04 Haziran 2012, Pazartesi 14:43:48

TÜRKİYE HAVACILIKTA HİNDİSTAN'A MODEL OLACAK

Dünya havacılık sektörünün izlediği Airline Engineering and Maintenance (Havayolu Mühendislik ve Bakım) Konferansı, dünyanın en büyük 10 uçak merkezi arasında yer alan ve yüzde yüz Türk sermaye ile kurulan myTECHNIC'in ana sponsorluğunda Bombay'da gerçekleştirildi.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • beş parasız bir haftasonu
  • Son yoruma biraz sert sanırım.İnsanlara iş verdinde boş mu gezdiler. Bence management'dakiler iş üretsinler çalışana ne dersen onu yapar. İş yoksa ne yapsın.Birbirinizle uğraşmak iş üretemiyorsunuz.Tesis harika. Insanlar birbiriyle uğraşmak işle meşgul olamıyorlar.
  • Ona Buna sponsor olacagına maaşlarımızı ver çızmeci
  • daha nekadar küçüleceksin my technic
  • Bence iş'ten adam gönderme konusunda harika bir örnek olabilir hindistana. Bizlerden ne istiyorsuz,her gün 5-10 eksiliyoruz,her an kulagımız telefonumuzda,sıra bana ne zaman gelicek diye bekliyoruz. Saygıdeger mytechnic yöneticileri, Biz işten çıkarıldık diye ekmek yediğimiz yere zarar vericek insanlar değiliz. Ne yapıcaksanız bunu yaparken bizleride birazcık olsa düşünüp daha fazla oyalamadan yapın. Bu güne kadar bizler maaşımızı almadıgımız zaman bile şefimizin sözünden çıkmadık sesimizi çıkarmadık. Hiç olmadı buna biraz saygınız olsun çok degerli yöneticiler.
  • yukarıdaki mytechnıc rumuzla konuşan hatta o rumuzu saçma sapan düşünceleriyle kullanan vatandaş kendı aklını kendıne kullan , maaşını alıyorsun senin başka kuyruk acın var sanırım beğenmıyorsan çeker gidersin kımse kımseyı zorla tutmuyor saygın olsun hak etmediğinin fazlasını alıyorsun boş boş gezin icraat yok sonra kalk ekmeğini yediğin yere laf söyle .. etik değil... git başka yerde ağlaaaaaaa
  • sen maaş yatırma git elin memleketinde sponsor sen bi kendi işine bak şirketinin sorunlarınla ilgilen sonra başkalarına akıl ver sayın cem ipek.
  • Havacilikta grev yasagi kanunuyla olsa olsa hindistana model olur. Avrupaya olacak degil ya.

UBM Media tarafından Hindistan’ın ticaret ve finans merkezi olarak bilinen Bombay kentinde düzenlenen Havayolu Mühendislik ve Bakım Konferansı, Hindistan'daki havayollarının üst düzey teknik yöneticilerinin yanı sıra, servis sağlayıcıların da katılımıyla gerçekleştirildi.

Konferansın ana sponsoru olan myTECHNIC’in Genel Müdürü Cem İpek, Bombay'da yaptığı konuşmada “Hindistan büyük nüfusu ve büyüyen ekonomisiyle havacılıkta bizim Türkiye’de on sene önce geçirdiğimiz paradigma değişiminin eşiğinde; fakat gelişimin olabilmesi için Türkiye’nin izlediği yolun izlenip öncelikle kararlı bir devlet ve sivil havacılık yönetiminin önderliği şart. Ardından da havayolu yönetimlerinin bir araya gelerek sektörün önünü açacak adımları atmaları gerekli. Bu değişim sürecinde Hindistan'daki havayollarına bakım ve onarımda destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

TÜRKİYE HAVACILIKTA HİNDİSTAN'A MODEL OLACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Myzede ~ 12 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
$$$ ~ 12 yıl önce
beş parasız bir haftasonu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Interesting ~ 12 yıl önce
Son yoruma biraz sert sanırım.İnsanlara iş verdinde boş mu gezdiler. Bence management'dakiler iş üretsinler çalışana ne dersen onu yapar. İş yoksa ne yapsın.Birbirinizle uğraşmak iş üretemiyorsunuz.Tesis harika. Insanlar birbiriyle uğraşmak işle meşgul olamıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
my technıc ~ 12 yıl önce
Ona Buna sponsor olacagına maaşlarımızı ver çızmeci

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
daha nekadar küçüleceksin my technic

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mekanik çıkartılmaları ~ 12 yıl önce
Bence iş'ten adam gönderme konusunda harika bir örnek olabilir hindistana. Bizlerden ne istiyorsuz,her gün 5-10 eksiliyoruz,her an kulagımız telefonumuzda,sıra bana ne zaman gelicek diye bekliyoruz. Saygıdeger mytechnic yöneticileri, Biz işten çıkarıldık diye ekmek yediğimiz yere zarar vericek insanlar değiliz. Ne yapıcaksanız bunu yaparken bizleride birazcık olsa düşünüp daha fazla oyalamadan yapın. Bu güne kadar bizler maaşımızı almadıgımız zaman bile şefimizin sözünden çıkmadık sesimizi çıkarmadık. Hiç olmadı buna biraz saygınız olsun çok degerli yöneticiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eleştiri ~ 12 yıl önce
yukarıdaki mytechnıc rumuzla konuşan hatta o rumuzu saçma sapan düşünceleriyle kullanan vatandaş kendı aklını kendıne kullan , maaşını alıyorsun senin başka kuyruk acın var sanırım beğenmıyorsan çeker gidersin kımse kımseyı zorla tutmuyor saygın olsun hak etmediğinin fazlasını alıyorsun boş boş gezin icraat yok sonra kalk ekmeğini yediğin yere laf söyle .. etik değil... git başka yerde ağlaaaaaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mytechnic ~ 12 yıl önce
sen maaş yatırma git elin memleketinde sponsor sen bi kendi işine bak şirketinin sorunlarınla ilgilen sonra başkalarına akıl ver sayın cem ipek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avrupaya olacak degil ya ~ 12 yıl önce
Havacilikta grev yasagi kanunuyla olsa olsa hindistana model olur. Avrupaya olacak degil ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000