortak sirket ile amerika pazarina yakinda giricek..o zaman gorun begenmediginiz ozpegasus u...yuru pegasusummm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şaka mı ~ 9 yıl önce
ya gazetelere bile malzeme oldunuz "kabin azabı" diye haber çıktı hala pegasus diyosunuz..sizi gidi feryalciler...nurçinciler..
caracas... ~ 9 yıl önce
caracasa uçmak için deli olmak gerekir.. hangi transfer yolcuyu taşıyacaksınız caracasa 330 ile ? samsuın dan mı ? diyarbakırdan mı ? yoksa eminsiniz yani Türkiyeden caracasa uçağı dolduracaksınız.. oyle mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000