05 Mayıs 2011, Perşembe 14:00:01

MNG Teknik, EAMTC üyesi oldu

Atatürk Havalimanı’nda faaliyet gösteren ilk özel uçak bakım merkezi olan ve geçtiğimiz aylarda taşındığı yeni hangarında faaliyetine devam eden MNG Teknik, EAMTC (European Aviation Maintenance Training Committee) üyesi oldu.
  • ii güzell ilk önce perssonelle bakış acısını degiştirsin yönetimm personelin önünu kapatmaya çalışmasın yardım ediceksin sana daha ii yararlı olsuunn ama tam zıt anlayış bir tutum sergileniyoo bunları levent bey biliyomudur bilemicem ama burdann inş görür... yoksaa böylle gitmezzz yeterrrrrrr diyoruzzz
  • EAMTC ye uye sirketleri saymissiniz ama THY yi saymamissiniz. Son EAMTC stoplantisinin 29-30 mart 2011 tarihleri arasinda THY Acedemy tarafindan istanbulda koordine edildigini unutmayalim.
  • bide araclarinizi koymak icin biryer yapsaydiniz dahada iyi olacakmis boylece arka yolu isgal etmemis olurdunuz
  • ne diyelim helal olsun...

Avrupa’daki Bakım Eğitimi Organizasyonlarının ağırlıkla bulunduğu, EASA, Boeing ve Airbus gibi (TCH) üreticilerin de katılım gösterdiği, Bakım Eğitimleri konusunda yılda 2 kez düzenlenen toplantıları organize eden EAMTC, Havacılık Sektörü Bakım Eğitim uzmanlarının buluşma noktası olarak kabul ediliyor. EAMTC bünyesinde gerçekleştirilen, Bakım Eğitimleri konusunda profesyonellerin biraraya geldiği çalışma gruplarında alınan kararlar EASA’nın görüşlerine sunularak sektör ve EASA arasında sağlıklı iletişim sağlanıyor.

TCH üreticilerin dışında Lufthansa Technik, Sabena Technic, SR Technic gibi Uçak Bakım Sektörü’nün diğer büyük temsilcilerinin de üye olduğu EAMTC’nin en son üyesi olan MNG Teknik bu adımla Uçak Bakım Eğitimleri konusunda da hızlı ilerleyişini sürdürüyor.

MNG Teknik, Uçak Bakım Eğitimleri konusunda Boeing 767, Airbus A330 uçak tipleriyle genişleyen kabiliyet listesi, EASA Part-147 yetkisi, deneyimli eğitmenleri ve modern eğitim tesisiyle öncelikle Türk Sivil Havacılığı ve tüm dünya ülkeleri Sivil Havacılık otoritelerinin Uçak Bakım Eğitimi ihtiyaçlarına yanıt veriyor.

MNG Teknik, EAMTC üyesi oldu

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
ii güzell ilk önce perssonelle bakış acısını degiştirsin yönetimm personelin önünu kapatmaya çalışmasın yardım ediceksin sana daha ii yararlı olsuunn ama tam zıt anlayış bir tutum sergileniyoo bunları levent bey biliyomudur bilemicem ama burdann inş görür... yoksaa böylle gitmezzz yeterrrrrrr diyoruzzz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
EAMTC ye uye sirketleri saymissiniz ama THY yi saymamissiniz. Son EAMTC stoplantisinin 29-30 mart 2011 tarihleri arasinda THY Acedemy tarafindan istanbulda koordine edildigini unutmayalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bide araclarinizi koymak icin biryer yapsaydiniz dahada iyi olacakmis boylece arka yolu isgal etmemis olurdunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne diyelim helal olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000