21 Mayıs 2013, Salı 08:05:15

EN YETKİLİ BAKIM MERKEZİ SEÇİLDİ

Türk Hava Kurumu Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü’nün organize ettiği Havacılık İşletmeciliği Ödülleri’nde dünyanın ilk çevreci-yalın uçak bakım ve onarım merkezi myTECHNIC, ‘En iyi Yetkili Bakım Merkezi’ ödülüne layık görüldü.
  • ne deniyordu bu durumlarda , kendisi calip kendisi oynamak mi :))
  • THK Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü,en önce,kendi kurumlarının mali analizini yapıp,daldan dala konmanın,bilgi sahibi olmadan sadece fikirle nereye gidileceğinin öngörüsüne sahip olmalıdır.
  • Ayrıca kurucu rektörümüzün yerine THY den bir hoca gelcekmiş. Seçimlerde bakan olacak sayın Ünsal hoca yerine aday kimselerin şirketini 'en iyi' seçmemiş. Halbuki başındaki hoca değerli bir insandır. Siz ne düşünüyorsunuz?
  • Kendilerimi seçti sanıyorsunuz. En başta törene gelebilecek kişiler seçildi, 2. olarakta iş ilişkisi içinde olan, olması arzulanan şirketler seçildi. Zaten öğrenci arkadaşların şu an için böyle bir bilgileri bulunmamaktadır. Yani Emirates'i seçseler acaba kimi nasıl davet edeceklerdi? Gökçen'e gelince öğrencilerini zamanında mezun edemeyerek, planlamaları düzgün yapamayarak, sürekli değişen yönetim, thk'nın yetkililerinin müdürlere olan baskısı sonucunda sürekli 'ben istifa ediyorum' diyen müdürlerin olduğu okul. Bakım yetkisi'nin elinden alındığı kurum, hocalar arasında 'asker sivil' ayrımının olduğu Gökçen'de neyi nasıl seçmişler. Tav'a gelince yagemdeki eğitim planlamasında neler olduğunu biliyoruz. Dalaman'a THK bir uçuş okulu kuracak, elif hanım çalışmalara devam ediyor. Ayrıca, kendi prof larını elinde tutamayan, başarılı proflarını bir bir elinden kaçıran ve kaçırmaya devam edecek olan bir üniversite nasıl ayakta kalacak, yakında dekanlar bile istifa edip giderler..
  • o kadar yalın ki...... para pul söz konusu bile olmuyor artık şirkette ;) 4 yıl önce 600 dolara işe başlayan mec arkadaşlar hala sadece 600 dolar alıyor :D zammın tek kuruşun adı bile geçmiyor....
  • demek ki THK üniversitesi öğrencilerinin bir şeyden haberi yokmuş, eğitim şart!
  • bir de zam alabilsek :)
  • körler sağırlar birbirini ağırlar misali...resmen komedisiniz...allah bildiği gibi etsin sizi yaaaa....
  • Ödüller anlaşılan firmalara verildi yani sen beni gör ben sana ödül vereyim mantığıyla saçmalık kesinlikle.Tarifesiz en iyi havayolu olarak Borajeti seçmeleri komedi zaten.En iyi uçuş eğitim organizasyonun THK Gökçen olmadığı ortada bir gökçen öğrencisiyle konuşulsa herkese anlatır ne kadar berbat olduğunu
  • bence yavuz bey şirketi kurarken ucuza malolsun diye sera gibi yapmış çevreci olacağını hiç düşünmemiştin onun için en önemli şey her zaman para :)

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 2008 yılında faaliyete geçen ve aynı anda 12 uçağın bakımının yapılabilmesiyle bölgenin en büyük uçak bakım merkezi unvanı bulunan myTECHNIC, Türk Hava Kurumu Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü tarafından ‘En İyi Yetkili Bakım’ merkezi seçildi. 20 Mayıs’ta gerçekleştirilen törende ödülü myTECHNIC adına Recai Yılmaz aldı. 

Asya’dan Avrupa'ya, Afrika’dan Ortadoğu’ya kadar farklı kıtalardan uçaklara bakım ve onarım hizmeti veren myTECHNIC,  kurulduğundan bu yana 5 yılda 100’ün üzerinde farklı havayoluna hizmet verdi.  myTECHNIC, güçlü bir finansal altyapı ve genişleyen müşteri portföyüyle Türkiye’nin önde gelen havacılık yatırımlarından birisi olmaya devam ediyor.

Diğer ödüller:

Havalimanı İşletmecisi: TAV
Tarifeli Havayolu: Pegasus
Tarifesiz Havayolu:BoraJet
Tarifeli Havalimanı: Ankara Esenboğa
Tarifesiz Havalimanı: Dalaman
İkram Servis Hizmetleri: Turkish Do&Co
Uçuş Eğitim Organizasyonları: THK Gökçen Havacılık

EN YETKİLİ BAKIM MERKEZİ SEÇİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

HA HA HA ~ 11 yıl önce
ne deniyordu bu durumlarda , kendisi calip kendisi oynamak mi :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalan Dünya ~ 11 yıl önce
THK Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü,en önce,kendi kurumlarının mali analizini yapıp,daldan dala konmanın,bilgi sahibi olmadan sadece fikirle nereye gidileceğinin öngörüsüne sahip olmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
içimizden biri 2 ~ 11 yıl önce
Ayrıca kurucu rektörümüzün yerine THY den bir hoca gelcekmiş. Seçimlerde bakan olacak sayın Ünsal hoca yerine aday kimselerin şirketini 'en iyi' seçmemiş. Halbuki başındaki hoca değerli bir insandır. Siz ne düşünüyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
içimizden biri ~ 11 yıl önce
Kendilerimi seçti sanıyorsunuz. En başta törene gelebilecek kişiler seçildi, 2. olarakta iş ilişkisi içinde olan, olması arzulanan şirketler seçildi. Zaten öğrenci arkadaşların şu an için böyle bir bilgileri bulunmamaktadır. Yani Emirates'i seçseler acaba kimi nasıl davet edeceklerdi? Gökçen'e gelince öğrencilerini zamanında mezun edemeyerek, planlamaları düzgün yapamayarak, sürekli değişen yönetim, thk'nın yetkililerinin müdürlere olan baskısı sonucunda sürekli 'ben istifa ediyorum' diyen müdürlerin olduğu okul. Bakım yetkisi'nin elinden alındığı kurum, hocalar arasında 'asker sivil' ayrımının olduğu Gökçen'de neyi nasıl seçmişler. Tav'a gelince yagemdeki eğitim planlamasında neler olduğunu biliyoruz. Dalaman'a THK bir uçuş okulu kuracak, elif hanım çalışmalara devam ediyor. Ayrıca, kendi prof larını elinde tutamayan, başarılı proflarını bir bir elinden kaçıran ve kaçırmaya devam edecek olan bir üniversite nasıl ayakta kalacak, yakında dekanlar bile istifa edip giderler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
garip ~ 11 yıl önce
o kadar yalın ki...... para pul söz konusu bile olmuyor artık şirkette ;) 4 yıl önce 600 dolara işe başlayan mec arkadaşlar hala sadece 600 dolar alıyor :D zammın tek kuruşun adı bile geçmiyor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THK Üniversitesi ~ 11 yıl önce
demek ki THK üniversitesi öğrencilerinin bir şeyden haberi yokmuş, eğitim şart!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
........ ~ 11 yıl önce
bir de zam alabilsek :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saçma ~ 11 yıl önce
körler sağırlar birbirini ağırlar misali...resmen komedisiniz...allah bildiği gibi etsin sizi yaaaa....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 11 yıl önce
Ödüller anlaşılan firmalara verildi yani sen beni gör ben sana ödül vereyim mantığıyla saçmalık kesinlikle.Tarifesiz en iyi havayolu olarak Borajeti seçmeleri komedi zaten.En iyi uçuş eğitim organizasyonun THK Gökçen olmadığı ortada bir gökçen öğrencisiyle konuşulsa herkese anlatır ne kadar berbat olduğunu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sefaf ~ 11 yıl önce
bence yavuz bey şirketi kurarken ucuza malolsun diye sera gibi yapmış çevreci olacağını hiç düşünmemiştin onun için en önemli şey her zaman para :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000