14 Ağustos 2017, Pazartesi 16:03:47

Onur Air Göztepe'ye sponsor oldu

Türkiye'nin önde gelen havayolu şirketlerinden Onur Air ile İzmir’in köklü kulüplerinden Göztepe Futbol Kulübü arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.
  • buradan atıp tutacağınıza çıkın yönetime hep birlikte konuşun .. En kötü bnm gibi işten ayrılırsınız yerse ;)
  • Birinin de artık Cesurca Çat çat çat yüzüne khb nin ve yönetimin kusması gerekiyor birikmiş öfke sini kabinden.2018 de yaprak dökümü kabinde olacak.
  • Bu maaslarin durumu ne olacak? Kokpiti gectik, kabin ne olacak? Hic mi vicdan yok sizde?????
  • bu kadar personel ın maaslarını kesıp kuru sabıtlersenız Real Madrıd e bıle sponsor olursunuz artık calısanların dayanacak ne sabrı nede dermanı kaldı sapkanızı onunuze koyun dusunun bu ınsanları
  • Kısacası Allah Belanızı versin....
  • Bu sponsorluk anlaşmasını imzalarken acaba hiçmi aklınıza gelmedi o sporcuları taşıyanlar maaşlarını kestiğiniz Onurair personeli hizmet edecek Nasıl Güler yüz göstermelerini bekliyorsunuz???
  • Maaslar harcirahlar kesilip suponsor olunuyor gurur verici yanliz bukadar ah varken goztepe kume duser
  • Göztepe Candır
  • Ayıp ayıp bu yorumlar gözt
  • artık personel ısyanda ne zaman bu maaslar kur normake donucek yeter artık dayanacak sabrımız kalmadı evımızı gecındıremıyoruz bıraz vıcdanınız varsa dusunun

Türkiye'nin önde gelen havayolu şirketlerinden Onur Air ile İzmir’in köklü kulüplerinden Göztepe Futbol Kulübü arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde gerçekleşen törende Onur Air Genel Müdürü Teoman Tosun ve Göztepe Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Sepil’in attığı imzalar sonucunda, bu sene 25. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Onur Air, Göztepe Futbol Kulübü’nün resmi havayolu sponsoru oldu.

Onur Air Genel Müdürü Teoman Tosun imza töreninde bulunmaktan ötürü mutluluklarını belirterek "İzmir gibi bir şehrimize Süper Lig'de bir takım kazandırdığı ve Göztepe'yi hak ettiği yere ulaştırdığı için Başkan Mehmet Sepil'e teşekkür ediyorum. Onur Air olarak İzmir hakkında önemli planlarımız var. Bu planlar kapsamında Göztepe Spor Kulübü'nün havayolu sponsoru olduğumuz için de çok heyecanlı ve mutluyuz. Bu anlaşmanın uzun yıllar sürmesini istiyoruz. Göztepe'ye 2017-2018 sezonunda başarılar diliyoruz." şeklinde konuştu.

Göztepe Futbol Kulübü Başkanı  Mehmet Sepil ise "Bu sene Süper Lig'de Göztepe'ye olan ilgi her anlamda çok yüksek. Göztepe tarihi ile birlikte Süper Lig'e çıkınca ülkede çok ciddi bir ilgi uyandırdı. Bu ilgi sponsorluk anlamında da böyle oldu. Onur Air Süper Lig'e yükselmemizin hemen ardından bize gelip İzmir'de bir atılım içinde olduklarını ve çeşitli yatırımlarda bulunduklarını belirttiler. Kendileri ile birlikte bir iş birliği üzerinde durduk. Yapılan görüşmeler sonucunda Onur Air bizim havayolu sponsorumuz oldu. Sadece A Futbol Takımı değil, U21 Futbol Takımımız ve Hentbol takımımızda da bize yardımcı olacaklar. Bizim için bu tarz ulusal ve uluslararası markalar ile çalışmak çok önemli. Onur Air'a teşekkür ediyoruz, umarım bu iş birliği uzun yıllar boyunca sürer." ifadelerini kullandı.



Onur Air Göztepe'ye sponsor oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (57)

Emirrr ~ 7 yıl önce
buradan atıp tutacağınıza çıkın yönetime hep birlikte konuşun .. En kötü bnm gibi işten ayrılırsınız yerse ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kral Çıplak ~ 7 yıl önce
Birinin de artık Cesurca Çat çat çat yüzüne khb nin ve yönetimin kusması gerekiyor birikmiş öfke sini kabinden.2018 de yaprak dökümü kabinde olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayakta alkisliyorum ~ 7 yıl önce
Bu maaslarin durumu ne olacak? Kokpiti gectik, kabin ne olacak? Hic mi vicdan yok sizde?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sponsor ~ 7 yıl önce
bu kadar personel ın maaslarını kesıp kuru sabıtlersenız Real Madrıd e bıle sponsor olursunuz artık calısanların dayanacak ne sabrı nede dermanı kaldı sapkanızı onunuze koyun dusunun bu ınsanları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kısaca ~ 7 yıl önce
Kısacası Allah Belanızı versin....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurur ~ 7 yıl önce
Bu sponsorluk anlaşmasını imzalarken acaba hiçmi aklınıza gelmedi o sporcuları taşıyanlar maaşlarını kestiğiniz Onurair personeli hizmet edecek Nasıl Güler yüz göstermelerini bekliyorsunuz???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kume duser ~ 7 yıl önce
Maaslar harcirahlar kesilip suponsor olunuyor gurur verici yanliz bukadar ah varken goztepe kume duser

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hd ~ 7 yıl önce
Göztepe Candır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HD ~ 7 yıl önce
Ayıp ayıp bu yorumlar gözt

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxxx ~ 7 yıl önce
artık personel ısyanda ne zaman bu maaslar kur normake donucek yeter artık dayanacak sabrımız kalmadı evımızı gecındıremıyoruz bıraz vıcdanınız varsa dusunun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000