17 Aralık 2012, Pazartesi 09:09:13

YAVUZ ÇİZMECİ'DEN İDDİALI AÇIKLAMALAR

Çin'in en büyük turizm grubu HNA ile ortaklık kuran Mytechnic ile my Cargo'nun CEO'su Yavuz Çizmeci, yılda 80 milyon kişinin seyahat ettiği Çin pazarına dönük operasyonlara başlayabileceklerini söyledi.
  • yolcu taşımacılığı yapılacak sanırsam yavuz beyi MNG den tanıyorum yeni şirket ne zaman kurulacak ve kabinle ilğili alımlarla ilğili bilgisi olan varmı acaba?
  • İnşallah ülkemiz adına hayırlı olur.
  • O kuracağı şirkete de ergün ve cem gibi değerli yöneticiler getirirse epey eğlenceli olur.
  • yavuz çizmeci diyip 10 dk düşünmek gerek.. kafası,kendini çok akıllı ve zeki sanan bir çok insandan daha fazla çalışır.. muhakkak vardır bir getirisi hesabını ince ince yapmıştır. üniversitelerin strateji geliştirme ve işletme mühendisliklerinde tez konusu olması gereken bir bakış açısı...
  • Arkadaslar burda maaslari konusmaniz cok yanlis bir durum sirkette olanlar sirkette kalmali boyle haber sitelerinde sirketimizi kotulemenin bir manasi yok her zaman diyorum kimsenin yavuz beyde parasi kalmadi kalmazda
  • beyler ve bayanlar sonuç olarak Yavuz bey kimseyi zorla çalıştırmıyor haklarınızı vericem dediginde bir kişi de çıkıp ortaya tamam o zaman ben ayrılıyım demedi ne my tecnik te ne my cargo da o yüzden 30 senedir meyve veren ağacı taşlamayı bırakalım artık
  • yavuz çizmecinin yazılarını okuyunca, temel fıkrası dinliyor gibi oluyorum. İkiside çok komik geliyor.
  • yalancıyı öpmüyorlar ya. neyin kafasını yaşıyor bunlar acaba. My teknik te act de haller perişan adam cıkmış nelerden bahsediyor. Allah akıl fikir versin.
  • zeki mürende bizi görücekmi :)
  • parasızlık adamın başını döndürmüş:D:D

Çinli HNA ile ortaklığı bulunan myTECHNIC ve myCargo'nun CEO'su Yavuz Çizmeci, Çin'den Türkiye'ye 5 milyon turist getirilebileceğini söyledi. Habertürk Gazatesi'nden Ünsal Ereke'nin haberine göre Yavuz Çizmeci, Çin'in 80 milyonu bulan outgoing pazarından pay almak için ortağı HNA ile harekete geçebileceklerini söyledi.

Çin'in en büyük havacılık ve turizm şirketi HNA'nın geçen yıl ortak olduğu Türkiye merkezli kargo ve uçak bakım şirketi myTECHNIC ile myCargo'nun CEO'su Yavuz Çizmeci, Çin'de tur operatörlüğüne işine girebileceğini belirterek, "Yılda 80 milyon Çin'li yurtdışına çıkıyor. Gelecek 5 yılda bu 150 milyon olacak. Bunun yüzde 3'ü bile bize yetecektir. Bu kapasiteyi Türkiye'ye taşımak için burada operasyona başlayabiliriz" ifadelerini kullandı.

Türkiye'de turizm atılımının yaşandığı 1980'li yıllarda Avrupa'dan kitle turistini getirmek ilk hizmet vermeye başlayan Sultan Air'in ve Nazar Tur'un kurucusu olduğunu hatırlatan Yavuz Çizmeci, "Biz bu şirketleri Alman turistini Türkiye'ye getirmek için kurduk. Ancak bunlar daha sonra büyük şirketlere satıldı. Şu anda aynı durum Rusya'da yaşanıyor. Yıllık Türkiye'ye gelen 3.5 milyon Rus turistin yüzde 90'ını Türk turizm firmaları taşıyor" diye konuştu.

Avrupa ve Rusya'da olan gelişmelerin gelecekte şu anda binlerle ifade edilen Çin pazarı için de gerçekleşeceğini belirten Çizmeci, "Bizim Çin'den binler seviyesinde gelen turist rakamımız, yavaş yavaş milyonlara ulaşacak. Tur operatörlüğü ile ilgili olarak düşüncemizi de zaman içerisinde gösterebiliriz. Bu işe HNA'da buna destek olacaktır. HNA, Çin'in en büyük turizm grubu olarak 50'ye yakın otele sahip. Ben 5 milyon turistten bahsediyorum. Bu kapasiteyi Türkiye'ye taşımak için burada operasyona başlayabiliriz" dedi.

YAVUZ ÇİZMECİ'DEN İDDİALI AÇIKLAMALAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

kelly ~ 11 yıl önce
yolcu taşımacılığı yapılacak sanırsam yavuz beyi MNG den tanıyorum yeni şirket ne zaman kurulacak ve kabinle ilğili alımlarla ilğili bilgisi olan varmı acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ferdi ~ 11 yıl önce
İnşallah ülkemiz adına hayırlı olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankara Hikayesi Yavuz Ç. ~ 11 yıl önce
O kuracağı şirkete de ergün ve cem gibi değerli yöneticiler getirirse epey eğlenceli olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
yavuz çizmeci diyip 10 dk düşünmek gerek.. kafası,kendini çok akıllı ve zeki sanan bir çok insandan daha fazla çalışır.. muhakkak vardır bir getirisi hesabını ince ince yapmıştır. üniversitelerin strateji geliştirme ve işletme mühendisliklerinde tez konusu olması gereken bir bakış açısı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahmet u. ~ 11 yıl önce
Arkadaslar burda maaslari konusmaniz cok yanlis bir durum sirkette olanlar sirkette kalmali boyle haber sitelerinde sirketimizi kotulemenin bir manasi yok her zaman diyorum kimsenin yavuz beyde parasi kalmadi kalmazda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
others ~ 11 yıl önce
beyler ve bayanlar sonuç olarak Yavuz bey kimseyi zorla çalıştırmıyor haklarınızı vericem dediginde bir kişi de çıkıp ortaya tamam o zaman ben ayrılıyım demedi ne my tecnik te ne my cargo da o yüzden 30 senedir meyve veren ağacı taşlamayı bırakalım artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
temel ~ 11 yıl önce
yavuz çizmecinin yazılarını okuyunca, temel fıkrası dinliyor gibi oluyorum. İkiside çok komik geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sezar ~ 11 yıl önce
yalancıyı öpmüyorlar ya. neyin kafasını yaşıyor bunlar acaba. My teknik te act de haller perişan adam cıkmış nelerden bahsediyor. Allah akıl fikir versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxl ~ 11 yıl önce
zeki mürende bizi görücekmi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
5 mılyon çinli ~ 11 yıl önce
parasızlık adamın başını döndürmüş:D:D

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000