07 Ekim 2008, Salı 12:39:49

MNG Technic MRO Europe 2008'de boy gösterdi

Atatürk Havalimanı’nda faaliyet gösteren özel uçak bakım merkezi MNG Technic, 24-25 Eylül tarihlerinde İspanya’da yapılan MRO Europe 2008 Fuarı’na katıldı...
  • hemen hemen her havacilik fuarinda ulkemizi temsil eden, ozellikle son yillarda arttirdigi yabanci musterilerle ulkemize doviz girdisi saglayan, gerek THY'den emekli olan tecrubeli teknisyenlere is imkani saglamasi, gerekse de sektore yeni giren genc arkadaslara hangar ve egitim merkezi ile isin temelini ogrenme sansi tanidigi icin MNG Teknik'e yurekten basarilar. artik sira kendilerine yakisir bir hangar yapmaya geldi. onu da basaracaklarina eminim.
  • MNG teknik gelişimlerinizi umutla bekliyoruz.

2002 yılında kurulduğundan bugüne kadar yaklaşık 270 adet uçağa büyük bakım hizmeti veren MNG Technic’in standı büyük ilgi gördü.

MNG Technic’in her yıl katıldığı MRO Europe Fuarı’na bu yıl tüm dünyadan katılan 187 firma, hizmetlerini, ürünlerini, imkan ve kabiliyetlerini uluslararası bir ortamda sergileme imkanı buldular. Havacılık sektörü profesyonellerinin uluslararası bakış açısı kazanmaları, rekabet ortamlarını incelemeleri ve Uçak Bakım Sektörü’ndeki firmaların kendilerini tanıtabilmelerinin amaçlandığı fuarda, çeşitli konferans ve eğitimler de verildi.

Fuara katılan MNG Technic yetkilileri, kendileri açısından fuarın son derece verimli geçtiğini dile getirdiler.

mng

mng

MNG Technic MRO Europe 2008'de boy gösterdi

Yorumlar

aeroporto ~ 15 yıl önce
hemen hemen her havacilik fuarinda ulkemizi temsil eden, ozellikle son yillarda arttirdigi yabanci musterilerle ulkemize doviz girdisi saglayan, gerek THY'den emekli olan tecrubeli teknisyenlere is imkani saglamasi, gerekse de sektore yeni giren genc arkadaslara hangar ve egitim merkezi ile isin temelini ogrenme sansi tanidigi icin MNG Teknik'e yurekten basarilar. artik sira kendilerine yakisir bir hangar yapmaya geldi. onu da basaracaklarina eminim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
flypgs ~ 15 yıl önce
MNG teknik gelişimlerinizi umutla bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000