16 Aralık 2015, Çarşamba 11:23:54

Onur Air rekorları alt üst etti

Onur Air, saniyede 11 bilet sattığı zaman dilimiyle ilgili olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girmek için başvuruda bulunacak.
  • Madem memnun değilsiniz neden grev yapmıyorsunuz cocuklar.koyun gibi susarsınız ancak
  • O kdr bilet satiliyor. Havalar atiliyor sirketimiz buyuyor...yeni yeni routlar aliniyor. Eee kabine napiliyor. Maaslar asgari ucretin altinda neredeyse. Yillarini vermis memurla 1 aylik memur ayni maasi ariyo. Bence siz bu konuda giness rekorlar kitabina girin.
  • Kabinin iyileşmesi disipline olması kabin hizmetler müdürüne bağlıdır...bu şirkete bi NilgunUyan gerek Ozaman görün siz Onu Aır in kabinini..
  • nedir 3000 Euro eğitim parası taahhütname arkadaş, sözleşmedeki maddede ihbar süresi 3 maaş nedir tam bir sömürge şirket verdiğin ne ki !!!!!
  • Eğitimci ve değerli arkadaslarıma sözüm yok benim ki yalaka olupta buraya cok memnunmus gibi yazanlara bırakın Allah askına herkes biliyor neyin ne oldugunu birde zam yapacaklarmış ya güldüm bir taraflarımla ah onursuz air cok değerli insanlar kaybettin kaybediyorsunda ne diyeyim Allah kaza bela vermesin emniyetli uçuşlar :)
  • şirket ici sen kimsin bilmiyorum ama yalakası oldugun kesin !!siz öyle bir yerde calışmaya layıksınız rekora koşmaya. Devam ;)
  • Bu yorumlardan şunu anlıyoruz.Personel özellikle kabin ekibi mutlu değil.Camianın içinden biri olarak şunu belirteyim.Kokpitteki personel istediği kadar ehil olsun,her havada emniyetli uçuş yapsın.Kabin ekibi şirketin vitrinidir.Yolcuyla muhatap olan ve şirketin güleryüzü onlardir.Dolayısıyla şirket yöneticileri bu seslere kulak vermeli çözüm aramalıdır.Şirket kazancı adil bir şekilde çalışanlarla paylaşılırsa görülecektir ki kazanc daha çok artacaktır. Değişik destinasyonlarda operasyon yapmak,bayrak göstermek elbetteki çok güzel bir şey.Bunun çok detaylı bir şekilde fizibilitesini yapmak gerekir ve ben şirket ilgililerinin bunu en ince detaylarına kadar incelediklerinden kesinlikle eminim.Tabii uçuş ve teknik ekiplerin base şartlarının havacılık kurallarına uygun olarak organize edilmesi olmazsa olmazdır.Bu yaklaşımla bu operasyona karşı çıkmanın anlamı yoktur. Bir de son olarak hiç bir charter şirketini THY ile kıyaslamayın.Arkalarındaki devlet desteğini unutmayın.
  • Tek yön Pass bilet 50 tl gerisini siz düşünün.
  • bazı arkadaşlar yeni açılacak olan Çin ve Venezuella hatları için gülmüşler acaba uçmaya başladığımızda tavırları ne olacak.Kedi uzanamadığı ciğere ne der?
  • Onur Air yöneticileri böyle rekormus diye boş işlerle uğrasmayınız.Personel aç zam istiyoruz.Utanıyoruz,midyat turizmin otobüs hostesinden bile az kazanıyoruz.arastırın görün.bu arada yalakalara sözüm ,tazminat engeli olmasa zaten şirkette ucacak adam kalmaz

Onur Air’in bir saatte sattığı bilet rekoru ise 20 bin 157 adet oldu. Şirket, 2016 yılı için 550 bin bileti 39 TL ve 39 USD’den satışa sunmuştu.

Onur Air Genel Müdürü Teoman Tosun, tüm 2016 yılı için satışa sunulan kampanya biletlerinin an itibariyle 370 binden fazlasının satıldığını belirterek, “Kampanyanın başladığı ilk günlerde 3 Aralık günü saat 16.00 ile 17.00 arasında 20 bini aşkın bilet satıldı. Bu saat dilimi içerisinde bir saniyede 11 bilet satılan oran ise en kısa zaman diliminde en yüksek bileti sattığımız an oldu. Kampanya sonunda bu kayıtları bir rekor olarak tescil ettirebiliriz” diye konuştu.

Şirketin bu süreçte 200 bin adet civarında da kampanya dışı olağan bilet satışı gerçekleştirdiği açıklandı.

Kampanya sırasında gerçekleşen satış oranlarının Türkiye’de bugüne kadar uçak sayısına oranla gerçekleşmiş en yüksek satış olduğu tahmin ediliyor.

Kampanya kapsamında, Onur Air aynı gün 90 bin'i aşkın bilet satarak bugüne kadarki en yüksek satış grafiğini yakaladı. Kampanyanın 14. gününde satışa sunulan 550 bin biletin 374.682 adedi satıldı. Bilet alanların en yüksek tercihi 2016 yaz aylarında denize kıyısı bulunan tatil şehirleri oldu. Kampanya dahilinde en çok bilet satışının yapıldığı şehir Antalya. Kampanyada en çok tercih edilen dış hat noktası Amsterdam.

İsmi açıklanmayan tek bir kişinin aldığı en fazla bilet sayısı 84 tek yön bilet ile İstanbul-İzmir arasında.

Onur Air rekorları alt üst etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (48)

Cpt ~ 8 yıl önce
Madem memnun değilsiniz neden grev yapmıyorsunuz cocuklar.koyun gibi susarsınız ancak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim ~ 8 yıl önce
cok dogru soyluyor. gitmeyin ucuslara, ama o biraz yurek ister. eger birseylerin degismesini istiyorsaniz. birlik olun. kaybetcek neyiniz var. is mi yok ac mi kalcaksiniz. kusurabakmayin ama bunu siz yapiyorsunuz kendinize
mmr ~ 8 yıl önce
O kdr bilet satiliyor. Havalar atiliyor sirketimiz buyuyor...yeni yeni routlar aliniyor. Eee kabine napiliyor. Maaslar asgari ucretin altinda neredeyse. Yillarini vermis memurla 1 aylik memur ayni maasi ariyo. Bence siz bu konuda giness rekorlar kitabina girin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memnun ~ 8 yıl önce
Herkes memnun halinden .yoksa herkes senin gibi yazardı buraya .kamuoyu olustururdu.Yine de gercekleri yazmıssın .Allah yardımcımız olsun.Eline sağlik
Angel ~ 8 yıl önce
Kabinin iyileşmesi disipline olması kabin hizmetler müdürüne bağlıdır...bu şirkete bi NilgunUyan gerek Ozaman görün siz Onu Aır in kabinini..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XXXL ~ 8 yıl önce
nedir 3000 Euro eğitim parası taahhütname arkadaş, sözleşmedeki maddede ihbar süresi 3 maaş nedir tam bir sömürge şirket verdiğin ne ki !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hostes ~ 8 yıl önce
Eğitimci ve değerli arkadaslarıma sözüm yok benim ki yalaka olupta buraya cok memnunmus gibi yazanlara bırakın Allah askına herkes biliyor neyin ne oldugunu birde zam yapacaklarmış ya güldüm bir taraflarımla ah onursuz air cok değerli insanlar kaybettin kaybediyorsunda ne diyeyim Allah kaza bela vermesin emniyetli uçuşlar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hostes ~ 8 yıl önce
şirket ici sen kimsin bilmiyorum ama yalakası oldugun kesin !!siz öyle bir yerde calışmaya layıksınız rekora koşmaya. Devam ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekli Kaptan ~ 8 yıl önce
Bu yorumlardan şunu anlıyoruz.Personel özellikle kabin ekibi mutlu değil.Camianın içinden biri olarak şunu belirteyim.Kokpitteki personel istediği kadar ehil olsun,her havada emniyetli uçuş yapsın.Kabin ekibi şirketin vitrinidir.Yolcuyla muhatap olan ve şirketin güleryüzü onlardir.Dolayısıyla şirket yöneticileri bu seslere kulak vermeli çözüm aramalıdır.Şirket kazancı adil bir şekilde çalışanlarla paylaşılırsa görülecektir ki kazanc daha çok artacaktır. Değişik destinasyonlarda operasyon yapmak,bayrak göstermek elbetteki çok güzel bir şey.Bunun çok detaylı bir şekilde fizibilitesini yapmak gerekir ve ben şirket ilgililerinin bunu en ince detaylarına kadar incelediklerinden kesinlikle eminim.Tabii uçuş ve teknik ekiplerin base şartlarının havacılık kurallarına uygun olarak organize edilmesi olmazsa olmazdır.Bu yaklaşımla bu operasyona karşı çıkmanın anlamı yoktur. Bir de son olarak hiç bir charter şirketini THY ile kıyaslamayın.Arkalarındaki devlet desteğini unutmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vicdanınızın sesi. ~ 8 yıl önce
Tek yön Pass bilet 50 tl gerisini siz düşünün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
honor ~ 8 yıl önce
bazı arkadaşlar yeni açılacak olan Çin ve Venezuella hatları için gülmüşler acaba uçmaya başladığımızda tavırları ne olacak.Kedi uzanamadığı ciğere ne der?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zam ~ 8 yıl önce
Onur Air yöneticileri böyle rekormus diye boş işlerle uğrasmayınız.Personel aç zam istiyoruz.Utanıyoruz,midyat turizmin otobüs hostesinden bile az kazanıyoruz.arastırın görün.bu arada yalakalara sözüm ,tazminat engeli olmasa zaten şirkette ucacak adam kalmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tazminat ? ~ 8 yıl önce
Hostes ve pilotlara mı bu tazminat ? bir süre varmı bu konuda ?
Tazminat ~ 8 yıl önce
Kabin memurlarına daha ağır sartları var.tazminat nedeniyle şirketten ayrılamayan uçmak istemeyen uçuşlarda Hata yapan personel çok. Kabin memurları Tabii ki

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000