04 Temmuz 2008, Cuma 09:56:28

MNG "tam not" aldı

Hava kargo sekötürün başarılı şirketlerinden MNG Havayolları, DHL ve UPS tarafından yapılan denetlemelerden tam not aldı.
  • Bu odulu kim veriyor basligini yazan arkadas MNG Havayolları ile MNG Kargo'yu birbirine karıstırmıs sanırım. MNG Kargo, MNG Airlines bunyesinden cok farklı bir firmadır.MNG Airlines ucak operasyonları yapan,yer ve kargo hizmetleri veren bir firmadır.Bilgi sahibi olunup yazılması her zaman kisileri yanlıs yapmaktan uzaklastırır.MNG Airlines bu ödülü sonuna kadar hak etmistir.
  • Defalarca karstan kargo verdik yerine bir aydan önce varamadı.kendilerine dilekce verdik ilgisizilk hat savada.şirket hakkında yargıya suç duyurusunda bulunacağız.bu bölümü ilgili birileri okursa okuyacaklarında inanmıyorum kars şübelerine acsın sorsunlar.32 gün sonra kıymetli evrağımı ankarada bir depolarında bulundu.ne ödülü.evrağı kayıpetmemi ödülü verildide ben anlayamadım.
  • Keşke bu başarıyı yöneticilerde görse de yer hizmetleri çalışanlarının haklarını yeterince verseler. Bu başarılar daha da devam edecektir.

Dünyanın önde gelen taşımacılarından UPS ve DHL tarafından yapılan toplam 13 başlık 123 sorudan oluşan denetlemede MNG Havayolları kargo ve ramp hizmetlerinin sağladığı özel ekiplerle yapılan operasyonlarda hiçbir bulguya rastlanmadı.

Yapılan denetlemelerde, uçak inişleri ve kalkışları esnasında MNG Havayolları yer hizmetleri ekibinin yaptığı operasyonların prosedürlere uygun olup olmadığı incelendi. Uçağın yüklenmesi, yük indirilmesi, araçların uçağa yaklaşıp uzaklaşması ve güvenliği detaylı bir şekilde incelendi. Bir gün boyunca süren denetlemelerde MNG Havayolları, işleyişini ve hizmet anlayışını net bir şekilde ortaya koydu.

MNG Havayolları, yapılan denetimlerin ardından IATA Handling (International Air Transport Association-Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği) kurallarına göre yapılan operasyonlarda DHL ve UPS denetlemesinden tam not aldı.

MNG "tam not" aldı

Yorumlar

Serkan ~ 16 yıl önce
Bu odulu kim veriyor basligini yazan arkadas MNG Havayolları ile MNG Kargo'yu birbirine karıstırmıs sanırım. MNG Kargo, MNG Airlines bunyesinden cok farklı bir firmadır.MNG Airlines ucak operasyonları yapan,yer ve kargo hizmetleri veren bir firmadır.Bilgi sahibi olunup yazılması her zaman kisileri yanlıs yapmaktan uzaklastırır.MNG Airlines bu ödülü sonuna kadar hak etmistir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 16 yıl önce
Defalarca karstan kargo verdik yerine bir aydan önce varamadı.kendilerine dilekce verdik ilgisizilk hat savada.şirket hakkında yargıya suç duyurusunda bulunacağız.bu bölümü ilgili birileri okursa okuyacaklarında inanmıyorum kars şübelerine acsın sorsunlar.32 gün sonra kıymetli evrağımı ankarada bir depolarında bulundu.ne ödülü.evrağı kayıpetmemi ödülü verildide ben anlayamadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MNG ~ 16 yıl önce
Keşke bu başarıyı yöneticilerde görse de yer hizmetleri çalışanlarının haklarını yeterince verseler. Bu başarılar daha da devam edecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000