30 Eylül 2009, Çarşamba 10:39:47

MNG Teknik büyük ilgi gördü

MNG Teknik, 23-24 Eylül tarihlerinde Almanya’da yapılan MRO Europe 2009 Fuarı’na katıldı.
  • Bende MNG teknigin bu basarilarindan dolayi tum ekibi tebrik ediyorum ALLAh yollarini acik etsin insan gurur duyuyor Turk insaninin bu basarisini gorunce.Muhtac oldugumuz kudretin damarlarimizdaki asil kanda oldugunu bende biliyorumda bizi bize biraksalar saygilarimla
  • cok guzel bir fuar oldu. standimiz doldu tasti desem yalan olmaz. Fuarda bizi ziyaret eden bir sirket temsilcisi standimiz hakkinda mail gonderdi dun. '' Dear X, It was a pleasure to meet you in Hamburg. I would like to congratulate you with the successful show – your booth gave a magnificent image of your MRO service and demonstrated the scale of your future project.'' Gelecek fuarlarda gorusmek uzere.
  • MNG Technic bu tür organizasyonların üstesinden gelmeyi biliyor. Yurtdışı fuar katılımlarında son derece profesyoneller. MNG Technic'in ülkemizi yurtdışında çok iyi temsil ettiğine inanıyorum ve tüm MNG Technic ailesini kutluyorum.

Havacılık sektöründen birçok profesyonelin ziyaret ettiği fuarda MNG Teknik, fuarın en çok ziyaret edilen standlarından biri oldu. Ayrıca halen hafriyat çalışmaları devam eden “Yeni Hangar Projesi” ile mevcut kapasitesini 12 kat artıracağını duyuran MNG Teknik’in fuar standında bulunan “Yeni Hangar Proje Maketi” fuar ziyaretçileri tarafından büyük ilgi gördü.

2002 yılında kurulan ve bugüne kadar yaklaşık 320 adet uçağa büyük bakım hizmeti veren MNG Teknik’in her yıl katıldığı MRO Europe Fuarı’na bu yıl tüm dünyadan katılan 226 firma, hizmetlerini, ürünlerini, imkan ve kabiliyetlerini uluslararası bir platformda sergileme imkanı buldular. Havacılık sektörü profesyonellerinin rekabet ortamlarını incelemeleri ve Uçak Bakım Sektörü’ndeki firmaların kendilerini tanıtabilmelerinin amaçlandığı fuarda, çeşitli konferans ve eğitimler de verildi.

Fuara katılan MNG Teknik yetkilileri, kendileri açısından fuarın son derece verimli geçtiğini dile getirdiler.

MNG Teknik büyük ilgi gördü

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Bende MNG teknigin bu basarilarindan dolayi tum ekibi tebrik ediyorum ALLAh yollarini acik etsin insan gurur duyuyor Turk insaninin bu basarisini gorunce.Muhtac oldugumuz kudretin damarlarimizdaki asil kanda oldugunu bende biliyorumda bizi bize biraksalar saygilarimla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
cok guzel bir fuar oldu. standimiz doldu tasti desem yalan olmaz. Fuarda bizi ziyaret eden bir sirket temsilcisi standimiz hakkinda mail gonderdi dun. '' Dear X, It was a pleasure to meet you in Hamburg. I would like to congratulate you with the successful show – your booth gave a magnificent image of your MRO service and demonstrated the scale of your future project.'' Gelecek fuarlarda gorusmek uzere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
MNG Technic bu tür organizasyonların üstesinden gelmeyi biliyor. Yurtdışı fuar katılımlarında son derece profesyoneller. MNG Technic'in ülkemizi yurtdışında çok iyi temsil ettiğine inanıyorum ve tüm MNG Technic ailesini kutluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000