30 Temmuz 2009, Perşembe 13:29:54

MNG'DE FLAŞ İSTİFA

MNG Teknik Genel Müdürü Hakkı Öztekin, özel sebepleri gerekçe göstererek istifa etti.
  • İnsan gerektiğinde ekmeği için saha mühendisliği de yapar başka işlerde . Bunlar ayıp değil de sizin gibi kaldırım mühendisi olmasın yeter . Benim merak ettiğim Hakkı Bey'e duyduğunuz bu hırs . Nedir anlayamadım ...
  • Hakkı Bey'i iyi tanıyamayanlar sözüm size . Bu ayrılıktan sonra meydanda kül bırakmıyorsunuz . Eminim ki hepiniz o varken "tabi efendim , haklısınız efendim"diyen tiplerdiniz . Zaten öyle de kalacaksınız . Sonuç olarak bu sizin kaybınız değil MNG'nin kaybı . Sizler nasıl olsa profesyonelliğiniz nedeniyle yalakalık yapacak birilerini bulacaksınız .
  • Çok merek ediyorum! Neden buraya nasılsa adım sanım belli olmaz düşüncesiyle uzun uzun yorum yapan insanlar. Uzun uzun okumuş insanları görünce süklüm püklüm olup ayağa kalkarlar. merak işte. birileri dürütlükten bahsediyor değilmi?
  • Nedense insanlar birşeylere hep kılıf bulurlar. Örneğin deliliğin adını hiperaktiflik, gönderilmenin adına istifa gibi. Tabiki istifa edilecek, edilecekki en kötüsünden bir şantiyete saha mühendisi olarak iş buluna bilsin. ayrıca bu gidişe çok üzülüpte uzunnn uzun düşünenler düşündülermiki hiç! bu mng'de ilk dalga. Daha çokkk canlar yanacak.
  • DEĞERLİ PATRON BU İNSANLAR KOLAYMI YETİŞİYOR. BÖYLE BİNBİR EMEKLE BİR YERLERE GELMİŞ DEĞERLERE SİZ SAHİP ÇIKMAYI DÜŞÜNMEZMİSİNİZ..
  • yolun acık olsun güzel insan.. yolun acık olsun..
  • Sular durulduğunda aydınlanır anlamlar, ama sular durulmaz dalgalanmadan...
  • Zaman her şeyin en güzel ilacıdır. kimin kaybedip kimin kazanacağını çok güzel bir şekilde HERKESE gösterecektir.Yolun açık olsun güzel insan...
  • SİZ BU CAMİADA SADECE BİR MÜDÜR BİR YÖNETİCİ DEĞİL AYNI ZAMANDA BİR HERŞEYDİNİZ BU KARARLA BİZLERİ ÇOK ÜZDÜNÜZ. BU SEVGİYE LAYIK OLABİLMEK HERKESE NASİP OLMAZ. EN GÜZELİ BULMAK EN YÜKSEĞE ULAŞMANIZ DİLEĞİYLE HEP SİZLERLEYİZ.
  • Gerçeğiz ve gerçek olmaya devam edeceğiz. Yalansınız bir gün kaybolup gideceksiniz. Dürüstüz dürüst kalmayada devam edeceğiz. ya siz?

Kara Kutu - Hakkı ÖztekinMNG Teknik Genel Müdürü Hakkı Öztekin, yaklaşık 8 aydır yürüttüğü görevinden ayrılma kararı aldı.

Ocak ayında sürpriz şekilde Levent Uzunokur’un yerine göreve getirilen Öztekin’in, özel nedenleri gerekçe göstererek görevinden ayrıldığı öğrenildi.

Hakkı Öztekin’den boşalan koltuğa kimin oturacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Öztekin, inşaat sektöründen havacılık sektörüne girmişti.

©AirportHaber.com

MNG'DE FLAŞ İSTİFA

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Misafir ~ 15 yıl önce
İnsan gerektiğinde ekmeği için saha mühendisliği de yapar başka işlerde . Bunlar ayıp değil de sizin gibi kaldırım mühendisi olmasın yeter . Benim merak ettiğim Hakkı Bey'e duyduğunuz bu hırs . Nedir anlayamadım ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hakkı Bey'i iyi tanıyamayanlar sözüm size . Bu ayrılıktan sonra meydanda kül bırakmıyorsunuz . Eminim ki hepiniz o varken "tabi efendim , haklısınız efendim"diyen tiplerdiniz . Zaten öyle de kalacaksınız . Sonuç olarak bu sizin kaybınız değil MNG'nin kaybı . Sizler nasıl olsa profesyonelliğiniz nedeniyle yalakalık yapacak birilerini bulacaksınız .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Çok merek ediyorum! Neden buraya nasılsa adım sanım belli olmaz düşüncesiyle uzun uzun yorum yapan insanlar. Uzun uzun okumuş insanları görünce süklüm püklüm olup ayağa kalkarlar. merak işte. birileri dürütlükten bahsediyor değilmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Nedense insanlar birşeylere hep kılıf bulurlar. Örneğin deliliğin adını hiperaktiflik, gönderilmenin adına istifa gibi. Tabiki istifa edilecek, edilecekki en kötüsünden bir şantiyete saha mühendisi olarak iş buluna bilsin. ayrıca bu gidişe çok üzülüpte uzunnn uzun düşünenler düşündülermiki hiç! bu mng'de ilk dalga. Daha çokkk canlar yanacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
DEĞERLİ PATRON BU İNSANLAR KOLAYMI YETİŞİYOR. BÖYLE BİNBİR EMEKLE BİR YERLERE GELMİŞ DEĞERLERE SİZ SAHİP ÇIKMAYI DÜŞÜNMEZMİSİNİZ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yolun acık olsun güzel insan.. yolun acık olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sular durulduğunda aydınlanır anlamlar, ama sular durulmaz dalgalanmadan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Zaman her şeyin en güzel ilacıdır. kimin kaybedip kimin kazanacağını çok güzel bir şekilde HERKESE gösterecektir.Yolun açık olsun güzel insan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SİZ BU CAMİADA SADECE BİR MÜDÜR BİR YÖNETİCİ DEĞİL AYNI ZAMANDA BİR HERŞEYDİNİZ BU KARARLA BİZLERİ ÇOK ÜZDÜNÜZ. BU SEVGİYE LAYIK OLABİLMEK HERKESE NASİP OLMAZ. EN GÜZELİ BULMAK EN YÜKSEĞE ULAŞMANIZ DİLEĞİYLE HEP SİZLERLEYİZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Gerçeğiz ve gerçek olmaya devam edeceğiz. Yalansınız bir gün kaybolup gideceksiniz. Dürüstüz dürüst kalmayada devam edeceğiz. ya siz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000