20 Eylül 2008, Cumartesi 08:57:03

VE MYTECHNIC AÇILIYOR...

Türkiye’yi uçak bakımında bölgenin lideri haline getirecek olan myTECHNIC, 27 Eylül tarihinde düzenlenecek resmi törenle açılacak.
  • sonunda acılıyor.. ben ve havacılık sektorunde calısan onlarca kısının bekledıgı fırma.. umarım calısanları ve calısmak ıstıyenlerı mutlu olur. arkadasıma katılıyorum ucret polıtıkasını duzeltmesı gerekıyor.fakat ben acılıstan sonra herseyın yoluna gırecegıne emınım.. bı my technıc calısanı olarak mutsuz ve huzursuzum ama SANS verılmesı gerektıgını dusunuyorum
  • My Technic açılıyor. Türkiye için çok iyi olacak ama my technic in çalışanlarını memnun edemeyen fiyat politikasıyla elindeki yeni teknisyenleri çabuk kaçıracağını dusunuyorum. bakalım nasıl olacakkkk
  • Türkiye icin hayirli ugurlu olsun. Basarilar diliyorum.

Sivil havacılık sektörünün hızlı büyüme potansiyelini ülkemize yöneltme hedefiyle Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı’nda hayata geçirilen myTECHNIC projesinde finale ulaşıldı.

Geçtiğimiz ay uçak bakım sertifikasyonunu tamamlayarak faaliyete geçen myTECHNIC Uçak Bakım ve Onarım Merkezi’nin resmi açılış töreni 27 Eylül Cumartesi günü, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül’ün katılımıyla gerçekleştirilecek.

Havacılık sektörünün duayenlerini bir araya getiren ve 80 milyon dolara mal olan myTECHNIC, 47.000 metrekarelik kullanım alanı ve aynı anda 10 uçağa bakım yapabilme kapasitesiyle Türkiye’yi bölgenin sektör lideri haline getirecek. Uçak bakımı konusunda dünyadaki en iyi uygulamaların analizi sonrası oluşturulan yenilikçi sistemi ve sahip olduğu teknoloji altyapısı ile myTECHNIC, havayolu şirketlerine mevcut bakım merkezlerinden daha hızlı ve şeffaf hizmet sunacak.

Tam kapasiteye ulaşıldığında 1.000 kişiye istihdam sağlayacak olan bakım merkezi teknolojik altyapısı ile alanında pek çok ilke imza atıyor. Kablosuz iletişim ve RFID teknolojilerinin kapsamlı şekilde kullanıldığı myTECHNIC, uçak bakımını maliyet kalemi olmaktan çıkarıp kar odaklı bir havacılık operasyonuna dönüştürecek.

Bölgedeki (Orta Doğu, Avrupa, Asya, Rusya ve Kuzey Afrika) Airbus ve Boeing tipi hava araçları ve komponentlerine bakım hizmeti sunacak olan myTECHNIC ile birlikte Türkiye iki önemli avantaj sağlayacak. Ulusal firmaların kapasite yetersizliği sebebiyle yabancı ülkelere kayan uçak bakım operasyonları myTECHNIC ile beraber ülkemize yönlenecek. Aynı zamanda bölgedeki diğer ülkelere de hizmet ihraç edilmesiyle birlikte Türkiye önemli miktarlarda gelir elde edecek.

myTECHNIC

VE MYTECHNIC AÇILIYOR...

Yorumlar

ah be ~ 16 yıl önce
sonunda acılıyor.. ben ve havacılık sektorunde calısan onlarca kısının bekledıgı fırma.. umarım calısanları ve calısmak ıstıyenlerı mutlu olur. arkadasıma katılıyorum ucret polıtıkasını duzeltmesı gerekıyor.fakat ben acılıstan sonra herseyın yoluna gırecegıne emınım.. bı my technıc calısanı olarak mutsuz ve huzursuzum ama SANS verılmesı gerektıgını dusunuyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pega ~ 16 yıl önce
My Technic açılıyor. Türkiye için çok iyi olacak ama my technic in çalışanlarını memnun edemeyen fiyat politikasıyla elindeki yeni teknisyenleri çabuk kaçıracağını dusunuyorum. bakalım nasıl olacakkkk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Türkiye icin hayirli ugurlu olsun. Basarilar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000