09 Mart 2009, Pazartesi 12:33:34

MNG TEKNİK’TEN SÜPER HABER

MNG Teknik, DHMİ’nin açtığı “Uçak bakım hangarı yer tahsisi ve inşaası” ihalesini kazandı. Şirket, yeni kuracağı tesisin ardından kapasitesini 12 kat artıracak.
  • mng tekniği gönülden tebrik ediyorum. basarilarinin devamini diliyorum. guzel ulkeme boyle guzel haberler yakisir. bizlere imkan hazirlayin , ucak bakimi nasil yapilirmis dunyaya gosterelim. yolun acik olsun mng..
  • bu firssat neden degerlendirilmedi.120 ucak bakimini yapmak icin daha nerelerde yer bulucaz bu ihale kacarmiydi.tebrikler mng teknik yonetimi.
  • habere bende çok sevinenlerdenim ama artık şu lisans sınavları için bir çözüm bulunsun.bu gidişle hangarlarda çalışıcak lisanslı teknisyen bulamıycaksınız,yada 5000 dolara çalıştırırsınız heralde.2,5 senedir shgm 1 tane yeni lisans veremedi daha.sınavlara hazırlanmak için gerekli döküman malesef türkçe bulamıyoruz.bulduğmuz dökümanlar ise konunun max %50 'sine hakim,bizim ise her sınavdan %75 başarı göstermemiz bekleniyor.
  • Tebrikler MNG Technic ekibi. Eski bir MNG Havayollari calisani olarak MNG sirketleri ile ilgili haberleri surekli gurur duyarak takip ediyorum. Bu haberi de cok buyuk heyecan ile okudum. Yolun acik olsun MNG Technic. Bu arada Genel Mudurlugunuzu kutlarim Hakki Bey. Basarilarinizin devamini dilerim. Amerika'dan Selamlar, Saygilar...
  • MNG 'yi kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum .. batı apronu dediği yer KAŞIBEYAZ , FLYINN tarafı değil mi?
  • MNG teknik'in kurulmasinin uzerinden yaklasik 6 sene gecmesine ragmen, bu 6 senede yaptiklarina guvenip inanilmaz bir kapasite artirimini hedeflemesi bu ulkeye, calisanlarina ve musterilerine olan guvenin gostergesidir. bu kotu gunlerde ulkemizin de bunun gibi yatirimlara ihtiyaci var. yolun acik olsun MNG Teknik.
  • Onun icin,proje ve finansmanini garantileyene,mani olunmamalidir.Fakat her olayda sadece proje ve finans degil ,ayrica cevre,trafik ve gelecegide planlamak gerekir.Onun icin MNG basarilar diler ve Türk Havacilik sektörüne de basarilarimi iletmek isterim.
  • mng technic e başarılar ve teşekkürler bu ülkede bu mesleğe inanan güvenen biz gençler elinde teknisyen yetiştiren okulların diplomaları kapı kapı gezip iş dileniyoruz artık bu sektörün bi yerlere gelmesi lazım kimsenin bu başarılara iimrenip kıskanıp engel olmaması ve sektörün tüm şirketlerle birlikte gelişmesi lazım çünkü bizlerin artık daha fazla sesimizi duyuracak gücümüz kuvvetimiz hırsımız hevesimiz kalmadı. gelecek güzel gözüküyor emeği geçen herkese teşekkürler.
  • MNG Technic'e başarılar diliyorum. Türkiye'nin en büyük hangarına sahip olup bircok personel istihdam edecekleri icin havacılık camiası adına mutluyum.
  • ilk yapması gereken teknisyenlerine eğitim vermek bence bir kere telefonda konuşun nedemek istediğimi hemen anlayacaksınız

Atatürk Havalimanı’nda bulunan tek özel uçak bakım merkezi olan MNG Teknik, 6 Mart’ta yapılan ‘Uçak bakım hangarı yer tahsisi ve inşaası’ ihalesini kazandı.

MNG Teknik’ten yapılan açıklamaya göre, Batı apronundaki toplam 64 bin metrekarelik alana, 4 etaptan oluşacak uçak bakım hangarlarının 16 bin metrekarelik ilk etabının inşaasına en kısa sürede başlanacağı bildirildi. Tam teşekküllü uçak boya bölümü ve atölyelerin bulunacağı hangar projesinin apron alanı 57 bin metrekare olarak belirlendi.

Bu yatırım ile MNG Teknik’in mevcut kapasitesini 12 kat arttıracağı, aynı anda 45 uçağa bakım yapabileceği ve tüm etaplar bittiğinde yaklaşık 2 bin kişiye istihdam sağlayacağı belirtildi.

Açıklamada MNG Teknik’in yeni hangar projesi ile, Türkiye’deki özel uçak bakım merkezleri arasındaki liderliğini koruyacak ayrıca Avrupa ve Ortadoğu’nun önde gelen bakım merkezlerinden biri olacak.

MNG TEKNİK’TEN SÜPER HABER

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 15 yıl önce
mng tekniği gönülden tebrik ediyorum. basarilarinin devamini diliyorum. guzel ulkeme boyle guzel haberler yakisir. bizlere imkan hazirlayin , ucak bakimi nasil yapilirmis dunyaya gosterelim. yolun acik olsun mng..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu firssat neden degerlendirilmedi.120 ucak bakimini yapmak icin daha nerelerde yer bulucaz bu ihale kacarmiydi.tebrikler mng teknik yonetimi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
habere bende çok sevinenlerdenim ama artık şu lisans sınavları için bir çözüm bulunsun.bu gidişle hangarlarda çalışıcak lisanslı teknisyen bulamıycaksınız,yada 5000 dolara çalıştırırsınız heralde.2,5 senedir shgm 1 tane yeni lisans veremedi daha.sınavlara hazırlanmak için gerekli döküman malesef türkçe bulamıyoruz.bulduğmuz dökümanlar ise konunun max %50 'sine hakim,bizim ise her sınavdan %75 başarı göstermemiz bekleniyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tebrikler MNG Technic ekibi. Eski bir MNG Havayollari calisani olarak MNG sirketleri ile ilgili haberleri surekli gurur duyarak takip ediyorum. Bu haberi de cok buyuk heyecan ile okudum. Yolun acik olsun MNG Technic. Bu arada Genel Mudurlugunuzu kutlarim Hakki Bey. Basarilarinizin devamini dilerim. Amerika'dan Selamlar, Saygilar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
MNG 'yi kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum .. batı apronu dediği yer KAŞIBEYAZ , FLYINN tarafı değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
MNG teknik'in kurulmasinin uzerinden yaklasik 6 sene gecmesine ragmen, bu 6 senede yaptiklarina guvenip inanilmaz bir kapasite artirimini hedeflemesi bu ulkeye, calisanlarina ve musterilerine olan guvenin gostergesidir. bu kotu gunlerde ulkemizin de bunun gibi yatirimlara ihtiyaci var. yolun acik olsun MNG Teknik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Onun icin,proje ve finansmanini garantileyene,mani olunmamalidir.Fakat her olayda sadece proje ve finans degil ,ayrica cevre,trafik ve gelecegide planlamak gerekir.Onun icin MNG basarilar diler ve Türk Havacilik sektörüne de basarilarimi iletmek isterim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
mng technic e başarılar ve teşekkürler bu ülkede bu mesleğe inanan güvenen biz gençler elinde teknisyen yetiştiren okulların diplomaları kapı kapı gezip iş dileniyoruz artık bu sektörün bi yerlere gelmesi lazım kimsenin bu başarılara iimrenip kıskanıp engel olmaması ve sektörün tüm şirketlerle birlikte gelişmesi lazım çünkü bizlerin artık daha fazla sesimizi duyuracak gücümüz kuvvetimiz hırsımız hevesimiz kalmadı. gelecek güzel gözüküyor emeği geçen herkese teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
MNG Technic'e başarılar diliyorum. Türkiye'nin en büyük hangarına sahip olup bircok personel istihdam edecekleri icin havacılık camiası adına mutluyum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ilk yapması gereken teknisyenlerine eğitim vermek bence bir kere telefonda konuşun nedemek istediğimi hemen anlayacaksınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000