03 Aralık 2015, Perşembe 14:40:18

Onur Air'den dev kampanya

Tarifeli uçuşlara başlamasının 12. yıldönümünde dev bir kampanyayı hayata geçiren Onur Air, 2016 yılı boyunca 550 bin bileti yurtiçine her şey dahil 39 TL, yurtdışına her şey dahil 39 Dolar’dan satışa sundu.
  • NASIL ALABİLİRİZ BU KAMPANYALI BİLETLERDEN
  • Göz göre göre berbat oldu firma.. Ne güzeldi halbuki benim zamanımda.. Lise mezunu pilot uçuruyorlarmış.. Az önce arkadaşımın lise mezunu bir arkadaşı first officer olarak işe başlamış, onu öğrendim.. Başımdan aşağı kaynar sular indi.. Sırf koltuk doldurmak için yapılan bu gaflet, kaptanlara ne kadar sorumluluk yüklüyor kimbilir.. Uçağın bakımları tamdır eyvallah da, kokpit sağ koltuğu niye donanımsız alırsınız ki anlamıyorum.. Boğaziçi dereceli mühendis kökenli adamlar bu işe baş koyuyor, milletin istihdam ettiğine bak.. LİSE MEZUNU PİLOT!!!!
  • Balon balon üstüne o kadar bileti yolcularına armağan etmek diye konuşulmuş vallahi inanmadım ne zaman adam alıyorlar diye soruyorum biri ölmeden almayız diyorlar artık 70lik 80lik kim varsa koltuğa yapışmış durumda sonra haberleri geliyor öldü yaşayamadan ölen insanlar işyerinden mezara cenazenizide kamyonetle taşırlar artık doymaz insanlar gençlere yerlerini bırakamayan insanlar çoluk çocuk şirkete girdiker ailecek çalışıyorlar hala doyamadılar hani diyeceğimki birisi bir yelkenli aldı dünyayı geziyor oda yok çapsız insanların yeri onur herkes yok o arabayı aldım yok bu modeli aldım yapacağın budur ev araba işin esprisi evlenme programları için aranan şartlar bunlardır kadroya bakıyorsun deve kesip kan gölünde fotoğraf çektiren akıl fakiri orda kardeşi fetoşcu olan orda kendisinden ehli müslim ama tehlikeli diye bahsedilenler hepsi onurda bilet milet palavra sonu göründü sky gibi olur tabi cumhurbaşkanı talimatı verip ziraat bankasından milyonlarca dolar kredi çekerse deyme keyfine laf aramızda havayolu şirketlerinden iğrendim hepsi mafyavari yönetiliyor.
  • Onur air lütfen Iğdır a sefer aç tk dan biraz ucuza verirsen bileti full çakılı gidersin igdira hergün
  • 100 tl ye yurtdışı bileti. Daha ne olsun ? :)))
  • Zagros'a 5'ten kirala :) Bulgara 2'den öde arada ki 3 ??? Sonra para , pağhaa yoğhh zam yoğhh... En favorisi iki cümle ; 1 BİZİM ZAMANIMIZDA , 2 AMA CANIM ..... Ahhh be TK muhtaç ettin bizi yine şunlara
  • Haber doğru sömestre ve bayramlarıda kapsıyor. Müşterilere yetişemiyoruz
  • 39 dolara ucupda sonra ikram neden ucretli diyen ey yolcu yine kabine olan olur....
  • Haber kesinlikle doğru kurban bayramı için 8 bilet aldım 39 tl'den onurair'e sonsuz teşekkürler
  • Ya ben yazinin sonundaki tarihlerden birsey anlayamadim aciklarmisiniz lutfen Biletini Onur Air’den alan yolcular, 01 Ocak 2016 ile 31 Aralık 2016 tarihleri arasında yurtiçine her şey dahil 39 TL, yurtdışına her şey dahil 39 Dolar’dan uçuş gerçekleştirme imkanına sahip olacak. 5 Ocak 2016 tarihinde sona erecek kampanya kapsamında 550 bin bilet satışa açıldı.

Tarifeli uçuşlara başlamasının 12. yıldönümünde dev bir kampanyayı hayata geçiren Onur Air, 2016 yılı boyunca 550 bin bileti yurtiçine her şey dahil 39 TL, yurtdışına her şey dahil 39 Dolar’dan satışa sundu.

9 Aralık 2003’te tarifeli seferlere ekonomik biletlerle başlayan bir havayolu olarak tüm Türkiye’yi gökyüzüyle tanıştıran Onur Air, 12 senenin ardından bugün de dev kampanyasıyla yeni bir devir açıyor. Biletini Onur Air’den alan yolcular, 01 Ocak 2016 ile 31 Aralık 2016 tarihleri arasında yurtiçine her şey dahil 39 TL, yurtdışına her şey dahil 39 Dolar’dan uçuş gerçekleştirme imkanına sahip olacak. 5 Ocak 2016 tarihinde sona erecek kampanya kapsamında 550 bin bilet satışa açıldı.

Onur Air Genel Müdürü Teoman Tosun, 12 yıl önce Türk halkının ekonomik biletler sayesinde gökyüzüyle tanışmasını sağlayan ilk şirket olduğunu hatırlatarak “Kampanyada sunulan koltuk sayısı ve fiyatlar dikkate alındığında bunu ekonomik biletten öteye yolcularımıza bir hediye olarak görmek daha doğru olacaktır” açıklamasında bulundu.

Teoman Tosun, Onur Air sloganının “Aklın havayolu” olduğunu ve bu sloganın yolcuların tercihleri sayesinde doğaçlama olarak oluştuğunu söyledi.
 

Onur Air'den dev kampanya

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

NETİCE ~ 8 yıl önce
NASIL ALABİLİRİZ BU KAMPANYALI BİLETLERDEN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski onurairli.. ~ 8 yıl önce
Göz göre göre berbat oldu firma.. Ne güzeldi halbuki benim zamanımda.. Lise mezunu pilot uçuruyorlarmış.. Az önce arkadaşımın lise mezunu bir arkadaşı first officer olarak işe başlamış, onu öğrendim.. Başımdan aşağı kaynar sular indi.. Sırf koltuk doldurmak için yapılan bu gaflet, kaptanlara ne kadar sorumluluk yüklüyor kimbilir.. Uçağın bakımları tamdır eyvallah da, kokpit sağ koltuğu niye donanımsız alırsınız ki anlamıyorum.. Boğaziçi dereceli mühendis kökenli adamlar bu işe baş koyuyor, milletin istihdam ettiğine bak.. LİSE MEZUNU PİLOT!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne diyim ~ 8 yıl önce
Balon balon üstüne o kadar bileti yolcularına armağan etmek diye konuşulmuş vallahi inanmadım ne zaman adam alıyorlar diye soruyorum biri ölmeden almayız diyorlar artık 70lik 80lik kim varsa koltuğa yapışmış durumda sonra haberleri geliyor öldü yaşayamadan ölen insanlar işyerinden mezara cenazenizide kamyonetle taşırlar artık doymaz insanlar gençlere yerlerini bırakamayan insanlar çoluk çocuk şirkete girdiker ailecek çalışıyorlar hala doyamadılar hani diyeceğimki birisi bir yelkenli aldı dünyayı geziyor oda yok çapsız insanların yeri onur herkes yok o arabayı aldım yok bu modeli aldım yapacağın budur ev araba işin esprisi evlenme programları için aranan şartlar bunlardır kadroya bakıyorsun deve kesip kan gölünde fotoğraf çektiren akıl fakiri orda kardeşi fetoşcu olan orda kendisinden ehli müslim ama tehlikeli diye bahsedilenler hepsi onurda bilet milet palavra sonu göründü sky gibi olur tabi cumhurbaşkanı talimatı verip ziraat bankasından milyonlarca dolar kredi çekerse deyme keyfine laf aramızda havayolu şirketlerinden iğrendim hepsi mafyavari yönetiliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Igdırlı ~ 8 yıl önce
Onur air lütfen Iğdır a sefer aç tk dan biraz ucuza verirsen bileti full çakılı gidersin igdira hergün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadir kurt ~ 8 yıl önce
100 tl ye yurtdışı bileti. Daha ne olsun ? :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin? ~ 8 yıl önce
Zagros'a 5'ten kirala :) Bulgara 2'den öde arada ki 3 ??? Sonra para , pağhaa yoğhh zam yoğhh... En favorisi iki cümle ; 1 BİZİM ZAMANIMIZDA , 2 AMA CANIM ..... Ahhh be TK muhtaç ettin bizi yine şunlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acenta ~ 8 yıl önce
Haber doğru sömestre ve bayramlarıda kapsıyor. Müşterilere yetişemiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
39 dolar ~ 8 yıl önce
39 dolara ucupda sonra ikram neden ucretli diyen ey yolcu yine kabine olan olur....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
memnun ~ 8 yıl önce
Haber kesinlikle doğru kurban bayramı için 8 bilet aldım 39 tl'den onurair'e sonsuz teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Ya ben yazinin sonundaki tarihlerden birsey anlayamadim aciklarmisiniz lutfen Biletini Onur Air’den alan yolcular, 01 Ocak 2016 ile 31 Aralık 2016 tarihleri arasında yurtiçine her şey dahil 39 TL, yurtdışına her şey dahil 39 Dolar’dan uçuş gerçekleştirme imkanına sahip olacak. 5 Ocak 2016 tarihinde sona erecek kampanya kapsamında 550 bin bilet satışa açıldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000