25 Eylül 2009, Cuma 12:36:01

MNG'DEN İKİ SİPARİŞ DAHA

Şirket büyümesini desteklemek için daha çok Airbus kargo uçağu siparişi verdi.
  • Şirket çalışanları 2.5 yıldır zam görmedi ekonomik kriz bahane edilerek.Înşallah 330 ların parası çalışandan çıkmaz.
  • A300-600 dogru durust yol bulamayan bir ticaret acaba bu ucakalari nereye ucuracak ?? Malabodan malaboya belki. bence zor cok zor gelir.
  • ACT te kargoyu soran arkadaş.ACT de 3 adet B-767 aldı.
  • "Until I can turn on a lamp in my own house, I won't thrust them to deliver
  • İşletme müdürünün yakın mesaide bulunduğu ekip pilanlama müdürüyle yüksek seçim kuruBaşalunda bülunan arkadaşlara daha büyük işler düşecek demektir.Başarılar diliyoruz.
  • ACT Cargo`da alıcaktı ne oldu?
  • Kaza yapan kargo araçlarınızdaki malların parasını ödemezseniz yakında,747-8F'te alabilirsiniz.sizde bu kurnazlık varken çok çok zengin olacaksınız.ama ocağını söndürdüğünüz insanların bedduaları her zaman üzerinde olacak,mng'nin kurnaz sahibinin.kendiniz sigortadan para laıyorsunuz ama millete ödeme yapmıyorsunuz.burnunuzdan fitil fitil gelir inşallah.
  • 12 SENEDİR UÇAK ALINACAK DİYE SÖYLENTİ VAR BİR TANE 300-600 ALDILAR İNŞALLAHUÇUŞ EKİBİNİ BUNALIMDAN KURTARIRLAR .KAZASIZ BELASIZUÇUŞLAR DİLİYORUM BU YÜCE YÖNETİMLE.TEBRİKLER
  • mng yi tebrik ediyorum umarim gelecekelri de hep parlak olur..
  • Sevgili Sedat müdürüm, sana ve ekibine helal olsun diyorum. Bu kadar gürültü arasında bazıları ; Yok MNG A330'ları iptal etti, yok alımı geciktiriyorlar, paraları da yok, vs vs diye dedikodu yaparken siz tam tersi uçakların sayısını arttırıyorsunuz. Helal olsun diyorum. Bu arada münhal bir kadro var ise hemen işe başlamaya hazırım :) Sevgiler

Türkiye’nin en büyük kargo şirketi MNG Havayolları kargo operasyonlarının büyümesini desteklemek amacı ile Airbus’a iki Airbus A330-200F siparişi daha Verdi. Bu uçaklar havayolunun 2007’de vermiş olduğu iki adetlik A330-200F siparişine ek olarak alınacak. Ek siparişler ile havayolunun bu tip uçaklar için vermiş olduğu sipariş sayısı dörde ulaştı ve MNG kargo pazarının yavaş yavaş kendine geldiği bu dönemde uçuş ağını genişletmek için bu uçaklara duyduğu güveni bir kez daha göstermiş oldu.

Şubat 1996 yılında kurulan MNG Havayolları öncelikle Kasım 1997’de Hahn (Almanya) ve Stansted (İngiltere)’e tarifeli kargo hizmeti vermeye başladı. Bugün MNG Havayolları filosunda dokuz Airbus A300F uçağı bulunuyor. Yeni A330-200F’ler MNG Havayolları’nın hali hazırda var olan A300lerini tamamlamanın yanı sıra  şirketin operasyonlarını daha düşük maliyetlerle Avrupa’nın yanı sıra Orta Doğu, Asya, Çin ve ABD’ye de genişletmesine yardımcı olacak.

MNG Havayolları kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal “A330-200F siparişimizi artırmaktan dolayı oldukça mutluyuz, böylece kargo sektörü ekonomik resesyonun etkilerinden sıyrıldığı zaman büyüme stratejimizi uygulamaya başlayabiliriz. A330/A340 ailesinin en yeni üyesi olan A330-200F kargo uçağının hedeflerimize ulaşmakta ve Türkiye’nin en modern ve verimli filosuna sahip olma doğrultusunda en doğru seçim olduğuna inancımız sonsuz.”

Airbus COO’su John Leahy “A330-200F doğru zamanda doğru uçak. Pazarın toparlanmaya başlayacağı bir döneme giriyoruz ve bu an havayollarının büyüme planlarının hazırlıklarına başlamaları için doğru zaman.”

Öngörülünden çok daha fazla kargo taşıyabilen A330-200F planlanan operasyona göre iki ayrı konfigürasyondan hizmet verebiliyor. Uçak, 64 tonu 4000nm/7400 km veya 69 tonu 3200nm/5930km durmadan taşıyabiliyor. Bu menzil ve yük kapasiteleri, operatörlerin taşıdığı yükleri ya da menzil mesafelerini artırarak iş olanaklarını geliştirmelerinde yardımcı olacak. Uçak gövdesinde yer alan maksimum kapasitede konteynır alabilen, esnek ve geniş iç yapıya sahip ‘çapraz bölme’ sayesinde A330, kargo operatörlerine sınıfındaki diğer uçaklara nazaran  %30 daha fazla hacim sunuyor.

Program zaman çizelgesine uygun ilerliyor

İlk A330-200F’in montajı tamamlandı ve diğerleri de tamamlanmak üzere. Bu yılın sonunda gerçekleştireceği ilk uçuş için gerekli hazırlıklar hızla tamamlanıyor ve program sertifikasyon ve 2010 yılında başlayacak teslimatlar için doğru zamanlamada ilerliyor. 

MNG'DEN İKİ SİPARİŞ DAHA

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 15 yıl önce
Şirket çalışanları 2.5 yıldır zam görmedi ekonomik kriz bahane edilerek.Înşallah 330 ların parası çalışandan çıkmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
A300-600 dogru durust yol bulamayan bir ticaret acaba bu ucakalari nereye ucuracak ?? Malabodan malaboya belki. bence zor cok zor gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ACT te kargoyu soran arkadaş.ACT de 3 adet B-767 aldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
"Until I can turn on a lamp in my own house, I won't thrust them to deliver

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İşletme müdürünün yakın mesaide bulunduğu ekip pilanlama müdürüyle yüksek seçim kuruBaşalunda bülunan arkadaşlara daha büyük işler düşecek demektir.Başarılar diliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ACT Cargo`da alıcaktı ne oldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kaza yapan kargo araçlarınızdaki malların parasını ödemezseniz yakında,747-8F'te alabilirsiniz.sizde bu kurnazlık varken çok çok zengin olacaksınız.ama ocağını söndürdüğünüz insanların bedduaları her zaman üzerinde olacak,mng'nin kurnaz sahibinin.kendiniz sigortadan para laıyorsunuz ama millete ödeme yapmıyorsunuz.burnunuzdan fitil fitil gelir inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
12 SENEDİR UÇAK ALINACAK DİYE SÖYLENTİ VAR BİR TANE 300-600 ALDILAR İNŞALLAHUÇUŞ EKİBİNİ BUNALIMDAN KURTARIRLAR .KAZASIZ BELASIZUÇUŞLAR DİLİYORUM BU YÜCE YÖNETİMLE.TEBRİKLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
mng yi tebrik ediyorum umarim gelecekelri de hep parlak olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sevgili Sedat müdürüm, sana ve ekibine helal olsun diyorum. Bu kadar gürültü arasında bazıları ; Yok MNG A330'ları iptal etti, yok alımı geciktiriyorlar, paraları da yok, vs vs diye dedikodu yaparken siz tam tersi uçakların sayısını arttırıyorsunuz. Helal olsun diyorum. Bu arada münhal bir kadro var ise hemen işe başlamaya hazırım :) Sevgiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000