30 Temmuz 2010, Cuma 16:09:59

myTECHNIC'E GİZEMLİ ORTAK

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda faaliyet gösteren myTECHNIC, yeni bir ortaklığa imza attığını duyurdu. Ancak, şirketten yapılan açıklamada ortaklığın hangi şirket ya da şirketlerle yapıldığı sır gibi saklanıyor.
  • ya bırakın allah aşkına hepsi palavra ne ortağı ne satılması millet açlıktan ölüyor.madem satıldı nerde yeni sahipler kimsenin bir açıklama yaptığı yok.
  • DAHA 15 GÜN NCESİNE KADAR YENİ ORTAKTAN BAHSEDERKEN BUGUN BUTUN ŞİRKET İSTİFA VERDİ.ÇİZMECİ YÜKÜNÜ ALDI ELEMANLARA DA BİRİ KALDI.BUNDAN HABERİNİZ VARMİ İŞÇİLERİ SÜRESİZ İZİNE ÇIKARDILAR YAZIK DEGILMİ ONCA İNSANA BU MÜBAREK AYDA ÇİZMECİ KEFENİN CEBİ YOK....AMA KUL HAKKI DİYE BİRŞEY VAR ALLAH GRSÜN SENİİİİİİ
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • bu kadar yorum yapanlar arasında üç beş kişi den başka savunan yok.onlarındanneden savundugu kım oldugu zaten bellıdır...fazla söze gerek yok bu şirketin de savunulacak bir yanı yok...my technıc bitmiştir ama şu bir gercek kendi, bitmeden çogu insanı maddi yönden bitirmiştir....yazık çok yazık
  • merhaba.nedense mytechnic kurulduğundan bu yana yaz sezonlarında hep bir satıldı hikayesi dolaşır.çünkü çalışanların en azından 2 ayda bir aldıkları yarım maaş uçak bakımlarından gelmektedir.yazın bakım olmayınca hep bu söylenti çıkar nedendir bilinmez!!!ben bunu direkt motivasyona bağlıyorum ki şirket çalışanları için motivasyon çok önemlidir.maaş olmasa da!! (sivil havacılık insan faktörleri DİKKAT!!)bu şartlar altında kaliteden ne kadar bahsedilebilir ki! sanrım her şey yapılan işin önemini kavramaktan geçiyor diye düşünüyorum...yorum sizin!
  • Ne ruhu-my technic-hadi hayırlı olsun-my tecnıch herkese yeter diyenlere, 19 yorumda 4 kişi kalmışsınız yazık size,hala gerçekleri göremiyorsunuz.Bu 15 kişi gibi düşünenler aptal sizxler akıllısınız.İnşallah her şey düşündüğünüz gibi olur.Önemli olan zihniyet.Çalışanın maaşları ile biryerlere varmak düşüncesinde olanlar ne kadar yanıldıklarını zamanı geldiğinde anlayacaklardır.Gün ola devran döne.
  • Bizlere bu güne kadar verilen sözlerin hiçbiri yerine getiril(e)mediği için bu açıklamalara da inan(a)mıyoruz.Bundan sonra verilen sözlere değil yapılan icraatlara bakacağız.Bizler fazla birşey beklemiyoruz.Sadece hak ettiğimiz maaşlarımızı zamanında almayı bekliyoruz.Avans adı altında hak ettiğimiz maaşlarımızı bölük pörçük almak istemiyoruz.Her aybaşı ayrı bir hikaye dinlemek istemiyoruz.
  • Çalışanlar hakkında biraz daha dikkat ederek yorum yapın lütfen! size kalmadı milletin abdestini düşünmek...
  • 6-) Hangi 450 uzmandan bahsediyorsunuz MY TEKNİK in tüm personeli kaç kişi,eğer uzman dediğiniz ofis çalışanları ise buna diyecek sözüm yok.7-)(Bu yalanlarınızla demiyeceğim.)Bu ümit veren konuşmalarınızla bizleri daha ne kadar oyalıyacaksınız.8-) Bizler sizin her geçen gün kan kaybettiğinizi görerek üzülüyoruz ama siz bunu göremiyorsunuz .9-)Üzülerek söylüyorum yakında biteceksiniz, bizlerle beraber.
  • 2-) yaklaşık 30 aydır ya alamadığımız yada geç alabildiğimiz maaşlarımız nedeni ile bankalara olan kredi veya kredi kartı faizleri nedeniyle uğradığımız zaralar ne olacak.3-)Bizlerin bankalara olan kredi itibarımızı kim geri verecek.4-)Bu güne kadar şirketin başına getirdiğiniz genel müdürlerin hepsini yalancı konumuna düşürdünüz.Bizler kime inanalım.5-) bu güne kadar verdiğiniz hiçbir sözün arkasında duramadınız,size de inancımız kalmadı.

"myTECHNIC sermayesini güçlendiriyor" başlıklı açıklamada, 35 milyon TL'lik sermayenin 82,5 milyon TL'ye yükseltildiği belirtildi.

İşte myTECHNIC tarafından yapılan o yazılı açıklama:

"İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 2008 yılından buyana hizmet veren uçak bakım merkezi myTECHNIC, sermaye artırımına giderek 21 milyon USD olan sermayesini 55 milyon USD’ye çıkardı.

Konuyla ilgili myTECHNIC’ten yapılan açıklamada şöyle denildi:

Sabiha Gökçen Havaalanı’nda 2007 yılında Savunma Sanayi Müsteşarlığı’ndan 20 yıl süreyle kiralanan arazi üzerinde inşaatı başlayan myTECHNIC Uçak Bakım Merkezi 2008 Ağustos’undan itibaren teknik hizmet faaliyetlerini sürdürmektedir.

Boeing ve Airbus uçaklarına büyük bakım hizmeti veren tesis, 2 yıllık bir sürede bünyesinde çalıştırdığı 450 uzman teknik personeliyle 100’ün üzerinde uçağa bakım hizmeti vermiştir.

Ulaştırma Bakanlığı’nın “Türkiye’yi bölgemizde uçak bakım merkezi haline getirme1 politikasına paralel olarak hayata geçirilen yatırım bu günlerde yeni bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

Bu kapsamda halihazırda 21 milyon USD (35 milyon TL) sermayesi olan myTECHNIC, sermayesini 55 milyon dolara (82.5 milyon TL) çıkarmaktadır.

Bu hamleyle ilişkin sermayedarlar arasına katılan iki yatırım fonundan ilkinin CEO’su şunları söyledi:

“2007 yılında temeli atılan myTECHNIC, 18 aylık bir sürede bölgesinde eşine rastlanılmayan bir alt yapı ve mimari ile olağanüstü güzel bir tesis olarak faaliyete geçti.

Beraberinde dünyaca ünlü bir danışmanlık firmasının katkısıyla “Yalın Yönetim (LEAN)”  prensiplerine uygun bir çalışma ortamı yarattı.

Geçtiğimiz iki yılda da 100’ün üzerinde uçağın büyük bakımını yaparak, uçak bakım merkezleri arasında kendisinin de güçlü bir oyuncu olarak yer aldığını gösterdi.

myTECHNIC, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nin ve Ulaştırma Bakanlığı’nın politikaları çerçevesinde uygun atılımlar yapmaktadır.

Bunlara ilave olarak, şimdi yeni bir hamle yaparak sermaye yapısını güçlendirme kararı almıştır.

Bu güçlü sermaye yapısını takiben yeni ortaklıklarla bölgede önemli bir çekim merkezi olma hedefiyle ilerlemektedir.”

Sermaye artışına katılan ikinci fonun yetkilileri ise, konu hakkında ayrıca bir açıklam yapacaklarını belirtti. Her iki yatırım fonuda bürokratik sürecin tamamlanmasından sonra ayrıca açıklama yapacaklar.

myTECHNIC yeni sermaye artışı ile hem çalışanlarının geleceklerini güvence altına alıyor, hem de gerekli ilave yatırımlarını hayata geçiriyor.  

myTECHNIC, bu sermaye artışına ilave olarak şu anda imzaları atılan ve Eylül ayı ortası itibariyle tüm süreçleri sonuçlanacak yeni bir stratejik ortaklıkla Türkiye, Avrupa, Orta Doğu ve Rusya’da yeni atılımların peşinden gidecektir.

myTECHNIC YÖNETİM KURULU"

myTECHNIC'E GİZEMLİ ORTAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (63)

Misafir ~ 13 yıl önce
ya bırakın allah aşkına hepsi palavra ne ortağı ne satılması millet açlıktan ölüyor.madem satıldı nerde yeni sahipler kimsenin bir açıklama yaptığı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
DAHA 15 GÜN NCESİNE KADAR YENİ ORTAKTAN BAHSEDERKEN BUGUN BUTUN ŞİRKET İSTİFA VERDİ.ÇİZMECİ YÜKÜNÜ ALDI ELEMANLARA DA BİRİ KALDI.BUNDAN HABERİNİZ VARMİ İŞÇİLERİ SÜRESİZ İZİNE ÇIKARDILAR YAZIK DEGILMİ ONCA İNSANA BU MÜBAREK AYDA ÇİZMECİ KEFENİN CEBİ YOK....AMA KUL HAKKI DİYE BİRŞEY VAR ALLAH GRSÜN SENİİİİİİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu kadar yorum yapanlar arasında üç beş kişi den başka savunan yok.onlarındanneden savundugu kım oldugu zaten bellıdır...fazla söze gerek yok bu şirketin de savunulacak bir yanı yok...my technıc bitmiştir ama şu bir gercek kendi, bitmeden çogu insanı maddi yönden bitirmiştir....yazık çok yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
merhaba.nedense mytechnic kurulduğundan bu yana yaz sezonlarında hep bir satıldı hikayesi dolaşır.çünkü çalışanların en azından 2 ayda bir aldıkları yarım maaş uçak bakımlarından gelmektedir.yazın bakım olmayınca hep bu söylenti çıkar nedendir bilinmez!!!ben bunu direkt motivasyona bağlıyorum ki şirket çalışanları için motivasyon çok önemlidir.maaş olmasa da!! (sivil havacılık insan faktörleri DİKKAT!!)bu şartlar altında kaliteden ne kadar bahsedilebilir ki! sanrım her şey yapılan işin önemini kavramaktan geçiyor diye düşünüyorum...yorum sizin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne ruhu-my technic-hadi hayırlı olsun-my tecnıch herkese yeter diyenlere, 19 yorumda 4 kişi kalmışsınız yazık size,hala gerçekleri göremiyorsunuz.Bu 15 kişi gibi düşünenler aptal sizxler akıllısınız.İnşallah her şey düşündüğünüz gibi olur.Önemli olan zihniyet.Çalışanın maaşları ile biryerlere varmak düşüncesinde olanlar ne kadar yanıldıklarını zamanı geldiğinde anlayacaklardır.Gün ola devran döne.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bizlere bu güne kadar verilen sözlerin hiçbiri yerine getiril(e)mediği için bu açıklamalara da inan(a)mıyoruz.Bundan sonra verilen sözlere değil yapılan icraatlara bakacağız.Bizler fazla birşey beklemiyoruz.Sadece hak ettiğimiz maaşlarımızı zamanında almayı bekliyoruz.Avans adı altında hak ettiğimiz maaşlarımızı bölük pörçük almak istemiyoruz.Her aybaşı ayrı bir hikaye dinlemek istemiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çalışanlar hakkında biraz daha dikkat ederek yorum yapın lütfen! size kalmadı milletin abdestini düşünmek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
6-) Hangi 450 uzmandan bahsediyorsunuz MY TEKNİK in tüm personeli kaç kişi,eğer uzman dediğiniz ofis çalışanları ise buna diyecek sözüm yok.7-)(Bu yalanlarınızla demiyeceğim.)Bu ümit veren konuşmalarınızla bizleri daha ne kadar oyalıyacaksınız.8-) Bizler sizin her geçen gün kan kaybettiğinizi görerek üzülüyoruz ama siz bunu göremiyorsunuz .9-)Üzülerek söylüyorum yakında biteceksiniz, bizlerle beraber.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
2-) yaklaşık 30 aydır ya alamadığımız yada geç alabildiğimiz maaşlarımız nedeni ile bankalara olan kredi veya kredi kartı faizleri nedeniyle uğradığımız zaralar ne olacak.3-)Bizlerin bankalara olan kredi itibarımızı kim geri verecek.4-)Bu güne kadar şirketin başına getirdiğiniz genel müdürlerin hepsini yalancı konumuna düşürdünüz.Bizler kime inanalım.5-) bu güne kadar verdiğiniz hiçbir sözün arkasında duramadınız,size de inancımız kalmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000