08 Eylül 2017, Cuma 09:07:24

Kemer logolu uçak ilk uçuşunu yaptı

Kemer Belediyesi ile Onur Air arasında yapılan protokol ile Kemer logosu yerleştirilen yolcu uçağı ilk seferini yaptı. Moskova’dan gelen Kemer uçağı, Antalya Havalimanında turizmciler tarafından karşılandı.
  • A101 işçileri bile haklarını örgütlenerek savundular üstelik maaşları 2000tl yani onur air km ve ka lerinden daha fazla kazanıyorlar. Bizimkilerde anca burada ağlaşıp ekip odasında dedikodu yaparlar. Ya örgütlü bir şekilde sesimiz çıksın yada herkes sussun.
  • Walla tebrik ederiz Sayın t Kabin ekibini de bu kemer sıkma politikasında n kurtarsa super olur diğer şirketlerde çok işler basariDigi gibi ..
  • İncelemelerde bulunmuşlar ve pilotlarla sohbet etmişler. Ne incelemesi,checklistleri neyi kapsıyor,yetkileri varmı,şakaysa böyle şaka yok Kemer yazısı uzun zamandır var, zaten biliniyo,aldatıldıkarmı yoksa.
  • Bu nedenle " kemer" sıkma politikası uyguluyor çalışanlarına. Kış ayında da uçacak zaar
  • Ucak 1 aydır ucuyor tanıtmaya yeni fırsatı oldu demek belediyenin :))
  • Kaç gündür kemer logosuyla uçuyor Moskovaya daha yeni mi haber oldu hayret bir hareketler bunlar
  • hayırlı ugurlu olsun ınsallah
  • Ucakta inceleme yapan protokol uyelerimi :))) daha once safa denetimi yapan belediye baskabi ve kaymakamla hic karsilasmamistim...

Kemer Belediyesi ile Onur Air arasında yapılan protokol ile Kemer logosu yerleştirilen yolcu uçağı ilk seferini yaptı. Moskova’dan gelen Kemer uçağı, Antalya Havalimanında turizmciler tarafından karşılandı.

Kemer Belediyesinin çalışmasıyla Onur Air’in bir uçağının ön kısmına Kemer’in logosu işlendi. Kemer logolu uçak ilk uçuşunu Moskova-Antalya arasında gerçekleştirdi. Uçağı Antalya Havalimanında Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Kemer Belediye Başkanı ve Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Başkanı Mustafa Gül, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Tayyar Gül, Kemer Otelciler Birliği (KEMOTEB) Başkanı Turan Bayar ve Onur Air yetkilileri karşıladı.

Yolcuları uğurladılar

Uçakta incelemeler yapan protokol üyeleri ve turizmciler uçağın içinde de pilot ve uçuş personeli ile sohbet etti. Daha sonra Kaymakam Feslihan, Başkan Gül ve turizmciler Kemer logolu uçağın yeni seferinde yolculuk yapacak misafirlere Kemer ile ilgili tanıtım materyalleri vererek ‘iyi yolculuklar’ diledi.

Kemer Belediyesi olarak Türkiye’de bir ilke imza attıklarını kaydeden Başkan Gül, "Yaklaşık 2 aydır bu konu üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Türkiye’de ilk defa bir belediye böyle bir çalışma yapıyor. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘istikbal göklerdedir’ sözü doğrultusunda Kemerimizin ismini göklere yazdırmanın onurunu yaşıyoruz. Bu uçakla uçan tüm yolcuların hafızalarına Kemerimizin ismi kazınacak. Bunu önemli bir tanıtım çalışması olarak görüyoruz" dedi.

"1 milyon Rus’a ulaşılacak"

Yapılan anlaşma gereği diğer uçaklarda da tanıtım yapılacağını kaydeden Başkan Mustafa Gül, "Onur Air’in Rusya’ya gidecek bütün uçaklarında Kemer tanıtımı ile ilgili broşür ve harita hediye edilecek. Bu da 1 milyon turiste ulaşmamızı sağlayacak. Çünkü firma yılda 1 milyon Rus taşıyor. Bu turistlerin hepsine Kemer ile ilgili tanıtım materyalleri verilecek. Bu projeye katkısı olan herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

 

Kemer logolu uçak ilk uçuşunu yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Ses ~ 7 yıl önce
A101 işçileri bile haklarını örgütlenerek savundular üstelik maaşları 2000tl yani onur air km ve ka lerinden daha fazla kazanıyorlar. Bizimkilerde anca burada ağlaşıp ekip odasında dedikodu yaparlar. Ya örgütlü bir şekilde sesimiz çıksın yada herkes sussun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemer ~ 7 yıl önce
Walla tebrik ederiz Sayın t Kabin ekibini de bu kemer sıkma politikasında n kurtarsa super olur diğer şirketlerde çok işler basariDigi gibi ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nt ~ 7 yıl önce
İncelemelerde bulunmuşlar ve pilotlarla sohbet etmişler. Ne incelemesi,checklistleri neyi kapsıyor,yetkileri varmı,şakaysa böyle şaka yok Kemer yazısı uzun zamandır var, zaten biliniyo,aldatıldıkarmı yoksa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Demek ki ~ 7 yıl önce
Bu nedenle " kemer" sıkma politikası uyguluyor çalışanlarına. Kış ayında da uçacak zaar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aaaa ~ 7 yıl önce
Ucak 1 aydır ucuyor tanıtmaya yeni fırsatı oldu demek belediyenin :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus asıllı LAZ ~ 7 yıl önce
Kaç gündür kemer logosuyla uçuyor Moskovaya daha yeni mi haber oldu hayret bir hareketler bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mardınlı acenta ~ 7 yıl önce
hayırlı ugurlu olsun ınsallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok guldum ~ 7 yıl önce
Ucakta inceleme yapan protokol uyelerimi :))) daha once safa denetimi yapan belediye baskabi ve kaymakamla hic karsilasmamistim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000