16 Haziran 2008, Pazartesi 09:39:30

MNG'DEN TAM DESTEK

Fransa’da yapılan uluslararası arama-kurtarma tatbikatına katılan Sivil Savunma Arama Kurtarma Birliğine MNG Havayolları da destek verdi...
  • Sayın MNG firmanız karstan size çok önemli kolı göderildi.üzerinden bir ay geçti yerine ulaşmadı.tüm yetgilerden sorduk yalan yanlış bilgiler verildi.karstan evrağı takip için ankaraya gidildi bir depoda bulundu.ihaleye katılamadık zaraımız büyük.buda önemli değil bir ilgili yapılan bu yanlışlıktan dolayı bir özür dilemedi.hakkınızda cumhuriyet savcılıgında bulunacağız ve yerel basıda ilgisizliğinizi anlatacağız. bir özür bile dilemediniz.adalet sizden dilettirir.

INSARAG (Uluslararası Arama ve Kurtarma Danışma Grubu) üyesi olarak uluslararası KAVK sisteminin yapılandırılmasında katkıda bulunan “sınır tanımayan kurtarıcılar”, örgütün kuruluşunun otuzuncu yıldönümü onuruna Fransa’da uluslararası enkaz ve kapalı alan arama-kurtarma ve yardım tatbikatı düzenledi.

Bu büyük buluşmada 70’e yakın kurtarmacı, doktor, köpek sahibi ve arama-kurtarma köpekleri, lojistikçiler ve afetzede figüranları, deprem afeti durumundaki farklı uzmanlıklarını bu tatbikatta sergilediler. Tatbikat için gerçeğe yakın şartlar başarıyla uygulandı.

Bu tatbikat; MNG Havayolları’nın katkılarıyla THW (Alman arama-kurtarma ekibi), Cezayir, Tunus ve Türk ekiplerinin de katılımı ile gerçekleşti.

Fransa’daki tatbikata İstanbul Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğünden M. Cemil Erden ve Bursa Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğünden Ayhan Türkyılmaz  ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sivil Savunma ekibinden  Yusuf Yılmaz  arama köpekleriyle katıldı. İstanbul AKB müdürlüğü gönüllüsü Doğan Bıyıklı  da ekibin tercümanı ve kurulan OSOCC (Birleşmiş Milletler Mahalli Operasyonları Koordinasyon Merkezi) çadırında temsilci olarak tatbikatta görev alıp ülkemizi başarı ile temsil ettiler.

mng

mng

MNG'DEN TAM DESTEK

Yorumlar

KALE GÜVENLİK ~ 16 yıl önce
Sayın MNG firmanız karstan size çok önemli kolı göderildi.üzerinden bir ay geçti yerine ulaşmadı.tüm yetgilerden sorduk yalan yanlış bilgiler verildi.karstan evrağı takip için ankaraya gidildi bir depoda bulundu.ihaleye katılamadık zaraımız büyük.buda önemli değil bir ilgili yapılan bu yanlışlıktan dolayı bir özür dilemedi.hakkınızda cumhuriyet savcılıgında bulunacağız ve yerel basıda ilgisizliğinizi anlatacağız. bir özür bile dilemediniz.adalet sizden dilettirir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000