31 Ocak 2011, Pazartesi 09:38:07

VE MNG TEKNİK YENİ EVİNDE

Atatürk Havalimanı’nda faaliyet gösteren ilk özel uçak bakım merkezi olan MNG Teknik, Batı Apronu’nda inşa ettiği yeni Uçak Bakım Hangarı’na taşındı.
  • merhaba arkadaşlar bu sektörü bilenlere soruyorum.eğer tercih etme durumunuz olsa bakım teknisyeni olarak ONUR AİR mi MNG Teknikmi.tercih ederdiniz.teşekkürler.
  • Eski bir MNG Technic personeli olarak hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu tesislerin A. Dora gibi kaliteli insanlara ihtiyacı var. Çalışanının değerini bildiği sürece başarısı da artacaktır.
  • Hayırlı olsun Sn. Levent Uzunokur Bunuda başardınız. MNG yi bugününe taşıyan en sağlam patron. SİZİ SEVİYORUZ.
  • iki tane 777'yi üst üste sığdırırız merak etmeyin.
  • Büyük bir tesis inşallah hem şirket hemde çalışanlar için hayırlı olur. FakatMng de çalışan bir arkdaşımdan aldığım şöyle bir duyumu aktarmak istiyorum sizlere.Arkadasım şirketin fiziksel ve Ekonomik yönden büyümesine karşın,çalışanlara yeteri kadar haklarının verilmediği hatta bazen kişilere değer bile verilmeği,çalışanlar için sen olmazsan bir başkasını buluruz gözü ile bakıldığı.Dileğim ve temennim,Mng Technıc in çalısanlarına karsı düşünce politikasınında en kısa zamanda olumlu şekilde gelişmesi ve büyümesi. Tekrar Hayırlı Olsun.
  • Hangar kadar işçiyede değer verilse keşke.THY teknik herşeyiyle 1 numara.
  • böyle güzel haberler okumak beni çok sevindiriyor inşallah hem şirket hemde çalışanlar için hayırlı olur habom u da bekliyoruz
  • Hangar gerçekten çok büyük ve çok güzel. İnşallah müşteriside bol olur ki kısa zamanda adını dünyaya duyurur bakım olarak. Eskiden yapılan hatalar yapılmazsa bu sektörde MNG yi kimse tutamaz , emeği geçen herkese teşekkürler. MNG teknikten ayrıldığım için çok üzülmüştüm ailem gibiydi orası...
  • MNG TEKNİK YAPTIĞI YATIRIMLARIN MEYVESİNİ ALIR İNŞALLAH. DİĞER ŞİRKETLERİMİZE DE ÖRNEK OLUR. ÜLKEMİZİ UÇAK BAKIMINDA LİDER ÜLKE OLURUZ.
  • bu hangar diğer özel bakım hangarını 2 ye katlar sonra 3 le çarpıp 5 e böler.harika bir tesis olmuş.

Faaliyetine başladığı 2002 yılından bugüne 5.000 m²’lik Bakım Hangarı’nda faaliyet gösteren MNG Teknik bugünden itibaren 5.000 m² tam teçhizatlı boya hangarı ile beraber 25.000 m²’lik yeni hangarına taşınarak faaliyetine devam etmeye başladı. Projenin bitimi ile hangar, atölyeler, ofis ve depo alanları ile birlikte 60.000 m²’lik uçak bakım tesisine sahip olan MNG Teknik’in gelişmiş teknolojik altyapıya sahip yeni hangarının apron alanı 30.500 m² olarak inşa edildi.

16 dar gövdeli ya da 4 geniş gövdeli ve 8 dar gövdeli uçağa aynı anda bakım hizmeti verilebilecek Uçak Bakım Hangarı’nda sosyal tesisler ve spor salonları da bulunmakta. Yeni hangar projesi ile çalışan sayısını 1.000 kişiye çıkarmayı planlayan, Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük Uçak Bakım şirketlerinden biri olmayı hedefleyen MNG Teknik bu sayede sektörde yeni istihdam olanakları da sunacak.

Uçak Bakım Sektörü’ne yeni bir soluk getirecek olan bu gelişme ile MNG Teknik varolan müşterilerine ve potansiyel yeni müşterilerine kalite standartları çerçevesinde hızlı ve kaliteli hizmet vermeye devam edecek.











VE MNG TEKNİK YENİ EVİNDE

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Misafir ~ 13 yıl önce
merhaba arkadaşlar bu sektörü bilenlere soruyorum.eğer tercih etme durumunuz olsa bakım teknisyeni olarak ONUR AİR mi MNG Teknikmi.tercih ederdiniz.teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Eski bir MNG Technic personeli olarak hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu tesislerin A. Dora gibi kaliteli insanlara ihtiyacı var. Çalışanının değerini bildiği sürece başarısı da artacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hayırlı olsun Sn. Levent Uzunokur Bunuda başardınız. MNG yi bugününe taşıyan en sağlam patron. SİZİ SEVİYORUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
iki tane 777'yi üst üste sığdırırız merak etmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Büyük bir tesis inşallah hem şirket hemde çalışanlar için hayırlı olur. FakatMng de çalışan bir arkdaşımdan aldığım şöyle bir duyumu aktarmak istiyorum sizlere.Arkadasım şirketin fiziksel ve Ekonomik yönden büyümesine karşın,çalışanlara yeteri kadar haklarının verilmediği hatta bazen kişilere değer bile verilmeği,çalışanlar için sen olmazsan bir başkasını buluruz gözü ile bakıldığı.Dileğim ve temennim,Mng Technıc in çalısanlarına karsı düşünce politikasınında en kısa zamanda olumlu şekilde gelişmesi ve büyümesi. Tekrar Hayırlı Olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hangar kadar işçiyede değer verilse keşke.THY teknik herşeyiyle 1 numara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
böyle güzel haberler okumak beni çok sevindiriyor inşallah hem şirket hemde çalışanlar için hayırlı olur habom u da bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hangar gerçekten çok büyük ve çok güzel. İnşallah müşteriside bol olur ki kısa zamanda adını dünyaya duyurur bakım olarak. Eskiden yapılan hatalar yapılmazsa bu sektörde MNG yi kimse tutamaz , emeği geçen herkese teşekkürler. MNG teknikten ayrıldığım için çok üzülmüştüm ailem gibiydi orası...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
MNG TEKNİK YAPTIĞI YATIRIMLARIN MEYVESİNİ ALIR İNŞALLAH. DİĞER ŞİRKETLERİMİZE DE ÖRNEK OLUR. ÜLKEMİZİ UÇAK BAKIMINDA LİDER ÜLKE OLURUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu hangar diğer özel bakım hangarını 2 ye katlar sonra 3 le çarpıp 5 e böler.harika bir tesis olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000