19 Mart 2008, Çarşamba 10:39:12

Tarhan Tower son durakta

Tarhan Tower Havayolları artık Ankara’dan gelecek habere kilitlenmiş durumda. Şirket yetkilileri AirportHaber’e yaptıkları açıklamada ilginç detaylara yer verdiler. İşte bilinmeyenler ve Tarhan Tower’ın son tahlili…

Tarhan Tower Havayollarının ruhsatının askıya alınmasının ardından gergin bekleyiş halen devam ediyor. Şirket ile Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü arasındaki polemik yerini sessizliğe bırakmış gibi görünüyor.

Şirket yetkilileri Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından bulunan tüm bulguları kapattıklarını ileri sürerek, “Artık uçuş ruhsatımızı almak için bekliyoruz” şeklinde konuşuyorlar.

SHGM ile Tarhan Tower Havayolları arasındaki polemikten sonra Ulaştırma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri Aka hakemliğinde bir araya geldiler. Tüm taraflar belgeleri ile masaya oturarak son durumu konuştular. Tarhan Tower yetkililerinin verdiği bilgiye göre, yapılan görüşmede hiçbir eksiklerinin olmadığı ortaya çıktı. Bu toplantının ardından Tarhan Tower Havayolları ruhsatın iadesini beklerken, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden yeni bir yazı daha aldı. Yazıda 13 maddelik eksik listesi gönderilmişti.

Tarhan Tower bu eksiklikleri gidermek için kolları sıvadı. Teknik bakım desteği için de MNG Teknik ile anlaşmaya varıldı. Ancak MNG Teknik yapılan anlaşmayı kısa bir süre sonra iptal etti. MNG Teknik, Tarhan Tower Havayollarına gönderdiği yazıda adam/saat sıkıntısı olduğunu bildirdi. Bu yazıya anlam veremeyen Tarhan Tower Havayolları şimdi Ankara’nın vereceği cevabı bekliyor.

Şirket yetkililerinin en büyük endişesi, yaklaşan sezon öncesinde ellerinde tutmaya çalıştıkları personellerin başka şirketlere gidecek olması.

AirportHaber Özel

Tarhan Tower son durakta

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000