28 Mart 2011, Pazartesi 15:02:56

MNG UZAKDOĞU PAZARINDA

Türkiye’nin iki özel kargo şirketinden biri olan MNG Airlines, Avrupa ve Asya’dan sonra Uzakdoğu pazarına da girdi. İşte MNG’nin yeni rotası...
  • Ya son durum.Radyasyon olayında Çin Japonya Kore ve diğer çevre ülkelerden ithalat da sıkıntı doğduğun da ne olacak?? bu bir öngörü ama aynı öngörüyü avrupa ve TR den ihracaat olarak artış olarak da görmelisiniz.yada Avrupa nın ithalatının O bölgeden TR ye kayması. radyasyon korkusu olmadı o zaman Vietnam-Kamboçya-Bangla desh-Laos-Philppine -Endonesia gibi ülkeleri de planlamalısın.5-10 dolar aylıkla çalışılan bu ülkeleri de dikkate almalısın. Bazilari çoktan hareket etti:)
  • MNG Ist den Ala ya bagaj ordan PVG a geçip 40 ton yük alıp gelecek.Bakın bakalım kurtaracak mı?.Ya oversize kargolar,ağır kargolar,2,40 dan yüksek kargolar??PVG dan SV-JADE-SİLKWAY-THY de taşıyor en ucuzu SV .THY yolcu uçaklarında her seferde ortalama 10 ton x7 gün.JADe ve Silkway B747f ile uçuyor.MNG için düşün ne kadar kazançlı bir sefer olabilir?Ya son durum.Radyasyon olayında Çin Japonya Kore ve diğer çevre ülkelerden ithalat da sıkıntı doğduğun da ne olacak??
  • Sen ACT uçmaya devam et umudunu kesme
  • ACT 747-400 için Cpt /FO/Öğretmen ilanı vermiş hayırdır herhalde bu sefer türk şirketlerinden biri bunu başarıcak........o zamn helal olsun deriz
  • Çorlu meydanını bir dış hat Kargo Merkezi, Cengiz Topel veya Pamukovası meydanını da bir iç hat Kargo merkezi yaparak Türkiyeyi bir Kargo geçiş ülkesi yapmak mümkün. Bu şekilde 2-3 büyük kargo şirketi daha iyi iş yapar ve istihdam sağlamış olur. Bildiğim kadarı ile bu konuda yatırımcı da var. Ama nerede takılıyorlar bilmiyorum. Acaba havaalanı, park yeri, slot ve depo alanı sorunları mı var?
  • Keşke genel müdür "Kal" dediğinde kalsaydım, hata yaptım..! Bu arada MNG'ye sonsuz başarılar diliyorum.
  • MNG yi takdir ederim çünkü Türkiye de 1 tane bile özel havayolu cargo şirketi yokken şirket kuruldu belirli bir yol aldı şimdi gayet güzel gidiyor, sağlam şirket, işini bilen insanlar yönetiyor, gerek Türkiye de gerekse global krizleri başarı ile atlattı, sağlam yapısı var.. Daha da iyi olmalı hem uçtuğu ülke sayısı olarak hem de cargo uçağı sayısını arttırmalı.. Bilen varsa airbus 330 cargo uçağı siparişi yaptılar ama ne zaman teslim edilecek acaba iptal mi ettiler yoksa. THY teslim aldı 330 cargo uçaklarını halbuki mng daha önce sipariş vermişti galiba öyle aklımda kalmış.. Mng başarılar özel teşebbüs her zaman önce olmalı yol açmalı sağlam şekilde mng cargoya başarılar..
  • Sizlere hayirli ve emniyetli ucuslar diliyorum. Turkiye sizinlede gurur duyuyor.
  • o hatta BIRAK 7X35 TON U 77X35 TON HAFTA KAPASITEN OLSA YINE KARGO VAR. ORASI SHANGHAI PUDONG........
  • TK nın sadece uçak altı değil 330 freighter ıda gidiyor shanghai ye haftada 1 yahut 2 sefer

MNG Havayolları, rotasını Uzakdoğu’ya çevirdi.  Filosundaki Airbus ve Boeing uçakları ile İstanbul Ataürk Havalimanı’ndan İngiltere ‘de Luton, Almanya’da Köln, Rusya’da Ekaterinburg, Kazakistan’da Alma Ata’ya tarifeli seferler düzenleyen MNG Airlines, bu kez Uzakdoğu’da Shangai uçuşlarına başladı.  Shangai’ye ilk tarifeli uçuş bugün yapıldı.

Şirketten yapılan açıklamada,  “MNG Havayolları sektörün ihtiyaçları doğrultusunda filosunu ve network ağını genişleterek , gerek Avrupa’da gerekse Uzakdoğu ve Ortadoğu Pazarlarında kapasite ve hizmetlerini geliştirmeyi hedeflemektedir” denildi. 

MNG UZAKDOĞU PAZARINDA

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 13 yıl önce
Ya son durum.Radyasyon olayında Çin Japonya Kore ve diğer çevre ülkelerden ithalat da sıkıntı doğduğun da ne olacak?? bu bir öngörü ama aynı öngörüyü avrupa ve TR den ihracaat olarak artış olarak da görmelisiniz.yada Avrupa nın ithalatının O bölgeden TR ye kayması. radyasyon korkusu olmadı o zaman Vietnam-Kamboçya-Bangla desh-Laos-Philppine -Endonesia gibi ülkeleri de planlamalısın.5-10 dolar aylıkla çalışılan bu ülkeleri de dikkate almalısın. Bazilari çoktan hareket etti:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
MNG Ist den Ala ya bagaj ordan PVG a geçip 40 ton yük alıp gelecek.Bakın bakalım kurtaracak mı?.Ya oversize kargolar,ağır kargolar,2,40 dan yüksek kargolar??PVG dan SV-JADE-SİLKWAY-THY de taşıyor en ucuzu SV .THY yolcu uçaklarında her seferde ortalama 10 ton x7 gün.JADe ve Silkway B747f ile uçuyor.MNG için düşün ne kadar kazançlı bir sefer olabilir?Ya son durum.Radyasyon olayında Çin Japonya Kore ve diğer çevre ülkelerden ithalat da sıkıntı doğduğun da ne olacak??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sen ACT uçmaya devam et umudunu kesme

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ACT 747-400 için Cpt /FO/Öğretmen ilanı vermiş hayırdır herhalde bu sefer türk şirketlerinden biri bunu başarıcak........o zamn helal olsun deriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çorlu meydanını bir dış hat Kargo Merkezi, Cengiz Topel veya Pamukovası meydanını da bir iç hat Kargo merkezi yaparak Türkiyeyi bir Kargo geçiş ülkesi yapmak mümkün. Bu şekilde 2-3 büyük kargo şirketi daha iyi iş yapar ve istihdam sağlamış olur. Bildiğim kadarı ile bu konuda yatırımcı da var. Ama nerede takılıyorlar bilmiyorum. Acaba havaalanı, park yeri, slot ve depo alanı sorunları mı var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Keşke genel müdür "Kal" dediğinde kalsaydım, hata yaptım..! Bu arada MNG'ye sonsuz başarılar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
MNG yi takdir ederim çünkü Türkiye de 1 tane bile özel havayolu cargo şirketi yokken şirket kuruldu belirli bir yol aldı şimdi gayet güzel gidiyor, sağlam şirket, işini bilen insanlar yönetiyor, gerek Türkiye de gerekse global krizleri başarı ile atlattı, sağlam yapısı var.. Daha da iyi olmalı hem uçtuğu ülke sayısı olarak hem de cargo uçağı sayısını arttırmalı.. Bilen varsa airbus 330 cargo uçağı siparişi yaptılar ama ne zaman teslim edilecek acaba iptal mi ettiler yoksa. THY teslim aldı 330 cargo uçaklarını halbuki mng daha önce sipariş vermişti galiba öyle aklımda kalmış.. Mng başarılar özel teşebbüs her zaman önce olmalı yol açmalı sağlam şekilde mng cargoya başarılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sizlere hayirli ve emniyetli ucuslar diliyorum. Turkiye sizinlede gurur duyuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
o hatta BIRAK 7X35 TON U 77X35 TON HAFTA KAPASITEN OLSA YINE KARGO VAR. ORASI SHANGHAI PUDONG........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TK nın sadece uçak altı değil 330 freighter ıda gidiyor shanghai ye haftada 1 yahut 2 sefer

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000