04 Kasım 2016, Cuma 09:50:41

Onur Air iki adet A330 uçağını filodan çıkarıyor

Onur Havayolları, filosundaki Airbus uçaklarından iki adet A330-300'ü gönderme kararı aldı.
  • Patron zegin olsun diye yöneticiler bilmiyorki ne yapsınlar. Söylüyorum bir gün sizinde başınıza gelecek... Göreceksiniz, o gün gelince 40 yaşındaki ekzeminer beni niye fail etti demeyin. Alacagınız bonuslar yanınıza kar kalmaz, ilahi adalet buna engel olacaktır..
  • En Saglam Onur su anda
  • umarım mayıs ayına kadar idari sorunlarını çözerler yoksa durum hiç iyi değil.
  • Suriye ve ırak daki operasyonlar 2 aydan fazla sürerse 2017 yi de kaybederiz. Reis duy sesimizi. Bizim oraları kontrol etmeye elbet gücümüz yeter ama, bu durumu fırsat bilen düşmanlarımîz Türkiyede savaş varmış gibi gösteriyor. Savaş olan bir ülkeye hangi turist gelmek ister. El alemin ağzı torba değil ki büzelim. Bir an önce sükûneti sağlarsak Esnaf ve halkımız için daha faydalı olur.
  • Uçuş okulları reklam yapmalı işler çok açık
  • 20 yaş üzeri bu A330 lar, ondan filodan cikmak zorundalar. Suudi Arabistan Havayolları 20 yaş üzeri uçakları kabul etmiyor. Yaş sınırı geçince bu uçakları Avrupa hatlarında kullandı Onur. Şimdi sezon bitti, Suudi Arabistana da gidemez bunlar onda AerCapa dönüyorlar.
  • Bu gidiş uçan kadroya yaramaz.. Şu krizin geçmeside değil, her yönden kompleman bir toparlanma şart. İstanbul boş kaldıkça özellerin işi çok zor.. Incoming turist yok..
  • USD rekor üzerine rekor kırıyor hani IMF e borç vermiştik geri alsak:)
  • Arkadaslar TK 47 ucagi ground,pc 40 ucagi verecek yet ariyor,sunex yerlerde,atlas ta borc girtlakta birakin onur 2-3 ucagi geri versin...2016 berbatti 2017?
  • Tuvaletin sifonu bozuldu, AKP sorumlu. Muhalefet mi var ülkede, hadi işinize. Hak ediyorsunuz bunları.

Onur Havayolları filosundaki Airbus A330-300 tipi uçaklardan iki tanesini envanterinden çıkarıyor. 

Halihazırda Onur Air filosunda görev yapan TC-OCA ve TC-OCC kuyruk tescilli iki Airbus A330-300 tipi uçağın gönderilmesine karar verildi.

AerCap şirketinden kiralanan iki uçağın da filodan çıkmasıyla Onur Havayolları bünyesindeki Airbus A330 sayısı 8'i A330-200 ve biri de A330-300 olmak üzere 9'a düşecek. Filodaki toplam uçak sayısı ise 25'e düşmüş olacak.

Onur Air iki adet A330 uçağını filodan çıkarıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

Patron ~ 7 yıl önce
Patron zegin olsun diye yöneticiler bilmiyorki ne yapsınlar. Söylüyorum bir gün sizinde başınıza gelecek... Göreceksiniz, o gün gelince 40 yaşındaki ekzeminer beni niye fail etti demeyin. Alacagınız bonuslar yanınıza kar kalmaz, ilahi adalet buna engel olacaktır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur ~ 7 yıl önce
En Saglam Onur su anda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çookkk ~ 7 yıl önce
Sorma okadar sağlam ki !?
Vermiyor ~ 7 yıl önce
Daha çalışanların maaşlarını veremiyor
Manda ~ 7 yıl önce
İyi misin sen? Ruh hastası
Pardon ~ 7 yıl önce
Ne açıdan en saglam
Hadi ordan ~ 7 yıl önce
Evet en saglam,4 aydir prim yatmiyor,euro 1 yil 3 e sabitlendi, harcirah 3 te 1 dustu, unvan farklari kesildi, kabin,kokpite hergun yeni fantezi,sirket kimin,kime satildi,satildimi bilen yok,,,,yani saglamininda çürügününde...
onur saglam yazana ~ 7 yıl önce
hoysam hocam sen misin?
jeds ~ 7 yıl önce
umarım mayıs ayına kadar idari sorunlarını çözerler yoksa durum hiç iyi değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 7 yıl önce
Suriye ve ırak daki operasyonlar 2 aydan fazla sürerse 2017 yi de kaybederiz. Reis duy sesimizi. Bizim oraları kontrol etmeye elbet gücümüz yeter ama, bu durumu fırsat bilen düşmanlarımîz Türkiyede savaş varmış gibi gösteriyor. Savaş olan bir ülkeye hangi turist gelmek ister. El alemin ağzı torba değil ki büzelim. Bir an önce sükûneti sağlarsak Esnaf ve halkımız için daha faydalı olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 7 yıl önce
Uçuş okulları reklam yapmalı işler çok açık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaş sınırı var ~ 7 yıl önce
20 yaş üzeri bu A330 lar, ondan filodan cikmak zorundalar. Suudi Arabistan Havayolları 20 yaş üzeri uçakları kabul etmiyor. Yaş sınırı geçince bu uçakları Avrupa hatlarında kullandı Onur. Şimdi sezon bitti, Suudi Arabistana da gidemez bunlar onda AerCapa dönüyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kadro ~ 7 yıl önce
Bu gidiş uçan kadroya yaramaz.. Şu krizin geçmeside değil, her yönden kompleman bir toparlanma şart. İstanbul boş kaldıkça özellerin işi çok zor.. Incoming turist yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
USD ~ 7 yıl önce
USD rekor üzerine rekor kırıyor hani IMF e borç vermiştik geri alsak:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IL ~ 7 yıl önce
Arkadaslar TK 47 ucagi ground,pc 40 ucagi verecek yet ariyor,sunex yerlerde,atlas ta borc girtlakta birakin onur 2-3 ucagi geri versin...2016 berbatti 2017?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IL ~ 7 yıl önce
Bu ıstıbarat bılgılerını nereden alıyorsunuz bılmıyorum. Bıraz bence abartmışsınız, ve bıraz da sızı kandırmıslar galıba. TK 40 degıl 20 uçak PC tam tersı uçak getırıyor dıger sırketler hakkında bırsey dıyemıyecegım. Saygılar.
Misafir ~ 7 yıl önce
Önemli olan böyle zamanlarda uçaklara pazar bularak krizden etkilenmemektir. Vizyon sahibi gerçek liderler bunu yaparlar. Yolcu varken bende tezgah açsam bende bilet satarım , kriz elbette var ama bu saydığınız firmaların hangisinde lider var?
IL'ye ~ 7 yıl önce
Esas senin rakamlar düşük ve yanlış görülüyor arkadaşım. Neyse vehametin iddiası olmaz. Durum kötü gerçekten. Bir kriz daha herseyi siler süpürür. Allah korusun.
Passenger ~ 7 yıl önce
Calisan maasini ödeyemeyen tek sirket
Taş ~ 7 yıl önce
Tuvaletin sifonu bozuldu, AKP sorumlu. Muhalefet mi var ülkede, hadi işinize. Hak ediyorsunuz bunları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsanlar ~ 7 yıl önce
Hak ettikleri şekilde yönetilirler. Sanırım bu sözü bilmeyen yoktur. Bu anlamda katılıyorum yorumunuza.
misafir ~ 7 yıl önce
Hadi bre ordan her şeyi hükümetten sorumlu tutuyorsunuz siz aklınızı peynir ekmek ile yemişsiniz
Taş Kafa'ya ~ 7 yıl önce
Bu kör mantıkla yorum yapmadan önce iki gün meclis gündemini takip eder misin muhalefet ne önerilerde bulunuyor diye. Sonrasında olmayan muhalefetin olan iktidarı bu önergeri ne derece umursuyor.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000