23 Ağustos 2010, Pazartesi 09:47:06

BİTMEYEN SENFONİ: myTECHNIC

AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık, sektöre çok hızlı bir giriş yapan ancak şimdilerde akibeti belirsizliğini koruyan myTECHNIC'i köşesine taşıdı. Peki, Kıdık neler dedi? İşte o yazı...
  • nerde maaş gardaş hesap boş kime yatırmışlar?işi bırakanlaramı yatırmışlar?
  • Alınan en son habere göre 1 maaş DAHA yatırmışlar. Daha da kimse gitmez. Kalanları da yatıracaklar.
  • daha da yatacaktır. zaten giden gitti, kalan aslanlar bizimdir......
  • Alınan son haberlere göre 1 maaş yatırmışlar.Teknisyenler gitmesin diye.İnşallah geri kalanları da yatırırlar.
  • mtechnicte şirketin kuruluşundan beridir çalışmaktadyım. şirketin son durumunu şaşkınlıkla, üzüntüyle ve bıkkınlıkla izlemekteyim. düşüncem şudur ki yavuz bey ve ekibine katkılarından dolayı teşekkür etmek ve artık bu şirketi yeni sahibine teslim etmek gerekir. bu türk sivil havacılık sektörü için en iyisi olacaktır.
  • sen merak etme ben çalışan eşiyim bu şirketle ilgili yaptıgım yorumlar şükür 3 sene oldu hala beni haklı çıkarıyor.hatta şurda yayınlanacagını bılsem öyle kelimeler kullanırım kı işte şirketin onu yutabılırmı bılmıyorum.biz o savundugun şirket yüzünden ne hallere geldik neler çektik biz biliriz.ben belki orda çalışmadım ama orada çalışan eşi daha çok tecrübe sahibi oluyor.parasız nasıl geçinilir olmayan parayla nasıl yemeklik alınır varsa çocugunuzun istekleri nasıl karsılanıp mutlu edilir.ben şunu bilir şunu öylerim eger orayı savunabılen bir insan varsa ya sırtı saglamdır yada saglam yalakadır....allah orda kalan varsa yardım etsın yalaka olanlar hariç...benim bildiğim adam olanlar resti çekti ama maaşları yüzünden bekliyorlar...
  • arkadaşlar bütün çalışanlar istifa edip başka şirketlerle anlaştı.lisanssız teknisyenlerde dahil.umut eden arkadaşlar hala niye umut ediyorlar bence kendinize bir gelin!yetki düşüyor!bu şirkete bundan sonra kim çalışmaya gelir ki?
  • İllaki sizlerin de sıkıntılarınız vardır. O zaman diyeceksiniz ki biz uçmuyoruz. Demesi kolay demeyin. İpler sizin elinizde. Oralarda hangi şartlarda çalıştığınızı, uçtuğunuzu bütün sektör biliyor. Gerekirse TALPA ile irtibata geçin, olmadı otoritelere gidin. Bile bile ölüme uçmak ne kadar mantıklı? ACT nin başına gelenleri okuyunca ölümlü kaza olmadığına seviniyoruz ama bir sonrakinde ya olursa?
  • Arkadaşlar, ACT nin base i hangi havalimanı? AHL mi yoksa SGH mi? Teşekkürler
  • ACT Kokpit adına gerçekten çok mutlu oldum, Umarım bu birlik ve beraberliğiniz sürekli devam eder. Saygılar

Yine hüsran, yine hüsran... Geçen yıl Nisan ayında "MY TECHNIC'de paralar ödenemiyor" şeklinde bir haber yayınlamıştık AirportHaber'de. Bu haberden sonra o zaman şirketin genel müdürü olan Mehmet Çeçen hiç beklemediğimiz bir tepki göstermişti bizlere. MY TECHNIC'in sahibi Yavuz Çizmeci'nin gönül koyması ise yanında bonus olmuştu.

Oysa hepimiz desteklemiştik, alkışlamıştık bu projeyi. Yavuz Çizmeci ile Cankut Bagana MY TECHNIC projesini basının karşısına geçerek gururla anlatmışlardı.

MY TECHNIC'in açılışı gecikmişti. Sancılı başlayan açılış süreci gibi hizmet süreci de hep sancılı sürdü. Milyon dolarlar yatırılarak dikilen ağacın bir çınar gibi uzun süreli yaşam süreceğini düşünenleri mahcup etti MY TECHNIC.

AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık'ın köşe yazısının tamamı için TIKLAYIN

BİTMEYEN SENFONİ: myTECHNIC

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 14 yıl önce
nerde maaş gardaş hesap boş kime yatırmışlar?işi bırakanlaramı yatırmışlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Alınan en son habere göre 1 maaş DAHA yatırmışlar. Daha da kimse gitmez. Kalanları da yatıracaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
daha da yatacaktır. zaten giden gitti, kalan aslanlar bizimdir......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Alınan son haberlere göre 1 maaş yatırmışlar.Teknisyenler gitmesin diye.İnşallah geri kalanları da yatırırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
mtechnicte şirketin kuruluşundan beridir çalışmaktadyım. şirketin son durumunu şaşkınlıkla, üzüntüyle ve bıkkınlıkla izlemekteyim. düşüncem şudur ki yavuz bey ve ekibine katkılarından dolayı teşekkür etmek ve artık bu şirketi yeni sahibine teslim etmek gerekir. bu türk sivil havacılık sektörü için en iyisi olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sen merak etme ben çalışan eşiyim bu şirketle ilgili yaptıgım yorumlar şükür 3 sene oldu hala beni haklı çıkarıyor.hatta şurda yayınlanacagını bılsem öyle kelimeler kullanırım kı işte şirketin onu yutabılırmı bılmıyorum.biz o savundugun şirket yüzünden ne hallere geldik neler çektik biz biliriz.ben belki orda çalışmadım ama orada çalışan eşi daha çok tecrübe sahibi oluyor.parasız nasıl geçinilir olmayan parayla nasıl yemeklik alınır varsa çocugunuzun istekleri nasıl karsılanıp mutlu edilir.ben şunu bilir şunu öylerim eger orayı savunabılen bir insan varsa ya sırtı saglamdır yada saglam yalakadır....allah orda kalan varsa yardım etsın yalaka olanlar hariç...benim bildiğim adam olanlar resti çekti ama maaşları yüzünden bekliyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşlar bütün çalışanlar istifa edip başka şirketlerle anlaştı.lisanssız teknisyenlerde dahil.umut eden arkadaşlar hala niye umut ediyorlar bence kendinize bir gelin!yetki düşüyor!bu şirkete bundan sonra kim çalışmaya gelir ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İllaki sizlerin de sıkıntılarınız vardır. O zaman diyeceksiniz ki biz uçmuyoruz. Demesi kolay demeyin. İpler sizin elinizde. Oralarda hangi şartlarda çalıştığınızı, uçtuğunuzu bütün sektör biliyor. Gerekirse TALPA ile irtibata geçin, olmadı otoritelere gidin. Bile bile ölüme uçmak ne kadar mantıklı? ACT nin başına gelenleri okuyunca ölümlü kaza olmadığına seviniyoruz ama bir sonrakinde ya olursa?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşlar, ACT nin base i hangi havalimanı? AHL mi yoksa SGH mi? Teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ACT Kokpit adına gerçekten çok mutlu oldum, Umarım bu birlik ve beraberliğiniz sürekli devam eder. Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000