29 Mayıs 2009, Cuma 08:30:54

MNG HAVAYOLLARI'NI ŞOKE EDEN ÖLÜM!

MNG Havayolları'nda Yükleme Uzmanı Şefi İbrahim Tanyeli, Ekvator Ginesi’nin başkenti Malabo'da kaptığı sıtma nedeniyle dün hayatını kaybetti...
  • bende bir mng çalışanı olarak ibrahim e ALLAH tan rahmet yakınlarına baş sglıgı diliyorum mekanın cennet olsun fatih hoca ve taylan kardeşimizede geçmiş olsun uçuş işletmeye yazılanları kınıyorum bunlarıda yazanlar uçuş işletme başkanlıgında olanalardır burda siteden yazacagınıza genel müdüre sorunlarınızı bildirin neden şirketimizi kötülüyorsunuz sizler bu işi iyi yapacak olsaydınız bu gün orada o koltukta oturmuş olurdunuz
  • Eski Bir MNG Çalışanı Olarak Öncelikle Hocam İbrahim Tanyeli'ye Allahtan Rahmet F.Keklik Ve T.Menekşe ye Acil Şifalar Diliyorum. Yorumları Okudukça bazı insanların Bir Ölüm Olayının ardından Bile Prim yapmaya çalıştıgını görmek üzücü .. S.Dikmen
  • Git kardeşim başka biyere yaz. bir ay önce gelmişte iş başvurusu için bekliyormuşta.vırt zırt.Ne biliyorsun sen şirket hakkındada yazıyorsun.Yazının sonunada kodunumu yazdın işe alsınlar diye.Sana oha dedirtecek kadar zamanın kalmaz birader.Çek git bizim meselemizden nasiplenme.yoksa..
  • MNG havayollarindaki yakin arkadaslarim sayesinde biliyorum ki gerekli asilari ve ilaclari temin ediliyorlar. Bu olay sonrasinda bazi diger havayolu sirketlerinden arkadaslarimla konustugumda onlarin boyle bir onlem bile almadiklarini duydugumda sok oldum. Benim canim ulkemde neden acaba dogru soyleyeni ( ya da isini dogru yapani ) dokuz koyden kovuyorlar akil erdiremiyorum. Yoksa birilerinin isine mi gelmiyor?... Ibrahim beye alahtan rahmet ve ailesine bas sagligi diliyorum.
  • VEFAT EDEN ARKADAŞIMIZA ALLAHTAN RAHMET VE AİLESİNE SABIRLAR DİLİYORUM.RAHATSIZ OLAN ARKADAŞIM FATİH KEKLİK E VE TAYLAN BEYE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM. KPT.AHMET DURAK
  • GENCECIK COCUK GITTI KAPTAN AGIR HASTA.GEREKLI TEDBIRLERI ALMADAN AFRIKAYA EKIPLERINI GONDEREN SIMDIYE KADAR 1 DEFA BILE AFRIKAYA GITMEYEN HANCI. BU SAATDEN SONRA ALACAGINIZ TEDBIRLER GIDENI GERI GETIRECEKMI. ELINIZI VICDANINIZA KOYUN SIZI UYARAN EKIPLEREIN UYARILARINI ARTIK DINLEYIN. BIRAKIN ARTIK KOLTUK SEVDASINI. VEBALI SIZIN BOYNUNUZA.
  • 1 ay önce MNG ye iş görüşmesine gittiğimde,görüşmek için beklerken,kulaklarımla şahit oldum,görevli bayan bir Kaptan la ,aşı durumlarını konuşuyordu.Yani detaylı bir şekilde hangi aşıları olası gerektiğini ,yanında neler getireceğini ve döndükten sonra neler yapacağını anlatıyordu.Yaklaşık 15 20 dakika bu görüşmeye şahit oldum.BU yüzden bu işleri öyle birilerine yıkmaya çalışmayın gereken titizlik gösteriliyor,saçma sapan ve suçlayıcı yorumlarınızla , insana OHA dedirtmeyin.Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin.Ailesine sabırlar.K.manda
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • iste hancı muhterem yolcu 2 yıldır yapılan operasyona hic gitmeyip kotukta oturarak, tedbir almadan her yere gondererek. insanları dinlemeden hala koltukta oturmak cok acı. arkadaslarımızın sorumlulugu sizindir bu vicdan asabı ile ne kadar daha orada oturursunuz bilinmez.
  • Bir ölümün ardından bu durumu kullanıp , kişisel hırslarınıza bu ölümü alet etmeyin . Başımız sağolsun.

MNG Havayolları'nda Yükleme Uzmanı Şefi İbrahim Tanyeli, Ekvator Ginesi’nin başkenti Malabo'da kaptığı sıtma nedeniyle dün hayatını kaybetti. İkinci Pilot Fatih Keklik ise Alman Hastanesi’nde yoğun bakımda tutulurken toplam 5 kişilik ekipten Teknisyen Taylan Menekşe’nin kanında da düşük oranda sıtma mikrobuna rastlandı.

Kargo taşımacılığı yapan MNG Havayolları’na ait Airbus A300 tipi uçak, 3-9 Mayıs tarihleri arasında tarifesiz uçuş gerçekleştirmek üzere İstanbul’dan Malabo’ya gitti.
Dönüşte rahatsızlanan 38 yaşındaki bir çocuk babası İbrahim Tanyeli, halsiz olduğunu belirterek grip şikayeti ile hastaneye başvurdu. Rapor alan Tanyeli, önceki gün evde fenalaştı. Babası tarafından Alman Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede kendisine menenjit teşhisi konduğu öğrenildi. Yükleme uzmanı şefi, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak dün gece saat 22.30’da hayatını kaybetti.

İbrahim Tanyeli’nin cenazesi dün Gaziosman Paşa Yıldız Tabya Merkez Camii’nde ikindi namazı sonrasında düzenlenen törenle toprağa verildi.

EKİP HASTANEYE SEVKEDİLDİ

İbrahim Tanyeli’nin hastaneye kaldırılmasıyla birlikte 5 kişilik uçuş ekibi de Alman Hastanesi’ne sevk edildi. Aynı uçuşta ikinci pilot olarak görev yapan Fatih Keklik yoğun bakıma alındı. Tedavisine devam edilen pilotun durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Aynı ekipte bulunan Teknisyen Taylan Menekşe’nin kanında ise çok düşük düzeyde mikrop tespit edildi. Menekşe Alman Hastanesi’nde kontrol altında tutuluyor. Ekipteki diğer kişilerde ise herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadı.

MNG Havayolları yetkilileri, Afrika gibi riskli bölgelerde görev yapan personelin aşılarının tam olduğu, kendilerine dönüşte 6 gün içinde kullanılmak üzere ilaçların düzenli olarak dağıtıldığını açıkladı.

Milliyet

MNG HAVAYOLLARI'NI ŞOKE EDEN ÖLÜM!

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Misafir ~ 15 yıl önce
bende bir mng çalışanı olarak ibrahim e ALLAH tan rahmet yakınlarına baş sglıgı diliyorum mekanın cennet olsun fatih hoca ve taylan kardeşimizede geçmiş olsun uçuş işletmeye yazılanları kınıyorum bunlarıda yazanlar uçuş işletme başkanlıgında olanalardır burda siteden yazacagınıza genel müdüre sorunlarınızı bildirin neden şirketimizi kötülüyorsunuz sizler bu işi iyi yapacak olsaydınız bu gün orada o koltukta oturmuş olurdunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Eski Bir MNG Çalışanı Olarak Öncelikle Hocam İbrahim Tanyeli'ye Allahtan Rahmet F.Keklik Ve T.Menekşe ye Acil Şifalar Diliyorum. Yorumları Okudukça bazı insanların Bir Ölüm Olayının ardından Bile Prim yapmaya çalıştıgını görmek üzücü .. S.Dikmen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Git kardeşim başka biyere yaz. bir ay önce gelmişte iş başvurusu için bekliyormuşta.vırt zırt.Ne biliyorsun sen şirket hakkındada yazıyorsun.Yazının sonunada kodunumu yazdın işe alsınlar diye.Sana oha dedirtecek kadar zamanın kalmaz birader.Çek git bizim meselemizden nasiplenme.yoksa..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
MNG havayollarindaki yakin arkadaslarim sayesinde biliyorum ki gerekli asilari ve ilaclari temin ediliyorlar. Bu olay sonrasinda bazi diger havayolu sirketlerinden arkadaslarimla konustugumda onlarin boyle bir onlem bile almadiklarini duydugumda sok oldum. Benim canim ulkemde neden acaba dogru soyleyeni ( ya da isini dogru yapani ) dokuz koyden kovuyorlar akil erdiremiyorum. Yoksa birilerinin isine mi gelmiyor?... Ibrahim beye alahtan rahmet ve ailesine bas sagligi diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
VEFAT EDEN ARKADAŞIMIZA ALLAHTAN RAHMET VE AİLESİNE SABIRLAR DİLİYORUM.RAHATSIZ OLAN ARKADAŞIM FATİH KEKLİK E VE TAYLAN BEYE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM. KPT.AHMET DURAK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
GENCECIK COCUK GITTI KAPTAN AGIR HASTA.GEREKLI TEDBIRLERI ALMADAN AFRIKAYA EKIPLERINI GONDEREN SIMDIYE KADAR 1 DEFA BILE AFRIKAYA GITMEYEN HANCI. BU SAATDEN SONRA ALACAGINIZ TEDBIRLER GIDENI GERI GETIRECEKMI. ELINIZI VICDANINIZA KOYUN SIZI UYARAN EKIPLEREIN UYARILARINI ARTIK DINLEYIN. BIRAKIN ARTIK KOLTUK SEVDASINI. VEBALI SIZIN BOYNUNUZA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
1 ay önce MNG ye iş görüşmesine gittiğimde,görüşmek için beklerken,kulaklarımla şahit oldum,görevli bayan bir Kaptan la ,aşı durumlarını konuşuyordu.Yani detaylı bir şekilde hangi aşıları olası gerektiğini ,yanında neler getireceğini ve döndükten sonra neler yapacağını anlatıyordu.Yaklaşık 15 20 dakika bu görüşmeye şahit oldum.BU yüzden bu işleri öyle birilerine yıkmaya çalışmayın gereken titizlik gösteriliyor,saçma sapan ve suçlayıcı yorumlarınızla , insana OHA dedirtmeyin.Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin.Ailesine sabırlar.K.manda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
iste hancı muhterem yolcu 2 yıldır yapılan operasyona hic gitmeyip kotukta oturarak, tedbir almadan her yere gondererek. insanları dinlemeden hala koltukta oturmak cok acı. arkadaslarımızın sorumlulugu sizindir bu vicdan asabı ile ne kadar daha orada oturursunuz bilinmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bir ölümün ardından bu durumu kullanıp , kişisel hırslarınıza bu ölümü alet etmeyin . Başımız sağolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000