03 Aralık 2008, Çarşamba 14:36:35

MNG TECHNIC SON SÜRAT!

MNG Technic, küresel mali kriz ortamında yeni anlaşmalarla büyümeye devam ediyor...
  • bu bakimlar maalesef tamamlanamadi. sonrasinda fly'in aoc'si iptal edildi. ucaklar bati apronunda diye biliyorum ama emin degilim.
  • 2 Fly Air A300`u iran`in Tabriz Merklezli Havayoluna Eram air e satilmis ve MNG teknik de Bakima Alinmisdi ... Arkadaslardan Bu ucaklardan Haberi olan var mi ? Sanirim TC-FLM veTC-FLJ olacaklar ... tesekkurler ... Iran dan Arkadasiniz

MNG Technic’ten alınan bilgiye göre son olarak Dubrovnik Airlines ile 5 adet MD-80 tip uçak için 3 senelik bakım anlaşması imzalandı ve bu şirkete ait 2 adet MD-82 tip uçağın bakımı tamamlandı.

MNG Technic’in, müşteri portföyünü genişletmenin yanısıra kabiliyetlerini de geliştirdiği, ve halihazırda bakımda bulunan Freebird ve Bluewings firmalarına ait Airbus A320 tip uçakların RIB 5 modifikasyonu ile Swiftair filosuna geçtiğimiz sene katılan B737-300 tip kargo uçağının Pylon modifikasyonunu kendi imkanları ile gerçekleştirdiği gelen bilgiler arasında.

İspanyol Swiftair firmasının, hala bakımda bulunan B737–300 tip uçağının bakımının bitirilme aşamasına geldiği, ayrıca yine aynı şirket ile yapılan uzun vadeli anlaşma gereğince 1 adet MD–83 tip uçağın daha bakımına başlandığı belirtildi.

Şifre

MNG TECHNIC SON SÜRAT!

Yorumlar

aero ~ 15 yıl önce
bu bakimlar maalesef tamamlanamadi. sonrasinda fly'in aoc'si iptal edildi. ucaklar bati apronunda diye biliyorum ama emin degilim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Capello ~ 15 yıl önce
2 Fly Air A300`u iran`in Tabriz Merklezli Havayoluna Eram air e satilmis ve MNG teknik de Bakima Alinmisdi ... Arkadaslardan Bu ucaklardan Haberi olan var mi ? Sanirim TC-FLM veTC-FLJ olacaklar ... tesekkurler ... Iran dan Arkadasiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000