07 Eylül 2012, Cuma 11:51:04

myCARGO VE myTECHNIC DE AIREX'E KATILDI

myTECHNIC VE myCARGO, bu yıl 9'uncusu düzenlenen AIREX fuarına katıldı.
  • bende iş kur guvencesıyle kurslara baslayıp yarım bırakmıstım. o gunden bu yana devamlı şirketın durumunu gozden geçiriyordum acaba kursu yarım bıraktıgım ıcın pişman olurmuyum dıye cok dusunmustum.demekkı sırket durumu cok ıyı degıl allh yardımcıları olsun.iyiki olmamıs.bazen bızım ıcın hayır gorunenler demekkı şer miş..degerlı arkadaslar bır an once ısn sıknıtılarını gıderırler..
  • maaşları gününde yatıran bir şikketti bu, easa denetiminde öğle denmişti ya hani, hak edişten 23 gün sonra hak edilen değilde bir miktar para sus payı olarak veriliyor. Ve hala ülkemizde adelet ve demokrasiden, bu konuda ki ıyıleşmelerden bahsediliyor. Devlet zengin ve güçlü hukuku uyguladığı sürece, insanlar elbette bu pastada yer kapmak için inançlarını ve değerlerini görmezden gelecektir... tavandan tabana olan yangın geçici ve kısırdır, beklemenın luzumu yok çünkü haksızlığa karşı son çare susmaktır...
  • heralde iki ay daha para vermezsniniz...
  • amaç belli anlayan yok tazminat ödememek için kurulan komblo bunlar bırakır gider tazminat ödemeyiz diyorlar peki pazartesi ne olacak yine grev altında calışmamak...AMA SUÇLU SİZLER DEGİL BİZİM GİBİ EŞŞEKLERDE.....
  • Agustos maaşı 8 ekimden sonra belki yatabilirmiş emekçi kardeşlerim. bu kadar sabrettik az daha sabredelim dimi. 3 senedir göremediğimiz şu meşhur güzel günler çok yakındaymış. yönetim değişmeden bu şirket adam olmaz.
  • adındanda belli tarihte yani yılda bir maaş allaha haval etdik cıkar inşallah.....
  • Bugün ziyaret ettim Airex i ve tabi ki my teknik çalışanlarıyla karşılaştım.Yine ücretsiz izine çıkarıldıklarını ve en son ağustosda yarım maaş aldıklarını,hangarda hiç bişey yapmadan oturduklarını söylediler..Bunları duyupda orada ki arkadaşlarıma üzülmemek elde değil.Stand kurup hiç bişeyden eksik kalmayan Çizmeci O standa harcanan para ile en az 10 kişini maaşını öderdin. Böyle şeylere para harcandığı için şirketin bu halde zaten.
  • act de maaşlar yatmıyor. yabancı pilotlar maaşını alıyor. yerlilere ekonomik kriz bahane ediliyor. fakat şirket büyüyor. fedakarlık personelden gelişme semirme çizmeden.
  • YAVUZ CİZMECİ BÜYÜK YATIRIM YAPTI AMA TİCARET COLUK COCUK DOLDU PAZARLAMA SIFIR,747 LER UCAMIYORSA TİCARETİ GÖZDEN GEÇİRCEN,BİRKAÇ KİŞİ DIŞINDA TİCARET VE PAZARLAMA SIFIR,MNG DE AYNI DURUMDA.
  • maaş ne demek ne işe yarar bilmiyorum. bi ara bi cuma bu maaş yatar umarım 53. haftanın cuması olmaz:)

İki yılda bir gerçekleşen ve bu yıl 9’uncusu düzenlenen Uluslararası Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı AIREX 2012’de myCARGO filosuna kattığı yeni uçaklarını tanıtırken, myTECHNIC uçak bakım ve onarım alanındaki uzmanlığını ziyaretçilerle paylaşıyor.

Fuarın açılışını gerçekleştiren Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, myTECHNIC ve myCARGO standını ziyaret ederek şirketlerin CEO’su Yavuz Çizmeci’den gelecek stratejilerine ilişkin bilgi aldı.

Dünya havacılık otoritelerini ağırlayacak olan AIREX Fuarı’nda özel jetler, uzun ve kısa menzilli yolcu uçaklarının yanı sıra, sportif ve amatör hava araçları da sergilenecek.

Asya’dan Afrika’ya, Avrupa’dan Amerika’ya kadar dünyanın birçok ülkesinden uçaklara bakım ve onarım hizmeti veren myTECHNIC ile filosunda bulunan geniş gövdeli uçaklarla kıtalararası operasyonlarını sürdüren myCARGO, Türkiye’nin lojistikte önemli bir üs olmasına katkı sağlıyor.

myCARGO VE myTECHNIC DE AIREX'E KATILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
bende iş kur guvencesıyle kurslara baslayıp yarım bırakmıstım. o gunden bu yana devamlı şirketın durumunu gozden geçiriyordum acaba kursu yarım bıraktıgım ıcın pişman olurmuyum dıye cok dusunmustum.demekkı sırket durumu cok ıyı degıl allh yardımcıları olsun.iyiki olmamıs.bazen bızım ıcın hayır gorunenler demekkı şer miş..degerlı arkadaslar bır an once ısn sıknıtılarını gıderırler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
maaşları gününde yatıran bir şikketti bu, easa denetiminde öğle denmişti ya hani, hak edişten 23 gün sonra hak edilen değilde bir miktar para sus payı olarak veriliyor. Ve hala ülkemizde adelet ve demokrasiden, bu konuda ki ıyıleşmelerden bahsediliyor. Devlet zengin ve güçlü hukuku uyguladığı sürece, insanlar elbette bu pastada yer kapmak için inançlarını ve değerlerini görmezden gelecektir... tavandan tabana olan yangın geçici ve kısırdır, beklemenın luzumu yok çünkü haksızlığa karşı son çare susmaktır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
$$$ ~ 11 yıl önce
heralde iki ay daha para vermezsniniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hangarCIK ~ 11 yıl önce
amaç belli anlayan yok tazminat ödememek için kurulan komblo bunlar bırakır gider tazminat ödemeyiz diyorlar peki pazartesi ne olacak yine grev altında calışmamak...AMA SUÇLU SİZLER DEGİL BİZİM GİBİ EŞŞEKLERDE.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gururlu ama beş parasız ~ 11 yıl önce
Agustos maaşı 8 ekimden sonra belki yatabilirmiş emekçi kardeşlerim. bu kadar sabrettik az daha sabredelim dimi. 3 senedir göremediğimiz şu meşhur güzel günler çok yakındaymış. yönetim değişmeden bu şirket adam olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tarih teknic ~ 12 yıl önce
adındanda belli tarihte yani yılda bir maaş allaha haval etdik cıkar inşallah.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yine ücretli izin ~ 12 yıl önce
Bugün ziyaret ettim Airex i ve tabi ki my teknik çalışanlarıyla karşılaştım.Yine ücretsiz izine çıkarıldıklarını ve en son ağustosda yarım maaş aldıklarını,hangarda hiç bişey yapmadan oturduklarını söylediler..Bunları duyupda orada ki arkadaşlarıma üzülmemek elde değil.Stand kurup hiç bişeyden eksik kalmayan Çizmeci O standa harcanan para ile en az 10 kişini maaşını öderdin. Böyle şeylere para harcandığı için şirketin bu halde zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yingyeng ~ 12 yıl önce
act de maaşlar yatmıyor. yabancı pilotlar maaşını alıyor. yerlilere ekonomik kriz bahane ediliyor. fakat şirket büyüyor. fedakarlık personelden gelişme semirme çizmeden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YAZIK ~ 12 yıl önce
YAVUZ CİZMECİ BÜYÜK YATIRIM YAPTI AMA TİCARET COLUK COCUK DOLDU PAZARLAMA SIFIR,747 LER UCAMIYORSA TİCARETİ GÖZDEN GEÇİRCEN,BİRKAÇ KİŞİ DIŞINDA TİCARET VE PAZARLAMA SIFIR,MNG DE AYNI DURUMDA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maaş mı? ~ 12 yıl önce
maaş ne demek ne işe yarar bilmiyorum. bi ara bi cuma bu maaş yatar umarım 53. haftanın cuması olmaz:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000