31 Temmuz 2016, Pazar 16:50:07

Onur Air uçağı Antalya'ya acil iniş yaptı

Onur Havayolları'nın Kıbrıs-İstanbul seferini gerçekleştiren uçağı kalkışından kısa bir süre sonra Antalya Havalimanı'na acil iniş yaptı.
  • Burada her konunun altına yorum yazanların derdi 'konuyla ilgili yazanlar hariç' boş ve ezik olmalarıdır, ortak yönlerinin hep aynı olmasıdır. Gün içerisinde yeterli seviyede çalışamadıkları ya da 'akıllarını kullanamadıkları için' hiç çalışmadıkları bu sebebten dolayı yorgun olmamaları, karakterlerinde eksikliklerin olmaları ve insanlar hakkında ileri geri yorumlar yaparak ne kadar insan vasıflarından noksan olmalarıdır. ALLAH herkesin gönlüne göre versin.
  • arkadaşlar merhaba.daha önce batan bir havayolu şirketinde çalıştım.dizilerdeki jason' a çok benziyorum.onur'a gelsem nasıl çabucak eyitimci olabilirim.kimseye yazmam...
  • Ercan uçuşu normaldir.
  • Onurda feto operasyonu ne zaman.
  • Yağmur kaptanım geçmiş olsun
  • Sitenizi sadece havacılar okumuyor. Kaç kere "divert etmek" tabiri yerine Türkçe anlamını veren sözcük kullanın diye rica ettim ama maalesef bir türlü anlatamadım. Türkçe örnekler; yönlendirmek, çevirmek, başka meydana gitmek, vb...
  • Kabin basıncı düştüyse neden maskeler dökülmemiş?
  • T34 mü senin kodun
  • Onurair in sadece KKTC operasyonlarinda kullandigi ucak. Saniyorum filoda tek business class a sahip ucak da bu. Daha 24 yasinda bakimlaei duzgun yapilirsa 5-6 sene daha hizmet verebilir. Sonrasinda da umre operasyonlarina tahsis edilir buyuk ihtimalle. Ondan sonra da yeri Airbus muzesi. Zira prototip ucaktir kendisi.
  • Airbusın ılk ıkİ A-321 inden biridir digeride ONS dır.İkısıde onur da ucuyor.unlar airbusın test ucaklarıydı onur aldı kullanıyor yıllardır.Hatta airbus bu yuzdendırkı onura habıre ödül verır hala bu ucakları nasıl ucuryonuz dıye.

Onur Havayolları'nın bugün gerçekleştirdiği Kıbrıs-İstanbul seferini yapan uçağı, Atatürk Havalimanı'na acil iniş yaptı.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre; Ercan Havalimanı'ndan 8Q205 sefer sayısı ile havalanan Onur Air'e ait Airbus A321 tipi uçağın kabin basıncı düştü.

Uçağın kaptan pilotu Antalya'ya divert ederek, TC-ONJ kuyruk tescilli A321 tipi uçağı Antalya Havalimanı'na sorunsuz bir şekilde indirdi.




Onur Air uçağı Antalya'ya acil iniş yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (58)

Değersizler ~ 8 yıl önce
Burada her konunun altına yorum yazanların derdi 'konuyla ilgili yazanlar hariç' boş ve ezik olmalarıdır, ortak yönlerinin hep aynı olmasıdır. Gün içerisinde yeterli seviyede çalışamadıkları ya da 'akıllarını kullanamadıkları için' hiç çalışmadıkları bu sebebten dolayı yorgun olmamaları, karakterlerinde eksikliklerin olmaları ve insanlar hakkında ileri geri yorumlar yaparak ne kadar insan vasıflarından noksan olmalarıdır. ALLAH herkesin gönlüne göre versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eski sagacı ~ 8 yıl önce
arkadaşlar merhaba.daha önce batan bir havayolu şirketinde çalıştım.dizilerdeki jason' a çok benziyorum.onur'a gelsem nasıl çabucak eyitimci olabilirim.kimseye yazmam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 8 yıl önce
Eyitimci olmak için ilk önce eğitim yazmasını doğru birşekilde bilmen gerekiyor
KKTC ~ 8 yıl önce
Ercan uçuşu normaldir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yelekli ~ 8 yıl önce
Onurda feto operasyonu ne zaman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 8 yıl önce
Yağmur kaptanım geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Israrla söylüyorum ~ 8 yıl önce
Sitenizi sadece havacılar okumuyor. Kaç kere "divert etmek" tabiri yerine Türkçe anlamını veren sözcük kullanın diye rica ettim ama maalesef bir türlü anlatamadım. Türkçe örnekler; yönlendirmek, çevirmek, başka meydana gitmek, vb...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir merak eden ~ 8 yıl önce
Kabin basıncı düştüyse neden maskeler dökülmemiş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeeaph ~ 8 yıl önce
T34 mü senin kodun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 8 yıl önce
Fotgrafdakini soruyorsanız degil. Ama Tango grubumuzdan evet.
TC-ONJ ~ 8 yıl önce
Onurair in sadece KKTC operasyonlarinda kullandigi ucak. Saniyorum filoda tek business class a sahip ucak da bu. Daha 24 yasinda bakimlaei duzgun yapilirsa 5-6 sene daha hizmet verebilir. Sonrasinda da umre operasyonlarina tahsis edilir buyuk ihtimalle. Ondan sonra da yeri Airbus muzesi. Zira prototip ucaktir kendisi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ONJ ~ 8 yıl önce
Airbusın ılk ıkİ A-321 inden biridir digeride ONS dır.İkısıde onur da ucuyor.unlar airbusın test ucaklarıydı onur aldı kullanıyor yıllardır.Hatta airbus bu yuzdendırkı onura habıre ödül verır hala bu ucakları nasıl ucuryonuz dıye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bolonez ~ 8 yıl önce
doğru, dünyanın en eski 321'leri onur air'de.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000