21 Eylül 2011, Çarşamba 09:45:36

MNG TEKNİK TÜRKİYE’DE BİR İLK OLACAK…

Yolcu uçaklarının kargo uçaklarına dönüşümü artık Türkiye’de yapılabilecek. MNG Teknik, kargo dönüşümü için ilk uçağı hangara soktu...
  • evet bu projenin içinde bulunmak gerçekten güzel bir duygu neticede türkiyede yapılacak olan ilk iş ve arkadaşın bahsettiği gibi sayın şefimiz Ergun Karcının elinden kurtulacağı düşünülemez şimdiden emeği geçecek bütün arkadaşlarıma başarılar dilerim...G ,E
  • hop orda dur isden anlamadigin burdan beri senin gibiler anlamiyor ama yaziyorsun ama bosa mng teknik istanbul hava yollarindan sonra türkiyedeki ikinci özel tekinik ve kargo isini yapan diegerleri ac kalsin sen bu kelimeyi duydun calisan herzaman kazanir demeki digerleri calismiyor bildigini konularla gel
  • motor toplamayı bilmeyen mng jet mi . arada çıkın hangarınızdanda diğer hangarlar ne kadar durgun bakı verin
  • uçağa başlandı şuan gercekten boyle bir olayda ekibin içinde olmak gururlandırıyor. umarım kazasız belasız atlatırız .
  • BRAVO... BRAVO.. BRAVO...TEBRİKLER
  • Yollarımız ayrılmış olsada MNG Tekniğin bu derece ciddi işe imza atması şahsımı sevindirdi.Başta structure dept. çalışanları olmak üzere ekibi yoğun ve ciddi bir süreç bekliyor.Bu operasyonda emeği geçecek arkadaşlara başarılar diliyorum.İyi çalışmalar.
  • ne gerek var buakadar masrafa koltukları sök at al sana kargo :)
  • MNG Tech. structure dept. arkadaşlarıma sonsuz başarılar dilerim. sevgilerimle. m.toktaş.
  • MNG Jet hangi girişimi ile teknikteki hangi dugunluğu kurtarıyor kardeşşş? Çılgın projeler ve sonsuz zaman periyodunda MNGT'in 1 işle yapacağı parayı 10 yılda sayısını senin sayacağın işle yaparsınız artık. Uyanın bu rüyadan.
  • teknikteki durgunluğu özel girişimleri ile bi nebze kurtaran mngjettir
Türkiye’nin iki büyük özel uçak bakım şirketinden biri olan MNG Teknik, kabiliyetlerine bir yenisini daha ekledi. Uçaklara C bakım yapma yetkisini almasının üzerinden 9 yıl geçen MNG Teknik, Türk Sivil Havacılık sektöründe lider olmak için büyük bir görev daha üstleniyor.
 
MNG Teknik, MNG Havayolları’na ait üç adet Airbus A300-600 yolcu uçağını kargo uçağına dönüştürmek için kolları sıvadı. Uçaklardan ilkinin dönüşüm işlemi 19 Eylül’de başladı.
 
MNG Teknik böylece yolcu uçağından kargo uçağına dönüşüm yapma kabiliyetine sahip Türkiye’deki ilk ve tek uçak bakım merkezi oldu. 
 
Yolcu uçağından kargo uçağına dönüşüm işlemi MNG Teknik tarafından MNG Teknik’in İstanbul Atatürk Hava Limanı’ndaki hangarlarında yapılacak ve bunun için satın alınan STC (İlave Tip Sertifikası) ile dönüşüm kitleri kullanılacak.
 
Dönüşüm sırasında bütün yolcu ekipmanları sökülecek, uçak kabin tabanı ve gövdesine güçlendirmeler yapılacak ve elektrikle çalışan büyük bir ana kargo kapısı takılacak. Dönüştürülmüş kargo uçağı 52 tona kadar kargo yükü taşıma kabiliyetinde olacak.
 
Dönüşüm kabiliyeti halen Airbus A300 uçaklarında lider bakım sağlayıcılardan biri olan MNG Teknik’i dünyadaki kargo dönüşümü yapabilen birkaç bakım kuruluşundan biri ve imalatçısı dışında EASA sertifikasıyla A300-600 dönüşümü yapan dünyadaki ilk ve tek bakım kuruluşu haline getirecek çok önemli bir adım olacak.







©AirportHaber Özel
MNG TEKNİK TÜRKİYE’DE BİR İLK OLACAK…

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 13 yıl önce
evet bu projenin içinde bulunmak gerçekten güzel bir duygu neticede türkiyede yapılacak olan ilk iş ve arkadaşın bahsettiği gibi sayın şefimiz Ergun Karcının elinden kurtulacağı düşünülemez şimdiden emeği geçecek bütün arkadaşlarıma başarılar dilerim...G ,E

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hop orda dur isden anlamadigin burdan beri senin gibiler anlamiyor ama yaziyorsun ama bosa mng teknik istanbul hava yollarindan sonra türkiyedeki ikinci özel tekinik ve kargo isini yapan diegerleri ac kalsin sen bu kelimeyi duydun calisan herzaman kazanir demeki digerleri calismiyor bildigini konularla gel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
motor toplamayı bilmeyen mng jet mi . arada çıkın hangarınızdanda diğer hangarlar ne kadar durgun bakı verin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
uçağa başlandı şuan gercekten boyle bir olayda ekibin içinde olmak gururlandırıyor. umarım kazasız belasız atlatırız .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BRAVO... BRAVO.. BRAVO...TEBRİKLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yollarımız ayrılmış olsada MNG Tekniğin bu derece ciddi işe imza atması şahsımı sevindirdi.Başta structure dept. çalışanları olmak üzere ekibi yoğun ve ciddi bir süreç bekliyor.Bu operasyonda emeği geçecek arkadaşlara başarılar diliyorum.İyi çalışmalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne gerek var buakadar masrafa koltukları sök at al sana kargo :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
MNG Tech. structure dept. arkadaşlarıma sonsuz başarılar dilerim. sevgilerimle. m.toktaş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
MNG Jet hangi girişimi ile teknikteki hangi dugunluğu kurtarıyor kardeşşş? Çılgın projeler ve sonsuz zaman periyodunda MNGT'in 1 işle yapacağı parayı 10 yılda sayısını senin sayacağın işle yaparsınız artık. Uyanın bu rüyadan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
teknikteki durgunluğu özel girişimleri ile bi nebze kurtaran mngjettir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000