03 Haziran 2011, Cuma 18:08:43

TÜRK MOTOR MERKEZİ, MNG HAVAYOLLARI KARGO İLE ANLAŞTI…

Türk Motor Merkezi “TEC – Turkish Engine Center”, MNG Havayolları ile 5 yıllık motor bakım anlaşması imzaladı. Söz konusu anlaşma ile Türk Motor Merkezi, MNG Havayolları’nın filosundaki CFM56-3C motorlarına 5 yıl boyunca bakım hizmeti verecek.
  • madem mng technic neden dev gibi bir bakım hangarı kurdu. bakımları başka yere yaptırmak içinmi.
  • hani mng teknik kendisi motor bakımı yapacaktı. anlaşılan bu işten vazgeçti. pastayı tec e kaptırdı.biz thy çalışanlarıda umutla mng motor bakım atelyesi kurulmasını beklerken işe bak ya.
  • Konu ile ne alakası var?
  • mng nin tekniği ne iş yapıyor
Türk Motor Merkezi, Genel Müdürü Enrique Hernandez, Türkiye’nin büyük ve köklü gruplarından MNG Holding’in havayolu kolu olarak kurulduğu 1996 yılından itibaren saygın ve istikrarlı bir çizgi ile Türkiye’de kargo sektöründe en büyük kapasiteye sahip hale gelmiş MNG Havayolları’nı müşterileri olarak görmekten duydukları memnuniyeti anlaşmanın inşaasında emeği geçen herkes ve tüm TEC çalışanları olarak dile getirmek istediğini belirtti. Öncelik ve özellikle yerli ve buna paralel olarak yabancı motor bakım piyalarından aldıkları payı giderek artırdıklarını aktaran Hernandez, kısa sürede uluslararası piyasada ileri gelen bir motor bakım şirketi olmak yolundaki inançlarının bu anlaşma ile bir kez daha pekiştirildiğini bildirdi.

MNG Havayolları Genel Müdürü Sedat Özkazanç, imazalanan anlaşmayla MNG Havayolları filosundaki CFM56-3C motorları için gerekebilecek tamir ve revizyon ihtiyaçlarının Türkiye içinde Türk Motor Merkezi tarafından karşılanabilecek olmasının önemli bir avantaj olduğunu belirtti.

Türk Motor Merkezi, 2010 yılında kabiliyetindeki tiplerinde 61 adet motoru bakıma almış ve 46 adedini anlaşma taahhütlerine uygun performans ve şartlarda teslim etmiştir. Teslim edilen motorların ortalama EGT marjinleri; CFM56-3C1 motorlarında 31°C, CFM56-5C2 motorlarında 48°C, CFM56-5C4 motorlarında 37°C, CFM56-7B motorlarında 82°C, ve V2500-A5 motorlarında 27°C’dir.
TÜRK MOTOR MERKEZİ, MNG HAVAYOLLARI KARGO İLE ANLAŞTI…

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
madem mng technic neden dev gibi bir bakım hangarı kurdu. bakımları başka yere yaptırmak içinmi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hani mng teknik kendisi motor bakımı yapacaktı. anlaşılan bu işten vazgeçti. pastayı tec e kaptırdı.biz thy çalışanlarıda umutla mng motor bakım atelyesi kurulmasını beklerken işe bak ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Konu ile ne alakası var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
mng nin tekniği ne iş yapıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000