05 Eylül 2014, Cuma 16:36:11

myTECHNIC MİNİKLERİ AĞIRLADI

2008 yılında faaliyete geçen ve aynı anda 12 uçağın bakımının yapılabilmesiyle bölgenin en büyük uçak bakım merkezlerinden biri olan myTECHNIC, bugün personel çocuklarını ağırladı.
  • Amaç yeter daha ne olsun...harika bir etkinlik olmus, düşünenin emeği geçenlerin destekleyenlerin yüreklerine sağlik...
  • myTECNIC'ten böyle haberler almak gerçekten çok güzel çok şeyler değişmiş olmalı
  • bu organıızasyonu duzenleyen ve emegı gecen basta ık departmanı,ıdarı ısler ve herkese sonsuz tesekkurler her sey cok ıyı duzenlenmıs ve planlanmıstı.aılelerın evlerınden alınması yemekler palyaco ve cocuklara verılen hadıyeler cok guzeldı.
  • 25 yıllık meslek yaşantımın en duygusal, en anlamlı, en güzel günüydü. Bu etkinliği gelenekselleştirmek niyetiyle katkıda bulunan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Bölgenin en büyük uçak bakım merkezlerinden biri olan myTECHNIC’te “Annem, babam ne iş yapar?” adlı bir etkinlik düzenlendi.

60’ın üzerinde çocuğu ağırlayan myTECHNIC yetkilileri, gelen minik misafilerine hangarı gezdirdi. Etkinlikte yer alan palyaço ile eğlenen personel çocukları öğle yemeğinden sonra hediyelerini aldı. Anne ve babalarının ne şartlarda çalıştığını gözlemleyen çocuklar, daha sonra havacılık temalı resimler çizerek myTECHNIC yetkililerine hediye ettiler.

Çocuklar tarafından yapılan havacılık temalı resimlerin myTECHNIC koridorlarında sergileneceği belirtildi.







myTECHNIC MİNİKLERİ AĞIRLADI

Yorumlar

misafir ~ 10 yıl önce
Amaç yeter daha ne olsun...harika bir etkinlik olmus, düşünenin emeği geçenlerin destekleyenlerin yüreklerine sağlik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eski çalışan ~ 10 yıl önce
myTECNIC'ten böyle haberler almak gerçekten çok güzel çok şeyler değişmiş olmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tesekkurler ~ 10 yıl önce
bu organıızasyonu duzenleyen ve emegı gecen basta ık departmanı,ıdarı ısler ve herkese sonsuz tesekkurler her sey cok ıyı duzenlenmıs ve planlanmıstı.aılelerın evlerınden alınması yemekler palyaco ve cocuklara verılen hadıyeler cok guzeldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cem İpek ~ 10 yıl önce
25 yıllık meslek yaşantımın en duygusal, en anlamlı, en güzel günüydü. Bu etkinliği gelenekselleştirmek niyetiyle katkıda bulunan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000