10 Mart 2010, Çarşamba 09:59:59

MNG TEKNİK FUARLARIN YILDIZI

Atatürk Havalimanı’nda faaliyet gösteren tek özel uçak bakım merkezi olan MNG Teknik, 28 Şubat-01 Mart tarihlerinde Dubai’de düzenlenen MRO Middle East 2010 Fuarı’na ve 02-03 Mart tarihlerinde Moskova’da düzenlenen Aircraft Maintenance Russia 2010 Fuarı’na katıldı.
  • Allah bu ülke için çalışanların yolunu açık etsin.
  • Tebrikler MNG. Neden SAW a yerleşip orayı teknik bakım havalimanı yapmayı planlamıyorsunuz ?
  • Hangar insaati eylul'e yetismez gibi ama eninde sonunda bitecektir. bittiginde de su ankinin en az 2 kati istihdam saglayacaklarini dusunuyorum. bu durumun hemen her sirketin eleman kisitlamasina gittigi bu gunlerde ekonomiye ve sektorumuze cok faydasi olacaktir. Tebrikler MNG. Yolunuz acik olsun. AS
  • Nereden nereye, tek kelimeyle helal olsun diyorum. Levent abime de buradan selam ve sevgiler.

Halen inşaatı sürmekte olan yaklaşık 42.500 m²’lik Hangar Projesi ile Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük MRO şirketlerinden biri olmayı hedefleyen MNG Teknik’in her iki fuarda da kurmuş olduğu standlar fuar ziyaretçilerinden büyük ilgi gördü.

MNG Teknik Genel Müdür Yardımcısı Fikret Geçkili fuarlara ilişkin yaptığı değerlendirmede; her iki fuarın da Ortadoğu ve Rusya’nın en önemli uçak bakım sektörü fuarlarından olduğunu belirterek, Aircraft Maintenance Russia ve MRO Middle East’de yer alıp imkân ve kabiliyetlerini sergilemekten MNG Teknik olarak büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. 

Havacılık sektörü profesyonelleri tarafından büyük ilgi gösterilen fuarlar süresince mevcut müşterilerin yanı sıra potansiyel müşteriler ile de görüşmeler gerçekleştirildiğini dile getiren Geçkili ayrıca, MNG Teknik’in 2010 yılında da sektörel fuarlarda yer alarak, uluslararası platformda çalışmalarını büyüterek sürdüreceğini belirtti.

MNG TEKNİK FUARLARIN YILDIZI

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Allah bu ülke için çalışanların yolunu açık etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tebrikler MNG. Neden SAW a yerleşip orayı teknik bakım havalimanı yapmayı planlamıyorsunuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hangar insaati eylul'e yetismez gibi ama eninde sonunda bitecektir. bittiginde de su ankinin en az 2 kati istihdam saglayacaklarini dusunuyorum. bu durumun hemen her sirketin eleman kisitlamasina gittigi bu gunlerde ekonomiye ve sektorumuze cok faydasi olacaktir. Tebrikler MNG. Yolunuz acik olsun. AS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Nereden nereye, tek kelimeyle helal olsun diyorum. Levent abime de buradan selam ve sevgiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000