30 Aralık 2015, Çarşamba 14:23:33

Onur Air filosuna yeni uçak

Onur Havayolları filosuna yeni bir A330 dahil ediyor.
  • Onur zam falan yapmayacak. Ver elini pegasus. Antalyaya base aç 10 kaptan var şuanda bekleyen. Zaten bunu her iki şirkette biliyordur :) maksat başkalarıda duysun, daha kalabalık gidelim oraya.
  • Son bir not... İstanbul'a dönüş yolunda Teoman Tosun'a, çalışanların belki de en çok merak ettiği şu soruyu sordum: " Çalışanların maaşlarına zam olacak mı?" Teoman bey çalışanları umutlandıran şu cevabı verdi: "Kendi yapımızı oturtturduk. Şirket hisselerini daha iki ay önce Cankut bey aldı. Hisseleri biraz daha artırırsa Cankut bey ile maaşlara zam konusunu konuşacağım" Cankut bey şu anda hisselerin yüzde 79'una sahip durumda. Çok yakında tamamını alması bekleniyor. Yani çalışanlar için zam çok uzakta değil... yaw hee heee
  • Eski ucak yoktur bakimsiz ucak vardir. A6-EKW dunyadaki en ozel A 330-200 ucaklarindan birisiydi. OnurAir sirketine, en ust seviyedeki calisanlardan (kaptan), en alt seviyeve kadar (kabin memuru) hayirli olsun. Kazasiz, kirimsiz ucuslari olsun.
  • IST-CUN hatti icin galiba bu ucak
  • Pilot sıkıntısı büyük, ucak yerde kalmazsa iyi...
  • Onur Air umarım yeni uçuş stratejisi ve yeni gelen uçaklar ile beraber hizmet seviyesinde de (kabin tasarımı, servis kalitesi vb) belirli bır standart tutturur. Ilk adım olarak A330 ların da gelmesiyle yeni kabin tasarımı iyi bır başlangıç olabilir.
  • Uçak eski Emirates A6-EKW, 16 yaşında.
  • Nerde döküntü var topladılar maşallah!
  • Istanbul - Tokyo hatti icin bu ucak herhalde
  • onur aır neden saw uçuşlarına başamıyo.sabiha gökçenden iç ve dış hat uçuşlarına başlasa daha da büyür.

Onur Havayolları filosunu genişletme çalışmalarına devam ediyor. Şirketin yeni bir A330-243 tipi uçağı bünyesine katmaya hazırlandığı öğrenildi.

Bu uçakla birlikte filosundaki A330 sayısını 10'a çıkaracak olan Onur Air, uçağa TC-OCH kuyruk tescilini verdi.

Daha önce Emirates filosunda bulunan uçağın Fransalı Regio Lease firmasından kiralandığı ve önümüzdeki günlerde İstanbul'da olacağı öğrenildi.

©AirportHaber






 

Onur Air filosuna yeni uçak

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

Zam ~ 8 yıl önce
Onur zam falan yapmayacak. Ver elini pegasus. Antalyaya base aç 10 kaptan var şuanda bekleyen. Zaten bunu her iki şirkette biliyordur :) maksat başkalarıda duysun, daha kalabalık gidelim oraya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hee heee ~ 8 yıl önce
Son bir not... İstanbul'a dönüş yolunda Teoman Tosun'a, çalışanların belki de en çok merak ettiği şu soruyu sordum: " Çalışanların maaşlarına zam olacak mı?" Teoman bey çalışanları umutlandıran şu cevabı verdi: "Kendi yapımızı oturtturduk. Şirket hisselerini daha iki ay önce Cankut bey aldı. Hisseleri biraz daha artırırsa Cankut bey ile maaşlara zam konusunu konuşacağım" Cankut bey şu anda hisselerin yüzde 79'una sahip durumda. Çok yakında tamamını alması bekleniyor. Yani çalışanlar için zam çok uzakta değil... yaw hee heee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayirli olsun!! ~ 8 yıl önce
Eski ucak yoktur bakimsiz ucak vardir. A6-EKW dunyadaki en ozel A 330-200 ucaklarindan birisiydi. OnurAir sirketine, en ust seviyedeki calisanlardan (kaptan), en alt seviyeve kadar (kabin memuru) hayirli olsun. Kazasiz, kirimsiz ucuslari olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cancuncon ~ 8 yıl önce
IST-CUN hatti icin galiba bu ucak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlışın var ~ 8 yıl önce
Bu uçak İSTANBUL ÇIKIŞLI ITO-HNL-KOA ve dahası var bitmedi yine İSTANBUL ÇIKIŞLI EGAR-YWKS-NZ12-EGAH uçuşları için kiralandı. :D :D :D :D
Jet ~ 8 yıl önce
Pilot sıkıntısı büyük, ucak yerde kalmazsa iyi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 8 yıl önce
Onur Air umarım yeni uçuş stratejisi ve yeni gelen uçaklar ile beraber hizmet seviyesinde de (kabin tasarımı, servis kalitesi vb) belirli bır standart tutturur. Ilk adım olarak A330 ların da gelmesiyle yeni kabin tasarımı iyi bır başlangıç olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilgi verelim ~ 8 yıl önce
Uçak eski Emirates A6-EKW, 16 yaşında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bhdr ~ 8 yıl önce
Nerde döküntü var topladılar maşallah!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cello ~ 8 yıl önce
Istanbul - Tokyo hatti icin bu ucak herhalde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen aynen :D ~ 8 yıl önce
IST-NRT-LAX-JFK ..... JFK-IST Yapacak şu anda planlanan o :D
saw uçuşları ~ 8 yıl önce
onur aır neden saw uçuşlarına başamıyo.sabiha gökçenden iç ve dış hat uçuşlarına başlasa daha da büyür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birde Onur geldimi!!!! ~ 8 yıl önce
SAW A birde Onur geldimi tam olur yani!!!! SAW da hareket edecek yer kalmaz!! Acele olarak SAW A bir pist daha gerekli!!!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000