29 Aralık 2015, Salı 14:15:01

Onur Air Ordu-Giresun'a uçacak

Ordu Giresun Havalimanı havayollarının dikkatini çekmeye devam ediyor. Tahminlerin üzerinde yolcu yoğunluğuna ulaşan Ordu Giresun Havaliman’ından uçmak için Onurair Havayollarının çalışma yaptığı öğrenildi.
  • uçak pisti değil o uçağın yanaştığı park yeri 4 demek istedin sanırım
  • Bende ogudan sawa seyahat eden birisiyin. Trabzonun ve samsunun rantı düştü. Trabzon milleti kendini düşünmekten başka bişey yapmadı. Bu böyle geldi böyle gider. Nankördür onlar. Zamanında samsunspor şampiyon olmasın diye samsun spor oyuncularının kaza yapmasına sebep olanlardır. Ordu Giresun Airport çok iyi oldu inşallah dahada gelişecek. 10l-28r ile 10r-28l li 2 pist olmalı. Taxiway de önemli. 10 pistine ils gelmeki şu an 28de var o yüzden Giresun üzerinden dönüp ils ile iniyorlar.
  • Eyy paralel eyy cehape eyy pensilvanya siz simdi bunada karso cikarsiniz.. sizi gidi paralelciler
  • amerikada ki yağlı dereliler uçak indirecekler
  • Ordu giresunun tek 4 tanecik ucak pisti var bunlar ne hat acip duruyor ? Ucaklar yetmez ucak obur ucaki mi bekliyecek ? o
  • TK2850 IST-OGU SABAH SEFERİ ŞUBATTA BAŞLIYOR...
  • ordu - tokyo seferi istiyoruz. aktarmalardan canımız cıktı. lütfen bu sese kulak verin.
  • Hatay'a başlayacak idi neoldu....Atatürk Havalimanından Hatay'a sefer lütfen..... eminim çoğu hattan daha dolu olacaktır....Bugüne kadar başlamaması ilginç....
  • uçmaya uçak yok ordu giresuna uçacak aher seferide gecikme olan bi firm anasıl böyle tutuluyo
  • SHGM Trabzonluların tekelindedir, aman dikkat katakulli olup slot verilmiyor olmasın! Her iki ilin yetkilileri bu işleri takip etmeli. Daha geçenlerde Trabzon Milletvekilinin TBMM'de soru önergesi vererek OGU'ya neden Gümrük Müdürlüğü açıldığını sorduğu unutulmamalı. Sanki tüm güzellikler sadece Trabzon'a bahşedilmek zorunda... Öte yandan Rusya seferleri malum kriz nedeniyle azalmış olmalı, ya oradan kaydırsınlar ya da bu havalimanını kullananlar eskiden Trabzon'u kullandığına göre Trabzon'a aynı sayıda sefere gerek yok, birisini OGU'ya kaydırsınlar. Aksi takdirde 3. havalimanı açılana kadar Atatürk'ten OGU'ya THY'nin tek seferine talim ederiz. THY'nin de ikinci seferi koyması lazım. Onur'da LTBA'dan OGU yaparsa harika olur.

Ordu Giresun Havalimanı havayollarının dikkatini çekmeye devam ediyor. Tahminlerin üzerinde yolcu yoğunluğuna ulaşan Ordu Giresun Havaliman’ından uçmak için Onurair Havayollarının çalışma yaptığı öğrenildi.

Ordu Gazetesi'nde yer alan habere göre; İstanbul Atatürk Havalimanı bağlantılı uçan Onurair’in Ordu Giresun’a uçuş için Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden Atatürk Havalimanı’ndaki yoğunluk nedeniyle izin alamadığı belirtildi.

Günde Samsun’a iki Trabzon’a karşılıklı üç sefer düzenleyen Onur air’in gündeminde Trabzon uçuşlarının birisini Ordu’ya kaydırmak olduğu bildirildi.

Onurair’in  İsanbul Atatürk Havalimanı-Ordu Giresun uçuşlarının önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniliyor.

Onur Air Ordu-Giresun'a uçacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (48)

uçak pisti değil o ~ 8 yıl önce
uçak pisti değil o uçağın yanaştığı park yeri 4 demek istedin sanırım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orhan ~ 8 yıl önce
Bende ogudan sawa seyahat eden birisiyin. Trabzonun ve samsunun rantı düştü. Trabzon milleti kendini düşünmekten başka bişey yapmadı. Bu böyle geldi böyle gider. Nankördür onlar. Zamanında samsunspor şampiyon olmasın diye samsun spor oyuncularının kaza yapmasına sebep olanlardır. Ordu Giresun Airport çok iyi oldu inşallah dahada gelişecek. 10l-28r ile 10r-28l li 2 pist olmalı. Taxiway de önemli. 10 pistine ils gelmeki şu an 28de var o yüzden Giresun üzerinden dönüp ils ile iniyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yyy ~ 8 yıl önce
Eyy paralel eyy cehape eyy pensilvanya siz simdi bunada karso cikarsiniz.. sizi gidi paralelciler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 8 yıl önce
amerikada ki yağlı dereliler uçak indirecekler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucak pisti ~ 8 yıl önce
Ordu giresunun tek 4 tanecik ucak pisti var bunlar ne hat acip duruyor ? Ucaklar yetmez ucak obur ucaki mi bekliyecek ? o

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK2850 ~ 8 yıl önce
TK2850 IST-OGU SABAH SEFERİ ŞUBATTA BAŞLIYOR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sağolasın ama... ~ 8 yıl önce
kardeş sağolasın güzel haber ama kaynağı nedir?nerden öğrendin bu bilgiyi?yazarsan memnun olurum.
ünyeli ~ 8 yıl önce
ordu - tokyo seferi istiyoruz. aktarmalardan canımız cıktı. lütfen bu sese kulak verin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hatay ~ 8 yıl önce
Hatay'a başlayacak idi neoldu....Atatürk Havalimanından Hatay'a sefer lütfen..... eminim çoğu hattan daha dolu olacaktır....Bugüne kadar başlamaması ilginç....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 8 yıl önce
uçmaya uçak yok ordu giresuna uçacak aher seferide gecikme olan bi firm anasıl böyle tutuluyo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SLOT ~ 8 yıl önce
SHGM Trabzonluların tekelindedir, aman dikkat katakulli olup slot verilmiyor olmasın! Her iki ilin yetkilileri bu işleri takip etmeli. Daha geçenlerde Trabzon Milletvekilinin TBMM'de soru önergesi vererek OGU'ya neden Gümrük Müdürlüğü açıldığını sorduğu unutulmamalı. Sanki tüm güzellikler sadece Trabzon'a bahşedilmek zorunda... Öte yandan Rusya seferleri malum kriz nedeniyle azalmış olmalı, ya oradan kaydırsınlar ya da bu havalimanını kullananlar eskiden Trabzon'u kullandığına göre Trabzon'a aynı sayıda sefere gerek yok, birisini OGU'ya kaydırsınlar. Aksi takdirde 3. havalimanı açılana kadar Atatürk'ten OGU'ya THY'nin tek seferine talim ederiz. THY'nin de ikinci seferi koyması lazım. Onur'da LTBA'dan OGU yaparsa harika olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000