24 Şubat 2010, Çarşamba 19:41:23

MNG’DEN POLİSLERE JEST

Atatürk Havalimanına atanacak yeni polislerin eğitim görmeleri amacıyla MNG tarafından yapılıp full teknolojiyle donatılan eğitim ve brifing salonu hizmete girdi.
  • Türk Polisinin gerçekten ihtiyacı olan eğitimi alması için mükemmel hazırlanmış bir tesis. MNG ye ben endi adıma teşekkür ederim. MNG nin anlamadığımız kusuru şudur; yolun ortasına guvenlık dıkıp gelenden gecenden selam alan bır elemanı neden orda yolun ortasında tutmasıdır. Yolun altından (e5)gırsenız, usttende (b kapısından) da gelsenız , aynı noktaya geldığimiz için güvenlik nedeni ile olmadığı açık. Bu açıkca KASITTIR bunu poislerimizin eğitimi bittiğinde güvenlik ve trafik açısından bize emniyet açıklar diye düşünüyorum.
  • Kampüsümüz içinde, binamızın önünden çekilirken, MNG`nin araçlarının gayet rahat bir şekilde park etmesinden belliydi birşeyler olduğu. MNG`nin tırları çok rahat bir şekilde EBİ binası önüne park edebilirken, araçlarımız itinayla çekiliyor. Bazen ceza bile yazılmıyor sadece çekici parası veriyoruz. ŞİMDİ BAZI ŞEYLER OTURMAYA BAŞLADI!
  • gelin gelin kargo terminalinin orda polis noktalarında görev yapan arkadaşların çalıştığı yerleri görün. o akıllı tahtayı oraya koysak personele oturacak yer kalmaz
  • Misafirler,Airport Haber Yorumları kabul günü gibi oldu. Yazdığının altına ismini yazacak bir delikanlı yokmudur acaba. MNG nin karşılıksız birşey yapmadığını söyleyen ablamız, ismini veremezmi lütfen. Can Akçay
  • Bazi art niyetli yorumcular hemen öküz altinda buzagi aramaya baslamis. Emniyetin binalarinda,slonlarinda,araclarinda ve bunun gibi ihtiyaclarinda havalimaninda ki bircok kurulusun destegi var.Sadece MNG degil,TAV,TK,ATU ve onlarca firma.Polise yapilan her yatirim vatandasa daha kaliteli hizmet olarak dönmektedir. Insanlarin,havalimani polisi daha kaliteli egitim alacak,kendini daha fazla gelistirebilecek diye sevinmesi gerekirken köstek olmaya calisiyor. Polis ne yapsa da bazilarina yaranamiyor...
  • Okuz altinda buzagi aramamak lazim bence. MNG/Emniyet'in bir cikari var ya da yok. Sonucta devlet memuru ve gunde binlerce kisiye hizmet eden polisler egitim alacaklar bu tesiste, dinlenecekler, onlara faydasi olacak. Egitim ve istirahat kaliteli olursa, polisten alinan hizmetin de kalitesi artacak. Pasaport kuyrugunda polisten azar isiten Turk yolcular oldugunu hepiniz biliyorsunuz. Hic olmazsa polisler biraz daha insani sartlarda egitim alma, dinlenme firsatina sahip olacaklar.
  • TK servislerinin ara yoldan erken çıkmasına izin vermeyen MNG nasıl oldu da böyle bir hayır işledi acep ??!!!
  • devede kulak.Nedir 30 000 tl MNG hangarında bir alet bile bu kadardır.EGER iyi niyetle karsiliksiz yaptiysaniz helal olsun.YOOOK Ama en küçük (100 dolardan bile küçük) bir menfaat ugruna yaptıysanız.ZEHIR ZIKKIM olsun.POLISIMIZE DAHA IYILERI LAYIK (otuz bin degil 130000 TL lik )
  • biz Türkler neden hep ön yargılıyız. bu ön yargıların kime ne faydası var. veya yapılanın her işin altında mutlaka bir art niyet mi aranmalıdır. basit insanların yaptığı gibi kişileri mi konuşalım. yoksa orta zekaya sahip insanlar gibi olayları mı? hangi mantıklı sizce? kıymetli yorumcular. yorum yazmayı kendine vazife bilen şahsiyetli Türk insanı lütfen biraz insaflı ve izanlı olunuz. zira insanlar (insana benzeyenler değil) yazdıklarınızla sizi değerlendiriyorlar.
  • yine bir başarı,yine yapılan güzel işler ama hiç olumsuz yorum yok.bu işde bir gariplik var !

55 kişinin eğitim göreceği salonda 1 Akıllı Tahta, iki adet son teknoloji bilgisayar, LCD televizyon ve projeksiyon cihazı bulunuyor.

MNG Havayolları tarafından yaptırılan eğitim salonunun açılışı İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı ve Havalimanlarından sorumlu Emniyet Müdürü Ercan Çakmak tarafından yapıldı. Açılışta konuşan Çakmak  “ Atatürk Havaalanında göreve başlayacak personelimizin eğitimleri amacıyla MNG tarafından yapılan bu salon tüm teşkilat çalışanlarımıza en iyi eğitimi vermek ve onları en iyi şekilde yolculara hizmet verecek şekilde eğitmemizi sağlayacak özelliklerle donatıldı. Bu projede emeği geçen MNG Havayolları İdari İşler Müdürü Suat Tansu’ya, Doç. Dr. Murat Acar’a, Atattürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürü Mustafa Nacar’a ve Başkomiser Semih Çınar’a teşekkür ediyorum.” dedi.

Eğitim salonunun yapılmasında öncülük eden Doç. Dr. Murat Acar “ Yapılan bu salonun polislerimizin eğitimine büyük katkıları olacak. Kısa bir süre öncesine kadar 800’lerde bulunan şikâyet sayısı son 1 ayda sadece 1 tanedir. Bu şikâyette pasaport kuyruğunda fazla bekleyen bir yolcumuzun şikâyeti. Tabi bu mutluluk verici bir şey fakat biz artık yolcularımızın teşekkür edeceği bir sisteme geçmek istiyoruz. Çalışmalarımız bunun için” dedi.

Hergün binlerce kişinin geçtiği Atatürk Havalimanı'nda bulunan polislerin eğitim bilgi ve donanım açısından kendilerini geliştirdiğini ve son derece modern teknolojiyle çalıştığını sözlerine ekleyen Acar bu özverili çalışmada kendilerine yardım eden ve destek olan Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürü Mustafa Nacar’a da teşekkür ettiğini belirtti.

Polis eğitim ve brifing salonunun haricinde yenilenen ve genişletilen Kütüphane ve Dinlenme salonunda Atatürk Havalimanında görev yapan polislerin hizmetine sunuldu. Dinlenme zamanlarında kullandıkları Bilardo Masası, Tenis Masası, İnternet Bağlantılı Bilgisayarlar, Masaj Koltukları ve birçok eğitim kitaplarının bulunduğu kütüphane de basın mensuplarına tanıtıldı.

Yeni salonun MNG’ye 30 bin TL’ye mal olduğu öğrenildi.

Toplanti Salonu

Toplanti Salonu

Toplanti Salonu

Toplanti Salonu

Toplanti Salonu

Toplanti Salonu

MNG’DEN POLİSLERE JEST

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 14 yıl önce
Türk Polisinin gerçekten ihtiyacı olan eğitimi alması için mükemmel hazırlanmış bir tesis. MNG ye ben endi adıma teşekkür ederim. MNG nin anlamadığımız kusuru şudur; yolun ortasına guvenlık dıkıp gelenden gecenden selam alan bır elemanı neden orda yolun ortasında tutmasıdır. Yolun altından (e5)gırsenız, usttende (b kapısından) da gelsenız , aynı noktaya geldığimiz için güvenlik nedeni ile olmadığı açık. Bu açıkca KASITTIR bunu poislerimizin eğitimi bittiğinde güvenlik ve trafik açısından bize emniyet açıklar diye düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kampüsümüz içinde, binamızın önünden çekilirken, MNG`nin araçlarının gayet rahat bir şekilde park etmesinden belliydi birşeyler olduğu. MNG`nin tırları çok rahat bir şekilde EBİ binası önüne park edebilirken, araçlarımız itinayla çekiliyor. Bazen ceza bile yazılmıyor sadece çekici parası veriyoruz. ŞİMDİ BAZI ŞEYLER OTURMAYA BAŞLADI!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gelin gelin kargo terminalinin orda polis noktalarında görev yapan arkadaşların çalıştığı yerleri görün. o akıllı tahtayı oraya koysak personele oturacak yer kalmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Misafirler,Airport Haber Yorumları kabul günü gibi oldu. Yazdığının altına ismini yazacak bir delikanlı yokmudur acaba. MNG nin karşılıksız birşey yapmadığını söyleyen ablamız, ismini veremezmi lütfen. Can Akçay

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bazi art niyetli yorumcular hemen öküz altinda buzagi aramaya baslamis. Emniyetin binalarinda,slonlarinda,araclarinda ve bunun gibi ihtiyaclarinda havalimaninda ki bircok kurulusun destegi var.Sadece MNG degil,TAV,TK,ATU ve onlarca firma.Polise yapilan her yatirim vatandasa daha kaliteli hizmet olarak dönmektedir. Insanlarin,havalimani polisi daha kaliteli egitim alacak,kendini daha fazla gelistirebilecek diye sevinmesi gerekirken köstek olmaya calisiyor. Polis ne yapsa da bazilarina yaranamiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Okuz altinda buzagi aramamak lazim bence. MNG/Emniyet'in bir cikari var ya da yok. Sonucta devlet memuru ve gunde binlerce kisiye hizmet eden polisler egitim alacaklar bu tesiste, dinlenecekler, onlara faydasi olacak. Egitim ve istirahat kaliteli olursa, polisten alinan hizmetin de kalitesi artacak. Pasaport kuyrugunda polisten azar isiten Turk yolcular oldugunu hepiniz biliyorsunuz. Hic olmazsa polisler biraz daha insani sartlarda egitim alma, dinlenme firsatina sahip olacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TK servislerinin ara yoldan erken çıkmasına izin vermeyen MNG nasıl oldu da böyle bir hayır işledi acep ??!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
devede kulak.Nedir 30 000 tl MNG hangarında bir alet bile bu kadardır.EGER iyi niyetle karsiliksiz yaptiysaniz helal olsun.YOOOK Ama en küçük (100 dolardan bile küçük) bir menfaat ugruna yaptıysanız.ZEHIR ZIKKIM olsun.POLISIMIZE DAHA IYILERI LAYIK (otuz bin degil 130000 TL lik )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
biz Türkler neden hep ön yargılıyız. bu ön yargıların kime ne faydası var. veya yapılanın her işin altında mutlaka bir art niyet mi aranmalıdır. basit insanların yaptığı gibi kişileri mi konuşalım. yoksa orta zekaya sahip insanlar gibi olayları mı? hangi mantıklı sizce? kıymetli yorumcular. yorum yazmayı kendine vazife bilen şahsiyetli Türk insanı lütfen biraz insaflı ve izanlı olunuz. zira insanlar (insana benzeyenler değil) yazdıklarınızla sizi değerlendiriyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yine bir başarı,yine yapılan güzel işler ama hiç olumsuz yorum yok.bu işde bir gariplik var !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000