25 Ekim 2011, Salı 08:13:08

MNG TEKNİK İLK TOPLANTISINA KATILDI

MNG Teknik EAMTC’ye üye olarak ilk toplantısına katıldı.
  • Bir toplumu ileri götürecek en temel unsurun Eğitim olduğu tartışılamaz bir gerçektir. Türk Sivil Havacılığı’nı Eğitim alanında ulusal ve uluslarası alanlarda başarıyla temsil eden güzide bir firma olan MNG Teknik Eğitim Merkezinin Avrupa’da Sivil Havacılık Eğitim sekötünün nabzının tutulduğu ve sektörün tüm oyuncuların yer aldığı bir organizasyonda kendisini övgüye değer bir şekilde tanıtması ve bu tanıtımın tüm katılımcılar tarafından ilgiyle izlenmesi önemli ve gurur duyulacak bir haberdir diye düşünüyorum.
  • Havacılık içerikli bir gelişmenin elbette haber değeri vardır, sizler magazin haberlerine alıştığınız için size uzak gelebilir böyle haberler.
  • bu haberin bir değeri var mı? varsa bizimle birileri paylaşabilir mi...
Atatürk Havalimanı’nda faaliyet gösteren ilk özel uçak bakım merkezi olan MNG Teknik, yeni üyesi olduğu EAMTC (European Aviation Maintenance Training Committee) tarafından organize edilen ve 4 Ekim 2011 tarihinde Kopenhag'da gerçekleştirilen 55’inci EAMTC toplantısına katıldı.

Avrupa’daki Bakım Eğitimi Organizasyonlarının ağırlıkla bulunduğu, Boeing, Airbus ve ATR gibi üreticilerin (TCH) yanı sıra EASA’nın da katılım gösterdiği, Bakım Eğitimleri konusunda yılda 2 kez düzenlenen toplantıları organize eden EAMTC’nin son toplantısına MNG Teknik'te katıldı.

MNG Teknik Eğitim Planlama ve Geliştirme Müdürü tarafından yapılan ve MNG Teknik Eğitim Merkezi’nin tanıtıldığı, gelecek planları ve şirket vizyonunun anlatıldığı sunum tüm EAMTC üyeleri tarafından ilgiyle izlendi.
MNG TEKNİK İLK TOPLANTISINA KATILDI

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Bir toplumu ileri götürecek en temel unsurun Eğitim olduğu tartışılamaz bir gerçektir. Türk Sivil Havacılığı’nı Eğitim alanında ulusal ve uluslarası alanlarda başarıyla temsil eden güzide bir firma olan MNG Teknik Eğitim Merkezinin Avrupa’da Sivil Havacılık Eğitim sekötünün nabzının tutulduğu ve sektörün tüm oyuncuların yer aldığı bir organizasyonda kendisini övgüye değer bir şekilde tanıtması ve bu tanıtımın tüm katılımcılar tarafından ilgiyle izlenmesi önemli ve gurur duyulacak bir haberdir diye düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Havacılık içerikli bir gelişmenin elbette haber değeri vardır, sizler magazin haberlerine alıştığınız için size uzak gelebilir böyle haberler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu haberin bir değeri var mı? varsa bizimle birileri paylaşabilir mi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000