27 Ağustos 2008, Çarşamba 08:42:11

MYTECHNIC’TE MUHTEŞEM SON

Havacılık sektörü yeni bir tesisi kazanmanın sevincini yaşıyor. MNG Teknik’ten sonra Türkiye’nin ikinci özel bakım hangarı MyTechnic hizmete başlamak için deyim yerinde ise tapusunu aldı.
  • Aklım almıyor. Çalışanlarını iki buçuk ay ücretsiz izne çıkarıp, hakedilen maaşlarını haftalardır vermeyenler bu ülkede koca koca tesisler açıyorlar. Alkışları topluyorlar. Türkiye onlarla gurur duyuyor. Çok iyi yahu, vallahi ben de gurur duydum. Durmak yok yola devam. Bir şampanya da maaşlarını alamayan çalışanlar için patlatsınlar. Bekliyoruz...
  • bildiğin birşey varsa bizimle paylaşta bizde bilelim.neymiş şu riskli iş?bırakta riski işe girenler vebalini de mytechnic alsın.illaki iş başı tarihini ertelemelerinin bir sebebi vardır ve merak ettim?ayrıca beni yeni işe girenlerle karıştırma,ben çalıştığım şirketten memnunum.:) ucuyorum forum sitesinde okuduğum yazı üzerine bu soruyu sormuştum mytechnic rumuzlu arkadaş.
  • aslında haklı olabilirsiniz hemen myTECHNIC İnsan Kaynaklarını arayıp aralarına katılamayacağınızı bildiriniz. Böylece riskli bir işe girmekten kurtulmuş olursunuz.
  • yeni aldığı teknisyenlerin iş başı tarihi olan 1 eylül tarihini 21 ekim olarak erteledi mytechnic.acaba bir sorunmu var?
  • en sonunda hayırlısı ile bu tesiste bitti emeği geçen herkesi kutluyorum.vatana millete hayırlı olur inşaallah. bu hale gelmesinde katkısı olan biri olarak çok sevindim.
  • my technic ve tüm türkiyeye hayırlı uğurlu olsun
  • Güzel bir tesis olmuş gerçekten, planlanandan uzun sürdü ama sonuç güzel. Üretim kalitesinin ve müşteri odaklı çalışılmasının geliştirilmesi için ülkemizin ve sektörümüzün böyle tesislere ihtiyacı vardı hala da olacaktır. Umarım bu güzel tesis iyi işletilir ve sektöre faydalı olur.
  • Bu guzel girisim için tebrikler.Umarim yurt disina da açilimlarimiz olur.
  • Havacılık camiasına ve ülkemize hayırlı olmasını diler, emeği geçenleri kutlarım.
  • My Technic Türk Sivil Havacılık tarihinde bir dönüm noktasıdır. Türk Sivil Havacılık Endüstrisinin geldiği bu nokta tüm havacıları gururlandırmalıdır. Ülke ekonomisine, Türk havacılığına sağlayacağı katkı ve yaratacağı istihdamın önemi tartışılamaz. Başta Yavuz Çizmeci, Yusuf Bolayırlı ve Oktay Erdağı olmak üzere emeği geçen her kese teşekkür eder başarılar dilerim.

Yavuz Çizmeci’nin en büyük rüyası olan teknik bakım üssü artık havacılık sektörünün hizmetinde. Yaklaşık iki senedir yapımı heyecanla beklenen MyTechnic’in hizmet vermesi için gerekli olan JAR-145 Belgesi Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından onaylandı.

Belgenin onaylanmasından dolayı duygularını AirportHaber’le paylaşan MyTechnic Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Çizmeci, “Türkiye kazandı. Bundan sonra sektörün hizmetinde olacağız” dedi. Çizmeci, “Türkiye’yi bakım üssü yapmanın çabası içinde olacağız” şeklinde konuştu.

MyTechnic’in JAR-145 belgesi amasından sonra Airbus 300 serisi tüm uçaklara, MD80 serisi tüm uçaklara ve Boeing 737 klasik serilerine teknik bakım hizmeti vereceği açıklandı.

©AirportHaber.com

MYTECHNIC’TE MUHTEŞEM SON

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Olric ~ 16 yıl önce
Aklım almıyor. Çalışanlarını iki buçuk ay ücretsiz izne çıkarıp, hakedilen maaşlarını haftalardır vermeyenler bu ülkede koca koca tesisler açıyorlar. Alkışları topluyorlar. Türkiye onlarla gurur duyuyor. Çok iyi yahu, vallahi ben de gurur duydum. Durmak yok yola devam. Bir şampanya da maaşlarını alamayan çalışanlar için patlatsınlar. Bekliyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 16 yıl önce
bildiğin birşey varsa bizimle paylaşta bizde bilelim.neymiş şu riskli iş?bırakta riski işe girenler vebalini de mytechnic alsın.illaki iş başı tarihini ertelemelerinin bir sebebi vardır ve merak ettim?ayrıca beni yeni işe girenlerle karıştırma,ben çalıştığım şirketten memnunum.:) ucuyorum forum sitesinde okuduğum yazı üzerine bu soruyu sormuştum mytechnic rumuzlu arkadaş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
myTECHNIC ~ 16 yıl önce
aslında haklı olabilirsiniz hemen myTECHNIC İnsan Kaynaklarını arayıp aralarına katılamayacağınızı bildiriniz. Böylece riskli bir işe girmekten kurtulmuş olursunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 16 yıl önce
yeni aldığı teknisyenlerin iş başı tarihi olan 1 eylül tarihini 21 ekim olarak erteledi mytechnic.acaba bir sorunmu var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havali ~ 16 yıl önce
en sonunda hayırlısı ile bu tesiste bitti emeği geçen herkesi kutluyorum.vatana millete hayırlı olur inşaallah. bu hale gelmesinde katkısı olan biri olarak çok sevindim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airlines ~ 16 yıl önce
my technic ve tüm türkiyeye hayırlı uğurlu olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kırlangıç ~ 16 yıl önce
Güzel bir tesis olmuş gerçekten, planlanandan uzun sürdü ama sonuç güzel. Üretim kalitesinin ve müşteri odaklı çalışılmasının geliştirilmesi için ülkemizin ve sektörümüzün böyle tesislere ihtiyacı vardı hala da olacaktır. Umarım bu güzel tesis iyi işletilir ve sektöre faydalı olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air ~ 16 yıl önce
Bu guzel girisim için tebrikler.Umarim yurt disina da açilimlarimiz olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mro ~ 16 yıl önce
Havacılık camiasına ve ülkemize hayırlı olmasını diler, emeği geçenleri kutlarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
az havacı ~ 16 yıl önce
My Technic Türk Sivil Havacılık tarihinde bir dönüm noktasıdır. Türk Sivil Havacılık Endüstrisinin geldiği bu nokta tüm havacıları gururlandırmalıdır. Ülke ekonomisine, Türk havacılığına sağlayacağı katkı ve yaratacağı istihdamın önemi tartışılamaz. Başta Yavuz Çizmeci, Yusuf Bolayırlı ve Oktay Erdağı olmak üzere emeği geçen her kese teşekkür eder başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000